بریدههایی از کتاب بیش یادگیری
۳٫۸
(۳۰)
همیشه مواردی وجود دارد که خودتان تصمیم میگیرید در آن مهارت کسب کنید و موارد دیگری وجود دارد که صرفاً همین که بدانید میتوانید در صورت نیاز بهدنبالش بروید، برایتان کفایت میکند.
هدی✌
هیچکس وقت این را ندارد تا همه چیز را یاد بگیرد.
هدی✌
اگر لازم است چیزی را بعدها بهیاد بیاورید، بهترین کار تمرین بازیابی آن است.
هدی✌
ذهن وقتی با مسئلهای مواجه میشود که پاسخش را نمیدانید، خودبهخود منابع توجهش را معطوف مشخصکردن اطلاعاتی میکند که به آنچه بعداً فرامیگیرید شباهت دارد. مکانیزم اصلی هر چه باشد، واقعیت تأثیر پیشآزمایی حاکی از این است که تمرینکردن بازیابی نهتنها از ابتدا و قبل از کسب آمادگی بلکه حتی قبل از اینکه امکان درست پاسخدادن را داشته باشید، میتواند مفید باشد.
هدی✌
هدف فرایند بازیابی افزایش یادگیری آتی است، حتی وقتی هنوز هیچ چیزی برای بازیابی وجود نداشته باشد.
هدی✌
ایجاد فاصله بین آزمون و یادگیری مطالبی که تازه فراگرفتهاید سودمندتر از بلافاصله امتحانگرفتن است. بااینحال، اگر این فاصله خیلی طولانی شود مطالب کاملاً فراموش میشوند. پس بهتر است حد تعادل را بیابید: یعنی فاصله به حدی باشد که مطالب بازیابیشده دقیق یادآوری شود، نه اینکه آنقدر زیاد باشد که همه چیز فراموش شود. شاید ایجاد فاصلهٔ طولانی بین یادگیری و خودآزمایی معایبی داشته باشد، اما آن دشواری مضاعفی که ازطریقِ کمکردن نشانههای راهنما برای خود ایجاد میکنید احتمالاً برایتان مفید خواهد بود، البته بهشرطی که بتوانید بعداً در موردش بازخورد بگیرید.
هدی✌
اگر بین یادگیری و امتحان فاصله کوتاهی ایجاد کنیم - فاصلهای که پاسخها بلافاصله به خاطر نیایند - تأثیر بیشتری بر حافظه دارد در مقایسه با زمانی که بلافاصله بعد از یادگیری مطلب امتحان بگیریم.
هدی✌
چه برای امتحان آماده باشید چه نباشید، تمرین بازیابی دادهها تأثیر بیشتری دارد؛ بهویژه اگر بازیابی را با تواناییتان در جستوجوی پاسخها ترکیب کنید. این تمرین بهمراتب بهتر از روشهایی است که بیشتر دانشجویان بهکار میگیرند.
هدی✌
عملکرد دانشجویان دقایقی بعد از مطالعه با استفاده از راهبرد مرور سرسری، بهتر از زمانی است که بازیابی دادهها را تمرین میکنند. این تصور که وقتی چیزی را میخوانید یادگیریتان بیشتر از زمانی است که سعی میکنید با کتاب بسته مطالب را بهیاد بیاورید، نادرست نیست. مشکل بعداً ایجاد میشود. چند روز بعد دوباره امتحان کنید، روش بازیابی، روش مرور سرسری را با اختلاف بسیار شکست میدهد.
هدی✌
این تصور که وقتی چیزی را میخوانید یادگیریتان بیشتر از زمانی است که سعی میکنید با کتاب بسته مطالب را بهیاد بیاورید، نادرست نیست. مشکل بعداً ایجاد میشود. چند روز بعد دوباره امتحان کنید، روش بازیابی، روش مرور سرسری را با اختلاف بسیار شکست میدهد. بهنظر میرسد آنچه برای زمان بلافاصله بعد از مطالعه مفید است، حافظهٔ بلندمدت لازم برای یادگیری را ایجاد نمیکند.
هدی✌
انسان نمیتواند در مورد اینکه چیزی را چقدر یاد گرفته است به یقین برسد.
هدی✌
فقط بستن کتاب و سعی در یادآوری هر چه بیشتر مطالب کمک بیشتری به آنها کمک میکند
هدی✌
وقتی چیزی را سرسری و بیهدف مرور میکنید، تشخیص نمیدهید که چه چیز را میدانید و چه چیز را نمیدانید.
هدی✌
صبرکردن و بهخاطر آوردن مطالب از ذهن بهتر از این است که دوباره به کتاب نگاه کنیم. –ویلیام جیمز، روانشناس
هدی✌
چیزی که ذهن را به تکاپو و چالش میکشاند، بیشتر از چیزهای ساده بهدرد یادگیری میخورد.
هدی✌
فرانکلین در خودزندگینامهاش، به زمان طولانیای اشاره میکند که وقف نوشتن تمریناتش میکرد: «زمان انجام تمرینات و مطالعهام شبها بعد از کار، یا صبحها قبل از شروع کار بود». با وجود اینکه نویسندگی تأثیر برجستهای بر زندگی فرانکلین داشت، اما هنوز مجبور بود ساعتهای زیادی را در چاپخانهٔ برادر سختگیرش کار کند، و برای تقویت تواناییاش در اوقات فراغت کوتاهی که داشت سخت تلاش کند.
هدی✌
تمرینات موضوعی در بیشیادگیری با این تمرینات در یادگیری سنتی کاملاً متفاوت است. انجام تمریناتی که طراحی دقیقی دارند دیگر وقت تلفکردن نیست و وقتی تلاش میکنید یک چالش پیچیدهتر یادگیری را حل کنید، خلاقیت و قوهٔ تخیل شما را فعال میکنند.
هدی✌
وقتی بیشیادگیری را خودِ دانشآموزان هدایت کنند و نه یک منبع خارجی، تمرینات شکل جدیدی بهخود میگیرند. بهجایِ اجبار برای انجام تمرینات با هدفی نامعلوم، حالا تصمیم با شماست تا با تسریع یادگیریِ موارد خاصی که بهنظرتان بسیار دشوارند، راهی برای تقویت یادگیری خود بیابید.
هدی✌
برای دلیل عدم پیشرفت خود فرضیهای بدهید، با انجام تمریناتی به آن حمله کنید، از رویکرد تمرین موضوعی بعد از تمرین مرتبط استفاده کنید، سپس میتوانید دربارهٔ درستی عملکردتان بهسرعت بازخورد بگیرید.
هدی✌
هرچه زودتر در فرایند یادگیری قرار بگیرید، این چرخه سریعتر میچرخد.
هدی✌
حجم
۳۱۶٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۷۴ صفحه
حجم
۳۱۶٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۷۴ صفحه
قیمت:
۴۹,۰۰۰
۱۴,۷۰۰۷۰%
تومان