بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب آیین دوستیابی و چگونگی نفوذ در دیگران | صفحه ۵ | طاقچه
تصویر جلد کتاب آیین دوستیابی و چگونگی نفوذ در دیگران

بریده‌هایی از کتاب آیین دوستیابی و چگونگی نفوذ در دیگران

۴٫۲
(۱۹۲)
به جای اینکه مردم را محکوم و سرزنش کنیم، بهتر است سعی کنیم آنها را درک نماییم. بیایید سعی کنیم دریابیم چرا آنها بدان گونه رفتار می‌کنند. این کار بسیار مفیدتر و سازنده‌تر از انتقاد است و به جای نارضایتی و دلخوری، موجب افزایش حس همدردی، ظرفیت تحمل و مهربانی می‌شود. «شناختن همه به معنی بخشیدن همه است.»
کاربر ۳۵۹۷۷۷۶
ما غالبا اقدامات همسر خود را آن قدر ناچیز و بی‌ارزش و یا جزو وظیفه می‌بینیم که هرگز به خودمان اجازه نمی‌دهیم از آنها قدردانی کنیم.
yas nbi
شواب می‌گوید: «من توانایی خود در ایجاد انگیزه در دیگران را به عنوان بالاترین سرمایه‌ام می‌دانم؛ و تنها راهی که با آن می‌توان سعی و تلاش دیگران را برانگیخت این است که عمل آنها را قدر بنهیم و آنها را تشویق کنیم. هیچ چیزی به اندازه انتقاد و ایرادگیری سرپرستان موجب کشته شدن انگیزه تلاش در زیردستان نمی‌شود. من هیچ وقت از کسی ایراد نمی‌گیرم. اعتقاد دارم که باید در دیگران انگیزه‌ای برای کار کردن به وجود آورد. لذا همواره آماده‌ام دیگران را تحسین کنم‌اما از عیب‌گیری و انتقاد بیزارم. وقتی چیزی را دوست دارم و از آن خوشم آمده باشد، صادقانه و با تمام وجود آن را قدر می‌نهم.»
سمانه
بنیامین فرانکلین، که در جوانی بسیار صریح و بی‌پروا بود، چنان سیاستمدار و ماهر در برخورد با مردم شد که سفیر‌امریکا در فرانسه انتخاب شد. راز موفقیت او چه بود؟ او می‌گوید: «من درباره هیچ کسی ــ و هیچ گاه ــ بد صحبت نمی‌کنم... و هر چه خوبی از کسی بدانم بر زبان می‌آورم.»
alirezazal
ما با انتقاد کردن از دیگران تغییرات پایداری در آنها به وجود نمی‌آوریم، بلکه غالبا دلخوری و ناراحتی آنها را باعث می‌شویم.
Miartz
من به طرف پلیس سوار شتافتم و در مورد آتشی که داشت به سرعت در پارک گسترش می‌یافت اطلاع دادم و از او خواستم به آتش‌نشانی خبر دهد. او با بی‌تفاوتی جواب داد که این مسأله به او مربوط نیست چون در حوزه استحفاظی وی رخ نداده است!
نسا
سی سال پیش یاد گرفتم که غصه خوردن احمقانه است. من در فائق آمدن بر محدودیت‌های خود به اندازه کافی برای خود مشکل دارم که دیگر نیازی به غصه خوردن در مورد این مسأله که خداوند صلاح ندیده عطیه هوش را به طور مساوی بین مردم تقسیم کند، نمی‌باشد
Morteza Jafari
بی. اف. اسکینر، روان‌شناس معروف، از طریق آزمایشاتش ثابت کرد که اگر به جانوران، به خاطر رفتار خوبشان پاداش داده شود، خیلی سریع‌تر تعلیم می‌بینند و این آموزش را بهتر حفظ می‌کنند تا اینکه به خاطر رفتار نامناسب تنبیه‌شان کنیم. مطالعات بعدی نشان داده است که این مسأله در مورد انسان نیز صدق می‌کند. ما با انتقاد کردن از دیگران تغییرات پایداری در آنها به وجود نمی‌آوریم، بلکه غالبا دلخوری و ناراحتی آنها را باعث می‌شویم. هانس سلای یکی دیگر از روان‌شناسان بزرگ می‌گوید: «به همان اندازه که ما تشنه تأیید هستیم از مقصر جلوه داده شدن بیزاریم.»
Darush
شما نمی‌توانید چیزی را به کسی بیاموزید. تنها می‌توانید به او کمک کنید خودش آن را در یابد.
A2
اجازه دادن به این که شخص مقابل صحبت کند، هم در موقعیت‌های مربوط به خانواده و هم در تجارت مؤثر است.
REZA
دلیل این که رودخانه‌ها و دریاها خانه صدها نهر کوهستانی هستند این است که خود را پایین‌تر از آنها نگه داشته‌اند. بنابراین می‌توانند بر تمام نهرهای کوهستان حکومت کنند. به همین ترتیب، عارفی که می‌خواهد بالاتر از دیگر انسان‌ها قرار گیرد، باید خود را پایین‌تر از آنها قرار دهد و برای این که بخواهد قبل از آنها باشد، باید خود را بعد از آنها ببیند.
ka'mya'b
بنیامین فرانکلین، که در جوانی بسیار صریح و بی‌پروا بود، چنان سیاستمدار و ماهر در برخورد با مردم شد که سفیر‌امریکا در فرانسه انتخاب شد. راز موفقیت او چه بود؟ او می‌گوید: «من درباره هیچ کسی ــ و هیچ گاه ــ بد صحبت نمی‌کنم... و هر چه خوبی از کسی بدانم بر زبان می‌آورم.»
ali darvish
و تنها راهی که با آن می‌توان سعی و تلاش دیگران را برانگیخت این است که عمل آنها را قدر بنهیم و آنها را تشویق کنیم. هیچ چیزی به اندازه انتقاد و ایرادگیری سرپرستان موجب کشته شدن انگیزه تلاش در زیردستان نمی‌شود.
مصطفی
بنابراین، اگر بعضی مردم آن قدر تشنه مهم بودن هستند که واقعا دیوانه می‌شوند تا این احساس را به دست آورند، فکرش را بکنید که چه معجزه‌ای رخ خواهد داد اگر من و شما بتوانیم با تقدیر صادقانه از کارهایی که دیگران انجام می‌دهند همین حس را در آنها به وجود آوریم.
سعید دونقطه دی
۹۹% اوقات، مردم، صرف‌نظر از اینکه چه کار بدی انجام داده باشند، هرگز خود را مورد انتقاد قرار نمی‌دهند.
امین
«مردی که چهره خندان ندارد، نباید مغازه باز کند.»
کتابینا
اصل ۵ درباره چیزهایی حرف بزنید که طرف دیگر به آن علاقه دارد.
علی
اصل یک انتقاد، سرزنش یا شکایت نکنید.
محمد خَمَّر
دیل کارنگی می‌گوید: «اگر در خطا بوده‌ای فورا آن را اقرار کن و این کار را با تأکید انجام بده.»
کاربر ۶۵۱۲۹۱۰
«قضاوت نکن تا قضاوت نشوی.»
کاربر ۵۱۱۰۷۰۰

حجم

۲۱۲٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۳

تعداد صفحه‌ها

۲۷۵ صفحه

حجم

۲۱۲٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۳

تعداد صفحه‌ها

۲۷۵ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
۳۵,۰۰۰
۵۰%
تومان