بریدههایی از کتاب از عشق گفتن
۳٫۴
(۲۵)
عشق همیشه از شما میخواهد عملاً جوابش را بدهید.
بهصا
فقط زمانی که نتوانی نفس بکشی، اهمیت نفسکشیدن را درک میکنی.
بهصا
اکنون میدانم عشق همهچیز نیست
بهصا
وقتی در دام وسواس فکری میافتید، موقعیتهایی را که هر ثانیه برایتان پیش میآیند نادیده میگیرید
بهصا
شریک زندگی شما مجموعهای از شخصیتهای گوناگون است و شما باید با هرکدام از آنها رابطهٔ متفاوتی داشته باشید.
بهصا
مهمترین چیز گرفتن «بهترین تصمیم» یا «درستترین تصمیم» نیست، بلکه این است که «خودت را به همان زندگیای که داری متعهد و ملزم کنی. تو باید برای زندگی خودت معنایی بیافرینی. معنای زندگی الزاماً از انتخابهای تو نشئت نمیگیرد.»
بهصا
این قاعده چنان در عمق ضمیر ناخودآگاه من رسوخ کرده بود که حتی نمیتوانستم در آن تردید کنم. من پساز بیستسالگی شروع کردم به قرارگذاشتن؛ چون گمان میکردم این کاری است که باید انجام بدهم؛
بهصا
بین فلسفهٔ رواقی و اسلام ارتباطی یافتم.
هر دوی این مکاتب فکری میگویند انسان فقط بر دو چیز تسلط دارد: یکی نحوهٔ واکنشش به شرایط و دیگری طرز رفتار با دیگران
بهصا
هیچچیز دائمی نیست و هیچکس کامل نیست
بهصا
ما گاهی از چیزهای غیرضروری میترسیم؛ آنوقت از یک سری چیزها که واقعاً ترسناکاند چشمپوشی میکنیم. مثلاً از ارواح میترسیم؛ اما از این نمیترسیم که فرصت زندهبودنمان چقدر کم است، پس نباید استعدادهای نابمان را تلف کنیم.
بهصا
نباید عشق را ثابت فرض کرد؛ چراکه عشق یک تجربهٔ سیال است. موقعیتهایی در زندگی پیش خواهد آمد که ما میخواهیم یا مجبوریم هرآنچه در توان داریم برای یک دوستی یا یک رابطه هزینه کنیم. زمانهای دیگری نیز وجود خواهند داشت که عشق تنها رشتهای باریک در تاروپود آمال و آرزوها و جاهطلبیهایمان خواهد بود.
فاطمه
در راستای خوشبختی هر کاری توجیهپذیر است. بنابراین افراد همواره از خودشان میپرسند: «آیا ازدواج من به اندازهٔ کافی خوب است؟ ممکن است بهتر باشد؟ شاید سرمایهگذاری روی این ازدواج وقتتلفکردن است؛ میتوانم شریک زندگی بهتری برای خودم پیدا کنم.» ذهنیت مصرفگرایانهٔ «بهتر از این باید نصیبم میشد» جای قناعت را گرفته است. این روزها همه خواهان بهترین هستند. بنابراین بسیاری از ما به این علت از رابطه خارج نمیشویم که احساس خوشبختی نمیکنیم؛ رابطه را ترک میکنیم چون میپنداریم ممکن بود از این هم خوشبختتر باشیم.
سید علی هاشمیان
حجم
۲۸۸٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۸۸ صفحه
حجم
۲۸۸٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۸۸ صفحه
قیمت:
۶۵,۰۰۰
۱۹,۵۰۰۷۰%
تومان