کتاب هنر شناخت تیک تاک
معرفی کتاب هنر شناخت تیک تاک
کتاب هنر شناخت تیک تاک، اثر آریا آریانی و عرفان سیاسی، کتابی در حوزه موفقیت و خودیاری است که به مخاطبان میآموزد چطور مدیریت زمان را یاد بگیرند و از تمام وقتی که در اختیار دارند، بهترین استفاده را ببرند.
دربارهی کتاب هنر شناخت تیک تاک
زمان به سرعت در حال گذر است. این را میتوان زمانی متوجه شد که به هوای چک کردن پنج دقیقهای تلفن همراهمان را برمیداریم و دو ساعت بعد در حالی که چشمهایمان را میمالیم آن را کنار میگذاریم. ما همیشه فکر میکنیم روزمان زمانی آغاز میشود که چشمهایمان را از خواب باز میکنیم. اما روز دقیقهها یا حتی ساعتها است که آغاز شده است و ما متوجه آن نبودیم. چطور میتوانیم در این مدت زمان کمی که برایمان باقی مانده است به تمام کارهایمان برسیم؟ آریا آریانی و عرفان سیاسی در کتاب هنر شناخت تیک تاک به این سوال پاسخ دادهاند. با خواندن کتاب هنر شناخت تیک تاک میآموزیم که چطور انرژی را برای آینده ذخیره کنیم؟ چگونه میتوانیم در زمان حال سرمایه گذاری کنیم و چرا مهم است قربان گذشتهی خودمان نشویم و راه صحیح را پیدا کنیم.
کتاب هنر شناخت تیک تاک را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب هنر شناخت تیک تاک برای تمام کسانی است که به دنبال راهی برای مدیریت صحیح زمان میگردند. اگر از لحظههای روزهایتان لذت نمیبرید، کتاب هنر شناخت تیک تاک را بخوانید تا دلیلش را متوجه شوید.
بخشی از کتاب هنر شناخت تیک تاک
وقتی در حال ذخیره انرژی در زمان آیندهاید مانند این است که سوار قطار سریعالسیری هستید که با سرعت زیادی به طرف مقصد موردنظر در حال حرکت است و به هیچ عنوان نه به واگنهای قطار اهمیت میدهد نه محیط پیرامونی که قطار درحال گذشتن از آن است. نکته قابل توجه این است که شما انرژی و نیروی هر واگن را در اولین واگن قطار ذخیره میکنید و از آن به عنوان سوخت قطار استفاده کرده تا هر چه زودتر به مقصد موردنظر برسید؛ اما غافل از اینکه از مقصد موردنظر رد میشوید و نمیتوانید در همان مقصد قطار را نگه دارید. به بیان خیلی سادهتر میتوان گفت از آنجایی که شما در تمام لحظههایی که منتهی به آن لحظه موردنظر میشود تمام توان و نیروی لحظههای مختلف را در یک لحظه بخصوص محدود کردهاید و به تمام لحظههای دیگر کاملا بیتوجه بودهاید این عمل باعث میشود که در هنگام روبرو شدن با همان لحظه خاص نتوانید بر اساس رؤیایی که در رابطه با آن تصور میکردید عمل کنید. چراکه این لحظهای که شما ممکن است هفتهها و ماهها بی صبرانه انتظار و رؤیای آن را داشتید درواقع آن لحظه همان لحظه حال است و شما آن را در میان دیگر لحظهها فراموش و نادیده گرفتهاید.
فهرست
- شناخت بهانهها خلق فرصتهای پنهان
- خوب بودن یا متعادل بودن؟
- الفبای سایه
- منابع و ماخذ
این کتاب در حوزه مدیریت زمان و با استفاده از شناخت شخصیت کاربرد بسیار دارد. توصیه می کنم