
کتاب پیش روندگی و پیش برندگی
معرفی کتاب پیش روندگی و پیش برندگی
کتاب پیش روندگی و پیش برندگی نوشتهٔ حسین عیسایی و محمدرضا قنبری است و انتشارات دانشگاه جامع امام حسین آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب پیش روندگی و پیش برندگی
نقلاب اسلامی که یک حرکت پیشرونده است در مسیر تحقق اهداف بلند خود، نیازمند بازوان توانمندی است که بتوانند آن را همراهی کرده، بر تهدیدات فائق آیند و از فرصتها استفاده کنند. این بازوان توانمند نهادهای برآمده از انقلاب هستند که مهمترین و مؤثرترین آنها، نهاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. «سپاه، این افتخار را دارد که زاده انقلاب است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این خصوصیّت را دارد که از درون دامان انقلاب روییده است. دیگران انقلابی شدند؛ اما سپاه انقلابی به وجود آمد. این، خیلی امتیاز است. شما برادران سپاه پاسداران، شایستهترین کسانی هستید که باید این امتیاز را قدر بدانید و از آن پاسداری کنید.»
این نهاد میبایست با هدف پیشروندگی چنان خود را تکامل بخشد تا به عنوان یک الگوی بالنده و به تعالی رسیده چراغ راهی باشد برای دیگر مجموعههای نظام اسلامی با نقش پیشبرندگی؛ «دو حرکت در سپاه باید انجام بگیرد: یک حرکت، حرکت درونی سپاه است؛ در درون خود، یعنی خود را تکامل ببخشد. یک حرکت، حرکت به معنای یک جزء پیش برنده مجموعه کلّ نظام و انقلاب است؛ یعنی تاثیرگذاری در بیرون.»
چنانچه این دو حرکت به نتیجه مطلوب برسد؛ زمینهای خواهد بود برای شکلگیری جامعهای در اوج اقتدار و بالندگی که میتوان آن را در منظر دید دیگر ملتها قرار داد. جامعهای که مظهر رشدیافتگی و تعالی در ابعاد معنوی، اخلاقی، علمی، امنیّتی، رفاهی و عدالت گستری باشد. این مرحله، مرحله انتشار جریان بندگی است.
در کتاب پیش روندگی و پیش برندگی با محوریت این جریانها به بررسی این ضرورت در قالب سه فصل زیر پرداخته میشود:
فصل اول: استقرار جریان بندگی، رسالت ادیان الهی
فصل دوم: استمرار جریان بندگی، رسالت انقلاب اسلامی
فصل سوم: انتشار جریان بندگی، رسالت نهاد سپاه ( با دوحرکت پیشروندگی و پیشبرندگی)
دانشگاه امام حسین (ع) در سال ۱۳۶۵ راهاندازی و در سال ۱۳۸۷ به ۲ دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) و دانشگاه جامع امام حسین (ع) تفکیک شد. دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) مختص آموزشهای افسری است و دانشجویان آن، از طریق آزمونهای داخلی سپاه پذیرش و گزینش میشوند. دانشگاه جامع امام حسین (ع) در حوزهٔ پژوهش و فناوری و با رویکرد پژوهش آموزشمحور، بهدنبال شناسایی و حل مسائل اساسی و کلان کشور، رصد دانشی و آیندهپژوهی و مدیریت دانش است.
معاونت پژوهش و فناوریِ دانشگاه جامع امام حسین یکی از مسئولیتهای مهم دانشگاه را نشر کتابها و آثار علمی، در کنار تعلیموتربیت، میداند؛ ازاینرو «انتشارات دانشگاه جامع امام حسین» کتابهایی با موضوعات گوناگون را تهیه، چاپ و منتشر کرده و کوشیده است تا زمینه و بستر لازم را برای تشویق پژوهشگران و استادان در عرصهٔ علم فراهم و تسهیل کند.
خواندن کتاب پیش روندگی و پیش برندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که در خصوص انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران تحقیق میکنند پیشنهاد میکنیم.
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۲۷ صفحه
حجم
۰
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۲۷ صفحه