نظرات درباره کتاب نظریه نسبیت خاص و عام و نقد و بررسی خوانندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب نظریه نسبیت خاص و عام

نظرات کاربران درباره کتاب نظریه نسبیت خاص و عام

امتیاز:
۴.۱از ۴۱ رأی
۴٫۱
(۴۱)
خوابگزار
۱۹۳۶ ژانویه ۱۹ دکتر انیشتین عزیز من ما سوالی را مطرح می کنیم: آیا دانشمندان دعا می خوانند؟ این با پرسیدن اینکه آیا ما می توانیم به هر دو دین و علم معتقد باشیم آغاز می شود. ما در حال نوشتن به سایر دانشمندان و مردان بزرگ هستیم ، تا جواب سوال خود را بدست آوریم. این باعث افتخار ما خواهد شد که اگر شما جواب سوال ما را بدهید: آیا دانشمندان دعا می کنند؟ اگر می کنند دعای آنها چیست؟ ما در کلاس ششم خانم الیس هستیم. با احترام فیلیس تنها ۵ روز بعد انیشتین جواب نامه را نوشت ۱۹۳۶ ژانویه ۲۴ فیلیس عزیز من تلاش خواهم کرد که جواب تورا به هر چه سادگی بدم. و اینجا جواب من است: دانشمندان معتقدند که هر رخداد، از جمله امور انسان ها، بر طبق قوانین طبیعت است. بنابراین یک دانشمند نمی تواند به این باور تمایل داشته باشد که این دوره از وقایع می تواند توسط دعا که یک آرزوی ماوراالطبیعه است تحت تاثیر قرار گیرد. با این حال ما می پذیریم که دانش واقعی ما از این نیروها ناقص است، به طوری که در پایان اعتقاد به یک روح غایی بصورت نوعی از ایمان باقی می ماند. این باور حتی با دستاوردهای کنونی علم به گستردگی باقی مانده است. اما همچنین هر کسی که بطور جدی درگیر دستیابی به علم است متقاعد شده است که بعضی روح ها در قوانین هستی آشکار هستند، اونی که بطور گسترده ای برای انسان ها برتر است. در اینجا دنبال علم بودن، منجر به یک نوع خاصی از احساسات مذهبی می شود که کاملا متفاوت از دینداری ساده دیگران است. [۱] با احترام آلبرت انیشتین پانوشت: [۱] انیشتین یک معتقد به خدای اسپینوزا بود.
غرق در دریای کتاب
به نظر من حتی از وقتی که انسان ها به وجود آمده اند کسی نتوانسته بگوید که خالق این هستی کیست حتی بزرگترین نابغه ها و دانشمندانی مانند انیشتین این بحث نه از سال ۱۳۹۶ بلکه از آغاز آفرینش همه این سوال رو داشتند با تشکر
kalhor
نیک عزیز به شخصه از سال ۹۶ تابحال تغییری نکردم زیرا که آن موقع دین را نمیشناختم و در این فاصله قدری تحقیق و تفحص کردم و شناختم علاقه ای به دین ندارم و دوباره مثل سال ۹۶ هستم
Nik
من از سال 1403 به 8 سال پیش یعنی 1396 می نویسم ؛ خیلی از ما الان ، به این نتیجه رسیدیم که علم هنوز آنقدر پیشرفت نکرده که ما بتوانیم پاسخی برای سوالاتی مانند آیا "خدایی وجود دارد؟" پیدا کنیم . اکنون اکثر ما متوجه شده ایم که بحث راجع به اعتقادات فردی و مباحثات مذهبی کار به جایی نمی برد ؛ مهم نیست ما به قدرتی ماورائی اعتقاد داریم یا نه ، چون تاثیر چندانی روی سبک زندگی ما ندارد . اکنون تعداد کسانی که به چیزی اعتقاد ندارند ، به طور فزاینده ای نسبت به دوران شما بیشتر شده . چون ذهن ها باز تر شده و مردم در تفکرات شان بازنگری کرده اند . خلاصه تغییرات زیادی رخ داده . مثلا فردی به شدت مذهبی بی اعتقاد شده یا فری بی اعتقاد ایمان آورده . (شاید هم از فشار زندگی باشه ! ) شرط می بندم اعتقادات اکثر شما که از سال 96 پیام دادید تغییر کرده . با اینکه اینجا ، در این موقعیت زمانی / مکانی ، اعتقادات کسی برای دیگری مهم نیست ، اما من فقط دوست دارم بدونم شما اگر هنوز زنده اید الان به چی باور دارین ؟ باتشکر .
Pūyān
اینشتین به شدت به ساده‌سازی اعتقاد داشت و این کار رو دقیقاً در این کتاب هم انجام داده.
نه شرقی، نه غربی، انسانی
‌ تحقیقات علمی بر روی این پایه استوار است که همه اتفاقاتی که می‌افتند معین شده توسط قوانین طبیعت هستند و این در مورد اعمال مردم نیز صادق است. به همین دلیل است که یک محقق علمی به سختی می‌تواند تمایل به این عقیده داشته باشد که اتفاق‌ها را می‌توان با دعا خواندن تحت تأثیر قرار داد، مثلا با آرزو کردن و تمنا کردن از یک موجود ماورای طبیعت بتوان به تغییری دست یافت. آلبرت انیشتین 📃 نامه در جواب فیلیس رایت (۲۴ ژانویه ۱۹۳۶)
کاربر 2455166
من فقط توی دنیا به یک چیز باور دارم..... که شاید از نظر شما چرت باشد.... یک جمله از نیچه:من ترجیح میدوهم خدارا قبول داشته باشم و بمیرم .و ببینم خدایی نیست تاا اینکه خدارا قبول نداشته باشم،و بمیرم ،و ببینم خدایی هست .......
Tesla €
سلام یادمه تو بحث با روح الله هم شما بودی و اون فک کرد ما همه ی نفریم😃😃 ولی واقعا جناب شرقی و غربی تفکرات ما شبیه به همه البته من به خدا اعتقاد دارم ترجیح ام اینه بیشتر انسان درستی باشم تا مومن بهشتی.بهتر هم هست به عقاید هم احترام بزاریم و لازم نیست دیگران رو به بهشت ببریم.
behnam.k
هم وطن بس کن داداش
ویرا
بسیار عالی حرفی برای گفتن ندارند انیشتین...
Iman Farrokhi
فهرستش اشتباه است.
AMiR
hero for ever
Zeinab.Jafari
با سلام و وقت بخیر. من یک دانش آموز پایه ی هشتم هستم و نزدیک به دو سه ماهی هست که در مورد نسبیت می خونم. بیشتر اطلاعاتمو از ویکی پدیا و سایت های مختلف می گرفتم و توی یه دفتر یادداشت می کردم... . از اصول نسبیت خاص گرفته تا بیشتر فرمول ها و ... . و این، اولین کتابی هست که در مورد نسبیت خوندم. و این نکته ی مثبت رو داره که نوشته ی خود آقای انیشتین هست و این از هر نظر فوق العاده س! به نظر من هم که زیاد سطحش بالا نیست و این رو هم باید در نظر داشت که نظریه ی نسبیت بسیار پیچیده تر هست (منظورم بحث ریاضیش هست) از طاقچه ممنونم.🌻🤍
یاور روحانی
باورم نمی شد اولین باری که خواندم این چنین کتابی از این فرد بی نظیر وجود داشته باشد ، انیشتین باور داشت که ما وقتی مطلبی را واقعا فهمیده ایم که به سادگی آنرا بیان کنیم ، استفاده از کلمات و جملات ناگیرا از ضعف نویسنده است ، فوق العاده کتاب عالی است.
فرشاد اشکبوس
اینشتین همانگونه که خود در دیباچه این نبیگ(کتاب) گفته آن را ساده(عامه-پاپیولار) نوشته و به بیشتر لز ریاضی دبیرستان نیاز نیست. من این نبیگ رو با ترجمه عسجدی زمانی که۱۵ سال داشتم خوندم و باینشتین در اون سیار شیوا و خوب نسبیت رو روشن‌نگری کرده(توضیح داده) . خوندنش رو به کسانی که دنبال یک نبیگ هستن که ساده، نیبیت رو بگه سفارش می‌کنم.
Nik
چه زبانیه ؟
کاربر 312943
کتابیست عالی
جواد
کتابی است عالی
کاربر ۴۸۸۸۴۴۳
جالب اینجاست که همین نظریه ی نسبت در کتب دانشمندان مسلمان قبل از ایشون بوده اون موقع و جناب انیشتین، یکی از شاگردان همون هاست.
کاربر ۴۲۶۹۶۶۳
تجربه خوندن این کتاب ۱۶۰ صفحه ای از این دانشمند بزرگ برای من فوق العاده بود ، هر چند شاید بعضی مطالب نیاز به کلنجار داشته باشه ، اما عمدتا مشکل از ترجمه است. اما اگر هیچ علمی از مبحث نسبیت ندارید و علاقه مند هستید ، فوق العاده است.
کاربر 2445459
brilliant
کاربر 4713824
بینظیره
hezha shams
از کجا باید دانلود کنم؟!

حجم

۹۰۹٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۶۸ صفحه

حجم

۹۰۹٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۶۸ صفحه

قیمت:
۴,۰۰۰
تومان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد