کتاب دختر خانم مارول(جلد یک)
نویسنده:ویلیو ویلسون
مترجم:محمد چگینی
ویراستار:خاطره کیانی
انتشارات:کمیکدونی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۰۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب دختر خانم مارول(جلد یک)
«دختر خانم مارول» یک دختر مسلمان به نام کامالا است که در شهر جرسی آمریکا زندگی میکند. کامالا که اصالتاً پاکستانی است، از زندگی خود راضی نیست و قصد دارد آن را تغییر دهد.
این کمیک به علت نوآوریهای آن و شخصیت جالب طراحی شده، چندین جایزهی گرفته است.
دختر خانم مارول(جلد دو)
بتگرل: سال اول (۲)مارکوس مارتین
بتگرل: سال اول (۱)مارکوس مارتین
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
فک کنم ، کمیک درست کردن خیلی کار سختی نیست ، ای کاش تو کشور خودمون ، متناسب با فرهنگ خودمون هم از این کمیک ها بود. مثلا شخصیت اصلی این داستان یه دختر پاکستانی مسلمونه که سنش هفده به بالاست. جالبه
داستانش جالب و جذابه. ولی از همین حالا بهتون بگم که مذهبی های این کمیک، بداخلاق و بی اعصاب و بی منطق و در بعضی موارد تنبل و بی کار هستند. نویسنده تصور بدی از مذهبی ها داشته و اینجا
به نظر من این کتاب یه کمیک ضد اسلام هستش. به نظر شما چرا باید یه دختر مسلمان رو داخل کمیک خودشون بیارن. در حالی که از وضعیت خودش راضی نیست حجاب نداره و بهتر بگم جاهایی پوشش نامناسب داره این
میس مارول به عنوان یک دختر قهرمان مسلمون پاکستانی که توی آمریکا زندگی میکنه شاید مهم ترین و پرطرفدارترین قهرمان جدید در دهه گذشته باشه، در دهه های اخیر تعداد کمی ابرقهرمان جدید و پرطرفدار خلق شده و اکثر کمیک
داستان خوبی داره فقط بعضی جاها تصویرگری خوبی نداشت و صحبت ها نامفهوم بود در کل توصیه می کنم بخونید و قشنگه و رایگان بودن جلد های اول هم ایده ی خوبیه ممنون از طاقچه
این کتاب را باید از دید انتقادی خواند.کاملا مشخصه که برای افراد با ایمان نوشته شده قضیه ی دختری که از پدر و مادرش سرپیچی می کنه به پارتی میره وازحاج آقای مسجدشون بدش می آید و از همه جالب
واقعا انسان رو از راه به در می کنه چون مسلمون ها رو به کارای ضد اسلام تشویق می کنه واقعا چجوری گذاشتن ترجمش کنن از طاقچه بعید بود😔
قشنگ نبود😐😐 البته این نظر منه🙄🙄
زیاد خوب نبود 😡
اول اینکه داستان این پیغام رو میده که کمپانی مارول و در کل برنامه ریز های فرهنگی آمریکا میخواهند رویکرد واضح تری رو نسبت به قبل داشته باشند، دیگه به طور واضح ما باید شاهد تحقیر شدن تمدن اسلامی توسط