بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب حضرت حجت (عج) | صفحه ۴ | طاقچه
تصویر جلد کتاب حضرت حجت (عج)

بریده‌هایی از کتاب حضرت حجت (عج)

۴٫۴
(۲۰۳)
لذا مهم‌ترین موضوعی که انسان مؤمن در این زمانه باید پیگیری کند ایجاد پیوند قلبی با آن حضرت (عج) است. آری هر مؤمن مشتاقی با تمام وجود خواهان ارتباط با امام عصر (عج) است، چون او چشمه جوشان زندگی است و انسان‌ها بدون ارتباط با او، همانند مردگان و بدن‌های بی‌جان هستند؛ و جای بسی شگفتی است که انسان‌ها می‌خواهند عطش و تشنگی خود را به وسیله غیر آب رفع کنند!
دلتنگِ ماه
ترسان به‌خاطر گناهان ما! در زیارت حضرت غایب (عج) وارد شده است: «السَّلَامُ عَلَیک أَیهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ» (سلام بر تو ای پاک بیمناک!) با این‌که اگر انسان خائن باشد، باید خائف باشد، و شخص مُهذّب و بی‌گناه و پاک از کسی بیم ندارد، ولی آن حضرت با آن حریم پاک، از اظهار خود خائف است. بنابراین، از گناه ما و به خاطر اعمال ما است که آن حضرت (عج) هزار سال در بیابان‌ها دربه‌در و خائف است.
سیستماتیک
مهم‌ترین موضوعی که انسان مؤمن در این زمانه باید پیگیری کند ایجاد پیوند قلبی با آن حضرت (عج) است.
هدی✌
ما او را خانه‌نشین کرده‌ایم!
ذکریا
«بعضی وقت‌ها انسان می‌بیند یک حال خوشی دارد؛ حالت نورانی دارد! نمی‌داند علتش چیست. هر چه فکر می‌کند، هیچ علتی پیدا نمی‌کند. نه کار خاصی کرده، نه نماز خاصی خوانده؛ هیچ کاری نکرده است! نمی‌داند در کوچه‌ای، جایی، رد می‌شده و فقط به نحو گذرا حضرت (عج) از کنارش رد شده است. این نورانیّت و حال خوش، به همین جهت در این شخص ایجاد شده است.»
سیستماتیک
گویا ما ائمه (ع) و به‌خصوص امام زمان (عج) را حاضر و ناظر نمی‌دانیم، بلکه گویا _ مانند عامّه _ اصلاً زنده نمی‌دانیم و به‌کلی از آن حضرت (عج) غافل هستیم!»
Ali.Saffari
فرمود: «اَلْعِبادَةُ فِی الْغیبَةِ أَفْضَلُ مِنَ الْحُضُور» (عبادت در زمان غیبت، بافضیلت‌تر از زمان حضور است)، و نیز به اصحاب خود می‌فرمود: «أَنْتُمْ أَصْحابی وَ أُولئِک إِخْوانی، فَواشَوْقاً إِلی إِخْوانی، آمنُوا بِسَوادٍ عَلی بَیاضٍ». (شما یاران من هستید و آن‌ها - که در آخرالزمان می‌آیند - برادرانم هستند. چقدر من مشتاقم به دیدار برادرانم. آن‌ها به سیاهه‌هایی بر روی کاغذها ایمان آورده‌اند).» بنابراین، عبادت و آثار آن در زمان غیبت، نه‌تنها کمتر از زمان حضور نیست، بلکه افضل و مشتمل بر مواهب و موائد مضاعف است.
saqqa
اگر کسی در فکر خدمت به امام زمان (عج) باشد، قطعاً آن حضرت نیز به فکر او خواهد بود. توصیه ایشن این بود که اهل علم، وظایف فردی و اجتماعی (همچون تحصیل، مطالعه، تدریس، تألیف، تبلیغ، امامت جماعت و...) خود را در راستای تحصیل رضا و تأیید حضرت حجت (عج) و خدمت به ساحت قدسی ایشان انجام دهند.
Hamze.r70
بالأخره [عُمَر] هفتاد بار این را می‌گوید که: «لَوْلا عَلی لَهَلَک عُمَرُ» (اگر علی (ع) نبود، به‌یقین عمر هلاک می‌شد!»
دلتنگِ ماه
آیا می‌شود امام زمان (عج) چهارصد میلیون یاور داشته باشد و ظهور نکند؟!
سیستماتیک
حضرت آیت‌اللّه بهجت (قدس سره) همواره تأکید داشت که اوّلین قدم برای ارتباط با امام عصر (عج) تحصیل معرفت نسبت به آن حضرت و تقویت لحظه به لحظه این معرفت است. انسان در نخستین گام، باید امام زمان خویش را بشناسد. البته معرفت امام، مراتب و درجات گوناگونی دارد. درجات اوّلیه این شناخت، دامان انسان را از مرگ جاهلی پاک می‌کند
دلتنگِ ماه
معلوم می‌شود استغنا و غنا (بی‌نیازی و دارایی) مربوط به قلب است، نه به پول و کسب و سرمایه و ثروت؛ این‌ها همه باطل و خیال است!
Fatemeh Zand
ایشان می‌فرمودند: «کسانی که نه ظالم‌اند و نه رفیق ظالم هستند و نه با ظالمین معاشرند و نه در خانه و نه در محله ظالمین هستند، این‌ها اصلاً از وجود شریفش (عج) محجوب نیستند!»
Sobhan Naghizadeh
حضرت (عج) فرمود: «لازم نیست شما زحمت بکشید خدمت ما برسید. شما خودتان را اصلاح کنید، ما خدمت شما می‌رسیم!»
- 𝑨𝒍𝒊 𝑮𝒉𝒐𝒓𝒃𝒂𝒏𝒊 -
ما باید حضرت امام زمان (عج) را حاضر فرض کنیم. هر جا می‌رود، برویم؛ هر چه می‌کند، بکنیم و هر چه را ترک می‌کند، ترک کنیم و اگر ندانیم، احتیاط را که می‌دانیم و می‌توانیم. ولی گویا ما نمی‌خواهیم در راه رضای آن حضرت (عج) باشیم، نه این‌که رضای آن حضرت (عج) را نمی‌دانیم و نمی‌توانیم آن را تحصیل کنیم!
- 𝑨𝒍𝒊 𝑮𝒉𝒐𝒓𝒃𝒂𝒏𝒊 -
وای بر ما از آن روزی که قرآن یا عترت را از ما بگیرند. گرفتن هر کدام، گرفتن دیگری هم هست؛ زیرا این دو از هم جدا نمی‌شوند؛ «لَنْ یفْتَرِقا» نه در خارج و نه در اعتقاد «حَتّی یرِدا عَلَیَّ الْحَوْضَ» (تا این‌که در کنار حوض کوثر بر من وارد شوند)
دلتنگِ ماه
برای کسی که او را حاضر ببیند، غایب نیست!
دلتنگِ ماه
«در زمان غیبت، ما باید به همین رساله‌های عملیه صحیحه عمل کنیم. حضرت (عج) به عمل به همین از ما راضی است.»
سیستماتیک
یادم می‌آید که بنده همان وقتی که در نجف بودم، بیست روایت جمع کردم، که رُواتش با هم تداخل ندارند [از نظر سندی] و بدون این‌که هیچ‌کدام از آن‌ها به خود امام علی (ع) منتهی شود. در [سلسله راویان] آن‌ها ابوبکر هست، عمر هست، عثمان هست؛ همه رجال اهل‌سنّت هستند که نقل کرده‌اند. روایت از حضرت رسول (ص) است که ائمه اثنی‌عشر (ع) را تسمیه نموده و حضرات حسن (ع) و حسین (ع) را ذکر کرده است؛ به این مضمون که: «یَکُونُ بَعْدی إثْناعَشَرَ خَلیفَةً، تاسِعُ أوْلادِ الْحُسَیْنِ، صاحِبُهُمْ» (پس از من دوازده جانشین خواهد بود که نهمین فرزند حسین (ع) صاحبِ از میان ایشان خواهد بود).
Sobhan Naghizadeh
جاهل‌ها گمان می‌کنند که با تخریبات قبور ائمه (ع) می‌توانند تشیّع را ریشه‌کن کنند. شیعه و سادات و بزرگان آن‌ها، بالاتر از تخریبات را در زمان ائمه ایشان دیده‌اند و آن‌که پس از تبدیل تخریب به تعمیر، بر قوّه ایمان ایشان در صورت و معنا افزوده گردیده است.
کاربر ۹۴۶۳۷۸

حجم

۸۴۳٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۶۹۶ صفحه

حجم

۸۴۳٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۶۹۶ صفحه

قیمت:
۹۰,۰۰۰
۴۵,۰۰۰
۵۰%
تومان