دانلود و خرید کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵) ابوالقاسم حبیبی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵) اثر ابوالقاسم حبیبی

کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵)

معرفی کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵)

کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵) اثری از ابوالقاسم حبیبی و ایرج همتی است. این کتاب دربردارنده وقایع ۲۹ روز از دوران جنگ ایران و عراق است و  ۵۶۵ گزارش درباره جنگ و موضوعات مربوط به آن در دوره زمانی ۵/۱۰/۱۳۶۵  تا ۳/۱۱/۱۳۶۵ را به مخاطبان ارائه می‌کند.

درباره کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵)

جنگ میان ایران و عراق در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ آغاز شد و با به جا گذاشتن تلفات و خسارات بسیاری، بالاخره در در مرداد ۱۳۶۷ و با قبول آتش بساز سوی دو کشور به پایان رسید. این جنگ به نام جنگ تحمیلی و دفاع مقدس هم شناخته می‌شود.

در هر روز این جنگ، استراتژی‌ها و برنامه‌ریزی‌های بسیاری در جریان بود تا بهترین نتیجه را دربر داشته باشد. فرماندهان، نیروهایرزمنده و هرکسی که به نوعی درگیر این ماجرا بود، تلاش می‌کرد تا با برداشتن قدمی حساب شده، راه را برای نیروهای خودی هموار و عرصه را بر دشمنان تنگ کند. در این میان تلاش‌های فرماندهان بیش از دیگران اهمتی پیدا می‌کند. چراکه با برنامه‌ریزی‌های آنان موفقیت یا شکست از آن ما می‌شد. 

کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵) با بررسی ۵۶۵ گزارش درباره جنگ و موضوعات مربوط به آن، وقایع ۲۹ روز از دوران جنگ، از تاریخ  ۵/۱۰/۱۳۶۵ تا ۳/۱۱/۱۳۶۵ را بررسی می‌کند.

کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم 

خواندن کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵) را به تمام پژوهشگران استراتژی‌های جنگی و دفاع مقدس پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کربلای ۵؛ تلاشی دیگر برای تعیین سرنوشت جنگ ( ۵ دی تا ۳ بهمن ۱۳۶۵)

آغاز گسترده‌ترین عملیات نظامی ایران در منطقه شرق بصره و احتمال سقوط دومین شهر بزرگ عراق، بازتاب وسیعی در رسانه‌های خبری پیدا کرد و در روند خود با واکنش‌های مختلفی در سطح محافل سیاسی و نظامی جهان روبه‌رو شد.

در نخستین واکنش‌ها به اخبار پیشروی نیروهای ایران، شبکه تلویزیونی ای‌بی‌سی امریکا اعلام کرد: مقامات وزارت دفاع امریکا به این نتیجه رسیده‌اند که ایران شانس خود را برای حصول به پیروزی در جنگ ۶ ساله با عراق از دست داده است. این شبکه گفت: مقامات امریکایی بر این عقیده‌اند که تهاجم ماه دسامبر ایران علیه عراق (کربلای ۴) حداکثر توانایی ایران را تشکیل می‌داد. 

به رغم این ارزیابی‌ و ادعاهای بعدی منابع اطلاعاتی امریکا، به تدریج حجم بی‌سابقه‌ای از گزارش‌های خبری و تفسیری درباره اهداف و نتایج عملیات کربلای ۵ انتشار می‌یابد که احتمال سقوط بصره و تأثیرات پیش‌بینی‌ناپذیر آن بر روند جنگ، محور ثابت آنها است. 

رادیو بی‌بی‌سی در تاریخ ۲۰ دی‌ به نقل از تحلیل‌گران نظامی اعلام کرد: سقوط بصره می‌تواند نقشه نظامی و سیاسی نه فقط عراق بلکه کشورهای حوزه خلیج‌فارس را نیز عوض کند. این رادیو در بخش انگلیسی خود اظهارات یک کارشناس خاورمیانه را پخش کرد که گفت سقوط دومین شهر عمده عراق، این کشور را وادار به پذیرش خواسته‌های ایران خواهد کرد اما وی در عین حال شانس تصرف بصره را ضعیف دانست و گفت: «عراق از این شهر استراتژیک به هر قیمتی دفاع می‌کند.» 

این کارشناس همچنین عقیده دارد: «آنچه ایرانی‌ها تاکنون انجام داده‌اند یک جنگ فرسایشی برای ازبین‌بردن روحیه عراقی‌ها بوده است و آنها می‌دانند که نمی‌توانند یک پیروزی همه‌جانبه‌ بر عراق به‌دست آورند زیرا عراق تفوق هوایی به‌دست آورده است.» وی توضیح داد: «به‌هرحال عراقی‌ها نخواهند توانست در مقابل حرکت امواج انسانی ایرانی‌ها که تاکنون روی داده یا روی خواهد داد مقابله بنمایند. بنابراین تنها راه، استفاده از آتش توپخانه یا نیروی هوایی‌شان [ ازجمله در جنگ شهرها ] است و در این دو زمینه به‌خوبی تجهیز شده‌اند.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۱۳۸ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۱۳۸ صفحه