بریدههایی از کتاب دورترین کرانه (دریای زمین ۳)
نویسنده:ارسولا. کی. لوژوان
مترجم:پیمان اسماعیلیان
انتشارات:انتشارات قدیانی
دستهبندی:
امتیاز:
۴.۸از ۱۲ رأی
۴٫۸
(۱۲)
ـ اصلا انسان شریف کیست؟ آیا انسان شریف کسی است که دست به گناه و پلیدی نمی زند، دری به تاریکی ها نمی گشاید، کسی است که از تاریکی در وجودش اثری نیست؟ پس دوباره نگاه کن، جوان! کمی دورتر را ببین! جایی که باید بروی به دانستن این نکته محتاجی. به درونت بنگر!
بابونه:)
برای دیدن ستارگان وجود تاریکی لازم است.
ساغر موسوی
چنان بود که با روحی بیمار در کالبدی شریک باشی...
Azadehana
متوجه میشوی که به عکس آنچه جوانان میپندارند هر عملی سنگی نیست که از زمین برداری و یکباره پرتاب کنی، آیا به هدف اصابت کند یا نکند و همهچیز تمام شود. هنگامی که سنگی را از زمین برمیداری زمین سبکتر میشود و دستی که آن را گرفته سنگینتر خواهد بود.
Azadehana
کند. آن هم انسانی دیگر است. شکوه و برتری مایه شرمندگی است. تنها روح و نفس ماست که ظرفیت پلیدی و هم ظرفیت غلبه بر پلیدی را دارد.
ساغر موسوی
تنها در مرگ است که نوزایی معنا می گیرد. توازن به معنای سکون نیست، توازن در جنبش است؛ شدنی بی پایان و همیشگی.
ساغر موسوی
ما که صاحب خردیم نباید جاهلانه رفتار کنیم. ما که صاحب اختیاریم نباید نامسئولانه رفتار کنیم
MMST
مه چون ابری رقیق که روی ماه را پوشانده باشد، سرد و درخشان روی عرشه میغلتید. پاروزنها چون مجسمههایی سنگی نشسته بودند. خدمه اصلی در کمرکش کشتی گرد آمده و سپیدی چشمانشان اندکی برق میزد. در سمت چپ مردی ایستاده بود که تمام نور از او ساطع میشد؛ از چهرهاش، از دستانش و از عصای بلندش که چون نقره مذاب ملتهب و درخشان بود.
shahryar_shon
تمام آنان که درگذشته اند نیز زنده اند؛ پایانی بر وجودشان نیست و اساسآ پایانی وجود ندارد. همه چیز این چنین است، مگر تو.
fatemeh.eini
حیات تنها در وجودی فناپذیر و میرا یافت می شود، آررن! تنها در مرگ است که نوزایی معنا می گیرد. توازن به معنای سکون نیست، توازن در جنبش است؛ شدنی بی پایان و همیشگی.
fatemeh.eini
شاه خدمتگزاران، سربازان، پیام آوران و مستشارانی دارد. او از طریق خدمتگزارانش حکم می راند. اما خدمتگزاران این به اصطلاح ضدشاه کدام اند؟
ـ در ذهن ما هستند، جوان! در ذهن ما. همان خیانت کار، همان نَفْس امّاره، نَفْسی که فریاد می کشد: می خواهم زنده بمانم، پس تا وقتی من زنده بمانم دنیا چه خراب، چه آباد! همان خائن کوچک نهفته در ذات ما که در ظلمات وجودمان چون عنکبوتی تار بسته و پنهان شده است. او با هر کسی نجوا می کند، اما تنها بعضی او را می شناسند و می فهمند. جادوگران، خوانندگان و آفرینشگران. قهرمانان، آنان که حقیقت وجود خود را می جویند. جستن و یافتن خود پدیده ای نادر و شکوهمند است. اینکه آدمی تا ابد خودش باشد، آیا باشکوه نیست؟
fatemeh.eini
اما به خاطر داشته باش، لِبانن! انکار مرگ، در حکم انکار زندگی است.
fatemeh.eini
آخر، انضباط و نظم همان مجرایی است که کنشهای ما از طریق آن قدرت و عمق مییابد؛ وقتی سمتگیری و نظمی هم نباشد، کارکردهای افراد کمعمق، سردرگم و بیاثر میشود.
fatemeh.eini
همواره جایی که توقع قطعیت و یقین را داری، لزوم بسنده کردن به امیدواری صرف، مایه یأس و دلسردی است.
fatemeh.eini
«آررن! هنگامی که پای گزینش های بزرگ پیش آید، تلاش کن دقیق انتخاب کنی. جوان که بودم باید میان حیاتی برای بودن و حیاتی برای انجام دادن دست به انتخاب می زدم. من هم چون وزغی که مگسی را یافته باشد شتابان دومی را انتخاب کردم. اما هر کاری که می کنی، با هر کنش، بیشتر آلوده کار و نتایج کارت می شوی و همین تو را به انجام کارهایی بیشتر و بیشتر وا می دارد. سپس خیلی به ندرت و پس از مدت ها به فراغت و زمانی مثل این دست می یابی که بتوانی دمی بیاسایی و فقط باشی و کاری نکنی. یا دست کم به این بیندیشی که کیستی.»
fatemeh.eini
درس اول در رُک، و البته درس آخر نیز، این است: فقط آنچه را لازم است انجام بده. همین و بس!
محمد مهدی ابوالکلام
پیشنهادِ نفسی سخی و بخشنده پیشکشی نیست که به آسانی بتوان ردش کرد
MMST
انسان تقدیرش را نمی سازد: آن را می پذیرد یا انکارش می کند.
reza
انکار مرگ، در حکم انکار زندگی است.
Azadehana
انکار مرگ، در حکم انکار زندگی است.
Azadehana
حجم
۲۲۱٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۳۷۳ صفحه
حجم
۲۲۱٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۹
تعداد صفحهها
۳۷۳ صفحه
قیمت:
۱۳۵,۰۰۰
تومان