نظرات کاربران درباره کتاب ترانه ایزا
۴٫۰
(۴۳)
یونا
کتاب(شهرممنوعه)از همین نویسنده را خوانده بودم کتابی که با نام(در) نام اصلی اش هم ترجمه شده است و می دانستم که این کتاب هم کتاب خوبی است.ترجمه اش هم خوب و روان و مناسب بود.
داستانی از انسان های خوب، دردمند و تفاوت دیدگاههای بشری.ارتباط انسان ها با گذشتهشان و...
این کتاب را دوست خواهید داشت.
negrary
چقققدر اون کتاب قشنگ بود
majid001
عالی
benyamin parang
این کتاب از طریق رابطهی «اتی» (مادر) و «ایزا» (دختر) در زمان حال و همچنین مرور خاطراتشون، و گاهی هم از زاویه دید شخصیتهای دیگهی داستان روایت میشه و به تدریج نوع رابطهی شخصیتها در گذشته و حال رو به ما نشون میده.
بر خلاف چیزی که از اسم داستان بر میاد، داستان رو بیشتر از دید «اتی» میبینیم. به نظر من داستان بیشتر روایتگر نبودنهای «ایزا» در کنار نزدیکانش از نظر فیزیکی و احساسی هست و تاثیری که این عدم حضور بر زندگی اون آدمها گذاشته. بودن «ایزا» فقط محدود به زندگی فردی خودش میشه در حالی که خودش طور دیگهای فکر میکنه؛ این ویژگی باعث فاصله گرفتن تدریجی آدمهای حتی نزدیک و عزیز زندگیش میشه.
خوندن این کتاب با اینکه بیش از حد معمول برای من طول کشید، تجربهی خوبی بود و من ترغیب شدم که کتابهای دیگه از این نویسنده رو هم بخونم. ترجمه کتاب هم کم اشتباه و روان بود.
خوندن این کتاب رو توصیه میکنم و فکر میکنم بیشتر خوانندهها از کتاب خوششون بیاد. امیدوارم بخونید و لذت ببرید.
benyamin parang
خواهش میکنم
Ali_karimi81_
ممنون بابت توضیح خوبتون
ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
داستان کتاب را از زاویههای مختلف میتوان روایت کرد. بنابراین اگر از گوشهای دیگر به آن نگاه کرد میتوان داستان آن را متفاوت از چیزی که در بالا اشاره شد روایت کرد. ایزا، پس از مرگ پدرش، تصمیم میگیرد مسئولیت مادر پیرش را بر عهده بگیرد و او را با خود به شهر بوداپست ببرد. اتی، مادرِ ایزا، که به دختر پزشک و موفق خود افتخار میکند، خانهی روستایی کوچکش، خاطراتش، عادتهایش و بهنوعی هویت خود را رها میکند و به پایتخت نقلمکان میکند. و این جابجایی در نیمهی دوم قرن بیستم، در مجارستانِ پس از جنگ که جامعه به سرعت در حال تغییر است، به تنهایی و تقابل نسلها منجر میشود.ایزا دختری کمالگرا و جدیست، دختری که به نظر میرسد حتی عشقش به والدینش از روی وظیفهشناسی است. ایزا با رویکرد کمالگرایانه خود از رنجِ از دست دادن پدرش فرار میکند، با خونسردی مراسم تشییع جنازه پدرش را سر و سامان میدهد، از وسایل قدیمی خانوادهاش خلاص میشود، خانه پدری را خالی میکند و مادرش را به آپارتمانش در بوداپست میبرد. از طرف دیگر اتی، نمیتواند به زندگی شهری، این زندگی بدون همسرش و عشق و توجه محدود دخترش عادت کند و فکر میکند باری بر روی دوش دخترش است.
آپارتمان مدرن ایزا تبدیل به محلی پر از سوءتفاهم و سکوت میشود. مادر و دختری از دو نسل متفاوت، که درک متفاوتی از مفهوم خانه دارند، قادر به همدلی و ارتباط برقرار کردن با هم نیستند و محبت و شفقت بین آنها کمکم تبدیل به خشم و سرخوردگی میشود.
سابو در این کتاب یک پرتره عمیق روانشناختی از روابط مادر و دختری، نقشهای خانوادگی و اجتماعی، سالخوردگی، مفهوم خانه و تقابل همدلی و خودخواهی ترسیم میکند. ماگدا سابو از عدم همدلی حرف میزند، از اینکه گاهی کمالگراترین افراد هم، که به ارزشهای انسانی پایبند هستند، ممکن است در درک نزدیکان خود ناکافی باشند.
کتاب ترانه ایزا روایتی ساده، تمیز، عمیق و تکاندهنده دارد. کتابی که همدلی را یادآوری و آسان میکند. موضوعاتی که سابو برای رمانهایش انتخاب میکند، شخصیتهای کتابهایش و واکنشهای آنها، همه از دل زندگی واقعی آدمهاست. نویسندهای که هیچوقت ناامیدتان نمیکند«ترانه ایزا» نامی است که مترجم انگلیسی کتاب برای آن انتخاب کرد. در زبان مجارستانی کتاب با نام «پیلاطس» منتشر شد؛ یعنی نام والی یهودا که به دلیل محاکمه عیسی مسیح برخلاف میلش مشهور است. نامی که به روشنی اشاره به کاراکتر ایزا دارد. کسی که با قصد کمک به مادرش او را از خانه و روستایش جدا میکند و در آپارتمانی تنها میگذراد. او همچون پیلاطس تنها به وظیفه و مسئولیت فکر میکند.کتاب ترانه ایزا نیز سالها پیشتر از رمان در، نوشته و منتشر شده بود اما در زبان انگلیسی یک سال پس از انتشار رمان در یعنی در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. این رمان از نظر روایت و درونمایه در میان آثار سابو بیشترین شباهت را به رمان در دارد. از جمله ماهیت بیگانه زندگی مدرن شهری برای نسل پیش از جنگ، نوشتن از انسانهای پابهسنگذاشته؛ که هنوز یک پا در گذشته دارند و سرگردان میان جهان جدید و قدیماند و نمایش نسل جدید زنان مدرن و شاغل و جدی و تمامی اینها در کنار رازی سر به مهر. تمرکز راوی کتاب ترانه ایزا برخلاف رمان در در طول داستان میان سه شخصیت اصلی آن در حرکت است: اتی، ایزا و آنتال، شوهر سابقش و در جاهایی نیز سراغ شخصیتهای فرعی نیز میرود. کتاب در چهار بخش با نامهای خاک، آتش، آب و هوا نوشته شده است و هر بخش نمایانگر یکی از شخصیتهای داستان است.🧡🍂🥀
hamtaf
جذابیت داستان، برای من حس نزدیکی با شخصیتها بود. چه ایزا چه مادرسالمندش
.
نتیجه گیری داستان بس آموزنده بویژه برای من که گرامی والدینم ،هردو، پا به سن گذاشتند
.
لازم است تغییرکنم😔
susan
در خلاصه داستان اسامی را اشتباه نوشتهاید ایزا اسم دختر و اتی اسم مادر است
خوش
حقیقتا نمیتونم بگم تو زندگی واقعی مثل ایزا (دختر) بودن خوبه یا بد... اون نمود یه زن قدرتمند و انسانی محکم بود که خب خیلی به ما گفته میشه اینطور باشیم و خب رفتارهاش اونقدرها هم بد به نظر نمیرسد. من در زندگی واقعی به اینجور آدما که میرسم میگم خب گذشته سختشون اینجور ساخته اونا رو. شاید بخاطر اینه که کلا آدم سازگاری هستم و با هر شخصیتی نسبتا کنار میام. خیلی قلم این نویسنده رو دوست داشتم اما داستان رو نه خیلی. تا یه جاهایی به خوندنش شک داشتم اما از یه جایی به بعد واقعا عاشق قلمش شدم. لذتبخش بود.
Engineer alireza
کد تخفیف 50 درصدی برای همه دوستان RAH
lili
ممنون
س م
سلام
تا کی وقت داره؟
از کجا آوردید کد تخفیف رو؟
کاربر 8630927
خیلی خوب است
روشنک
فقط کتاب از نظر چاپ الکترونیکی مشکل داشت.نمیدانم آنهمه علامتهای سوال داخل مربع برای چه بود؟!
mojde
ارزش یه بار خوندن رو قطعا داره
M.Mohseny
کتابی بسیارزیبا،موضوع وپردازش آن ،آنقد برایم جذاب بود که به زمین گذاشتنش سخت بود. کتاب روشروع وتقریبا بی وقفه وباشوق تابه انتها به پایان رساندم.
mahsjan
ترانه ایزا کتاب فوق العاده ای است داستانی از حال و مرور گذشته از زاویه دید افراد مختلف و این حجم از تفسیر های و نتیجه گیری های اشتباه و در آخر از دست داد زمان برای حرف های گفته نشده
این کتاب هم مثل کتاب خیابان کاتالین که از ماگداسابو خوندم بسیار حرف برای گفتن داشت💖
جواد
پایان مناسب نداشت اما در مجموع کتاب خوش خوانی و لذت بخشی بود؛ می تونی خودت رو وسط داستان فرض کنی و با تلخی ها و شیرینی ها خودت رو همراه کنی
حجم
۴۷۵٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۲۱ صفحه
حجم
۴۷۵٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۴۲۱ صفحه
قیمت:
۱۸۰,۰۰۰
۱۲۶,۰۰۰۳۰%
تومانصفحه قبل
۱
صفحه بعد