نظرات کاربران درباره کتاب مینیمالیسم دیجیتال
نویسنده:کال نیوپورت
مترجم:ناهید ملکی
ویراستار:مریم آقاعبدالرزاق
انتشارات:نشر نوین
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۵۸ رأی
۳٫۸
(۱۵۸)
Z Pourmandi
نویسنده با مطرح کردن مبانی فکری لازم برای مینیمالیسم دیجیتال شروع میکند. در ادامه مثالهایی واقعی از افراد میآورد. و هر فصل را با یک سری تمرینات عملی به پایان میرساند.
خواندن این کتاب را به همه کسانی که از غرق شدن در دنیای دیجیتال خسته شدند، توصیه میکنم.
پیام
ترجمه این چاپ بهتره یا چاپ انتشارات میلکان به ترجمه سمانه پرهیزکاری؟
HIDDEN
من مقداری از هر دو رو خوندم
به نظر من ، تاکید میکنم به نظر من ترجمه سمانه پرهیزکاری یه لول بهتره.
بستگی به سلیقه شما داره با کدوم ترجمه ارتباط بیشتری بگیرید
mansure b
من دوره ۱ ماهه رو تموم کردم،تا قبل از این دوره فکر میکردم اگه برنامه ای مثل اینستاگرام رو حذف کنم از خیلی چیز ها عقب میفتم ولی این حس فقط تا دو روز بعد از پاکسازی ادامه داشت،بهترین چیز برای من این بود که از اخبار و اطلاعاتی که اصلا برام کاربردی نداشت و به ارزش های زندگیم مربوط نبود دور شدم،امیدوارم شما هم این کتاب رو بخونین
حسین
خیلی عالی، قبل از خواندن این کتاب از یک سال قبل فهمیدن با اینستا و تلگرام آدم فقط وقتش حروم میشه
الان یک بله و ایتا دارم فقط
فقط خانوادگی توش هستیم
ahmad
من ایستاگرام دیلیت اکانت کردم خدایی انگار اسیرم کرده بود . لعنت به سازندش
مینا
من هم اینستاگرام را حذف کردم
و مثل شما چیزهایی را از دست دادم که هیچ اهمیتی نداشتن و حتی دغدغههای ذهنیم را بی جهت افزایش میدادن 😊
deniz
کتاب در مورد استفاده از فناوری های جدیده شدیدا توصیه میکنم
مطالعه توام با آگاهی باعث میشه سرمونو بلند کنیم و نگاه دیگری به دنیامون بندازیم که داریم چکار میکنیم
Marzieh.z
❤️
0
♡
maryam
کتاب انسجام خوبی دربیان مطالب نداره
Smnhgh
امتیازم ۳.۵
کتاب خوبیه، ولی لابلاش پر از مثال و داستان های زیاده که به جای تفهیم بیشتر، فاصله می اندازه بین موارد مرتبط طبقه بندی شده در کتاب و حفظ پیوستگیو سخت میکنه
.
.
خیلی شبیه به کتاب «کارِ عمیقِ نویسنده» است
در کل خیلی با این طرز تفکر مینیمالیسم دیجیتال موافقم و نویسنده سعی خودشو کرده اطلاعات خوبی بده ولی بهتر از این هم میشد باشه
.
.
کتاب سرنخهای خوبی از این کتاب برای تحقیق بیشتر در باره موضع کتاب پیدا کردم، مثل attention economy و گروهی موسوم به Financial Independnce، عدد Dunbar و...
.
.
تلنگر خوبیه برای کسایی که خیلی از ابزارهای دیجیتال استفاده میکنن، اما برای کسایی که خودشون به مینیمالیسم دیجیتال اعتقاد دارن تا حد زیادی مطالب و راهکارا احتمالا تکراریه
.
.
و در انتها اینکه بین شروع و اتمام این کتاب فاصله افتاد، و شاید همین وقفه رو نظر کلی من دربارهی کتاب سایه انداخته باشه
حمید حبیب الله
یکی از امتیازهای اصلی کتابهای نیوپورت و نویسندههای مشابهاش، سادهخوان بودن و روانی متنشونه. خراب کردن همچین متنهایی تو ترجمه، نابلدیای میطلبه که کار هر کسی نیست. عجیبه که ناشر حاضر شده همچین متنی رو منتشر کنه. پیشنهاد میکنم اگر قصد خوندنش رو دارید، حتماً پیدیاف نسخهی اصلی رو پیدا کنید و بخونید و سراغ این ترجمه نرید.
Mahdi Mahdavi
توی دنیایی که ما زندگی میکنیم، شنیدن حرفایی که این بابا میزنه یکم سخته. حقیقتش ما اونقدر غرق هستیم که شاید نخوایم فکر کنیم دقیقا به چه سمتی میریم.
فصل ۶ رو دوست نداشتم. اما بقیه کتاب خوب و کاربردی بود.
یکم ذهنیت رادیکال داره و خودشم اینو تصدیق میکنه که همین میره روی اعصاب.
در کل اما توصیه میکنم بخونید. لااقل با یه سری اتفاقاتی که توی پشت صحنه اقتصاد توجه میفته آشنا میشید و این خوبه...
magpie
در طبیعت پدیدههای متعددی هستند که از ایدهٔ "کمتر بیشتر است" پیروی میکنن؛ مثلا انتخاب طبیعی یا هرس سیناپسی. اما فرهنگ فعلی ما تاکید یکجانبه و افراطیای بر بیشتر داشتن و بهحداکثر رسوندن همه چیز داره. کتابهای خودیاری تشویقمون میکنند که برای زندگی بهتر، روش و ابزارها و رویکردهای جدیدی که نمیشناختیم رو امتحان کنیم. کمتر کسی ارزش پرهیز و حذف زوائد به نفع اصول و اولویتها رو بهمون یادآوری میکنه. این کتاب و کتاب دیگر همین نویسنده (کار عمیق) ارزش متفاوتی روترویج میکنند. نویسنده بهتون توصیه میکنه تیغ تیزی به دست بگیرید و هر ابزار دیجیتالی رو که نتونه ضرورت وجودش رو بهتون ثابت کنه از زندگی کنار بگذارید. این کار آسونی نیست، به خصوص که این ابزارها با تکیه به حجم عظیمی از تحقیقات، برای جلب توجه و مصرف وقت حداکثری کاربرانشون طراحی میشن. اما خود کتاب راهحلهایی هم برای پیشروی در مینیمالیسم دیجیتال پیشنهاد میکنه که بسیار موثرند. خواندن و به کار بستنش رو حتما توصیه میکنم. معتقدم در آینده نزدیک، شکل اصلی استبداد و انقیادی که انسانها مجبورن برای حفظ آزادیشون باهاش مبارزه کنن، استبداد شرکتهای بزرگ تکنولوژی سایبری خواهد بود. این ابزارها همچنین به وسیلهای برای کنترل بیشتر در دست استبدادهای کلاسیک تبدیل شدن و میشن. پس اگر به آزادیمون علاقهمندیم بهتره از همین حالا مقاومت دربرابر نفوذ غیرضروری تکنولوژی رو یاد بگیریم.
jbayat.ir@gmail.com
خیلی زیاد مثال زده و بنظرم خسته میکنه مخاطب رو
احمد سلیمانی
ترجمه روان نیست
HeydaR
به نظر من کتاب خوبی بود اما نیازی نیست اونو بخونید. یعنی بخش زیادی از کتاب احتصاص داره به دلایل و مثال هایی که به ما نشون بده رسانه های دیجیتال مضر هستند که خوب این کاملا موضوع مشخصیه. میتونید به جای این که تمام کتاب رو بخونید از میکرو کتاب استفاده کنید و یا یه پیشنهاد بهتر. کتاب قبلی همین نویسنده یعنی کار عمیق رو بخونید که همین موضوع مینیمالیستم دیجیتال هم اونجا خیلی مختصرتر توضیح داده شده
shaqayeq
تا کتاب رو تموم کردم سریع اومدم تا نظرم رو در باره این کتاب به اشتراک بزارم چون واقعا معتقدم هر آدمی که داره توی این عصر پر از حواس پرتی های دیجیتال زندگی می کنه نیاز داره یک بار هم که شده این کتاب رو بخونه تا در نهایت با آگاهی کامل توجهش رو جلب چیزهایی کنه که واقعا در زندگی براش ارزشمند هستن. این کتاب در ابتدا میاد رازی که پشت شرکت هایی مثل فیس بوک و توئیتر هست رو فاش میکنه و بعد راهکارهای بسیار کاربردی پیشنهاد میکنه که که دیگه توجهتون رو بیهوده و به نفع این شرکت ها هدر ندید و با در پیش گرفتن مینیمالیسم دیجیتال یه زندگی آگاهانه رو تجربه کنید.
...ali
کتاب در مورد چالش های فناوری های جدید و پیشنهادهاییه که نویسنده برای مقابله با این چالش ها میده.
کتاب توسط یک آمریکایی نوشته شده که با توجه به فضای اون جامعه که بیشتر تحت تاثیر تکنولوژی هست ، ایرادات و نواقص این تکنولوژی هایی که جدیدا سر و کلشون پیدا شده رو بهتر میتونه توضیح بده.
کتاب در ابتدا آمار و ارقام خوبی ارائه میکنه و مسائلی که از استفاده بی حساب و کتاب فناوری بوجود میان رو توضیح میده و شاید اینجا یه تلنگر واقعی برای افرادی باشه که به قول نویسنده "به دنیای دیجیتال سُر خوردن".
در نیمه دوم کتاب هم نویسنده راهکارهایی رو ارائه میده و نکتهای که هر راهکار داره رو توضیح میده البته من نتونستم با این قسمت ارتباط برقرار کنم (بنطرم نویسنده در بعضی قسمت ها بیشتر مسغول خاطره گویی شده و یادش رفته داره یه کتاب با موضوع دیگهای مینویسه).
یه دوره 30 روزه پاک سازی از فناوری رو هم پیشنهاد میده که ایدش بنظرم خوبه ، ولی خب من اجراش نکردم.
در کل خوندنش رو پیشنهاد میدم.
Hanieh
کتاب خوبی بود بخصوص اگر خیلی از سوشال مدیا استفاده می کنید.
ولی خب اغلب مثال هاش مثل فیس بوک یا استپ چت و... توی کشور ما خیلی مخاطب نداره و خب یه سری از بخش هارو برامون غیر قابل درک می کنه ولی برای اینستاگرام کاربردی بود و من پاکش کردم و الان که چند ماه می گذره اصلا حس نمی کنم که خیلی چیز مهمی از زندگیم کم شده.
خلاصه ی کتاب اینه که استفاده از سوشال مدیا رو به حداقل برسونید این طوری میتونید جنبه های دیگه ای از زندگیتونو تقویت کنید.
Maryam F. Abbasi
عالیه
تمرینات عملی جذابی هم داره
ترجمه هم خیلی خوبه
Alireza mohtaram
سلام از خوندن این کتاب میتونم بگم ، لازمه که همه ی ما در این عصر تکنولوژی یاد بگیریم که چطور ازش استفاده کنیم و چیزای با ارزش دیگه رو در کنار استفاده از اون داشته باشیم ، این کتاب بهتون کمک میکنه چطور از اعتیاد چک کردن مداوم گوشیتون رهایی پیدا کنید برای من که خیلی مفید بود .
احسان
کتابی فوق العاده عالی که پیشنهاد میشه حتما مطالعه کنید.
رز قرمز
این کتاب باعث شد جدی تر یرم سمت ترک اعتیاد به فضای مجازی. از اوناس که همه جوونای نسل جدید که با نت بزرگ شدن باید بخونن
حجم
۲۴۹٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه
حجم
۲۴۹٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۴۰ صفحه
قیمت:
۴۹,۰۰۰
۱۴,۷۰۰۷۰%
تومان