نظرات کاربران درباره کتاب فلسفه ملال
۳٫۴
(۴۷)
MüsyoRahim
بنظر من کتاب فلسفه ملال یک روایت تاریخی از تنهایی و احساس پوچی است. شاید برای خیلی ماها این احساس پوچی یا به عبارت دقیق تر ملال رخ داده است. اما هیچ گاه آن را درک نکرده ایم و مثل یک باتلاق در آن به دام افتاده ایم. ممکن بوده که بعد از مدتی با یک اتفاق مهیج و جالب از این وضعیت خارج شده باشیم. اما نکته ای که بنظر من اهمیت دارد این است که ما از آن فرار کرده ایم و فهم دقیقی از این ملال نداشته ایم چون چیزی را احساس نکرده ایم، و صد البته چیزی هم در این وضعیت نبوده که بخواهیم در آن تعمق و تامل کنیم.
فرار از چیزی که قابل فهم نیست ، راه حل منطقی بنظر می رسد.
بنظر گفته نویسنده که ملال ؛ پوچی و بی معنایی است درست است. اما جالبترین بخش این کتاب تلاش هایدگر برای معنا بخشیدن به ملال است ، بنظر شاید ملال در خودش معنایی داشته باشد که همان فهم بی معنایی و خلق معنای نو برای خود فرد باشد.
البته من فکر می کنم کتابهایی که تحت عنوان کتابهای انگیزشی مثل ` مثبت بیندیشید و یا در چند دقیقه میلیونر شو` یک مسکن چند دقیقه ای برای این ملال است چون تمام نیاز انسان را در ثروت اندوزی و رفاه مالی می بیند.
من خودم منکر اهمیت این کتاب ها در برخی جهات نیستم.
بهرحال، فلسفه ملال روایت یک مشکل حاد در زندگی مدرن انسان است که می تواند آسیب شدیدی به هویت فردی و اجتماعی انسان مدرن وارد کند.
Resistance 370
راه حل هم داده یا نه
parastoo
کتاب فلسفه ی ملال در صفحات آغازین خیلی زیبا، خیلی تلخ.
البته که توصیه نمی کنم کسی بخونه و دچار از هم پاشیدگی بیشتر شه مگر به اون درجه از خلوص رسیده باشه که تهی بودن زندگی رو پذیرفته و داره باهاش کنار میاد. بخش پدیدارشناسیِ ملال برای من سخت و تخصصی بود. فقط عاشق اون فیلسوفی شدم که خواب رو راهکار مقابله با ملال دونسته.
و پاراگراف آخر کتاب اون چیزی بود که من از این کتاب لازم داشتم در نهایت.
Roya
یه کتاب ناب و خارق العاده. فقط این کتاب رو با تمرکز باید خوند... کتابیه که دقت خیلی بالایی برای خوندنش لازمه.
ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
به اعتقاد نویسنده، ملال مردم را از درون میخورد و دقیقا مانند غبار، بدون آنکه متوجه شویم به سراغمان میآید و مانند خاکستر بر دست و چهرهمان مینشیند. البته هر فردی ملال را به نحوی تفسیر میکند. برخی آن را ریشه تمام شرها مینامند و برخی دیگر آن را امتیاز انسان مدرن و حتی وجه تمایز انسان و حیوان میدانند. گروهی دیگر نیز، بر این باورند که ملال انسان را از انسانیت تهی میکند. اما هدف نویسنده در این کتاب بررسی همه دیدگاههای موجود پیرامون موضوع ملال و ارائه شناختی از آن است.در درجه اول برای هرکسی ممکن است این سوال پیش بیاید که اصلا ملال چیست؟ آیا همان افسردگی است؟ یا شاید یک احساسی ناخوش مانند بیحوصلگی باشد. لارس اسونسن در کتابش، تعریفهای مختلفی از زبان فیلسوفان متعدد درباره ملال ارائه میکند اما به طور کلی بین چهار نوع ملال، که مارتین دالمن از آن صحبت میکندنویسنده به شکل جدی اعتقاد دارد که ملال، «امتیاز» انسان مدرن نیز میباشد. همچنین آن را مشکلی عمده میداند که گریبانگیر انسان مدرن است. اسونسن میگوید پدیده ملال در گذشته به طبقات بالای جامعه اختصاص داشت اما اکنون به همه اقشار جامعه سرایت کرده و از این بهتر است شناخت درستی از آن داشته باشیم.قبل از هرچیزی در نظر داشته باشید که فلسفه ملال یک کتاب انگیزشی یا موفقیت نیست و هیچ نسخهای برای احساس ملال شما نمیپیچد و یا راهکاری قطعی پیش روی شما قرار نمیدهد. این کتاب، یک کتاب فلسفی است که به شکل جدی روی شناخت پدیدهای به نام ملال کار میکند. از همین رو شما با یک کتاب «سنگین» روبهرو هستید.به طور کلی میتوان گفت از دیدگاه نویسنده، ملال یک چیز مثبت است و انسان باید خوشحال باشد که گرفتار آن شود. چون در این مورد میفهمیم که هنوز انسانیم و حتی میتوانیم از درون این ملال به نتایج مثبت هم برسیم. البته که همه جنبههای آن مثبت نیست اما برآیند این نیروها مثبت است.👌🏻🥀
Vapimu🍃
به نظرم کتابی هست که ارزش خوندن رو داره ولی باید با دقت خوند چون بعضاً کمی پیچیده میشه .من از خوندن کتاب لذت بردم و بعضی جملات برام جالب بود و هایلایتشون کردم و حس میکردم یکی داره واقعی درکم میکنه ولی در پایان و نتیجه هیچ چیزی دریافت نمیکنی به عنوان راه حل که البته این از ضعف نویسنده یا کتاب نیست بلکه از ماهیت ملال این موضوع حاصل میشه و درسته که در آخر راه حلی ارائه نداد ولی شاید یک نفر با خواندن این کتاب دچار مسئله بشه و راه حلی به ذهنش برسه شاید هیچ وقت هیچ کس راه حلی برای ملال پیدا نکنه …
م. قاضی محسنی
متشکرم
در خصوص راه حل باید بگم نمیشه برای یک پدیدهی عمومی راه حلی عمومی و واحد ارائه کرد و هر شخص با شناخت کافی و همه جانبه از میاله، میتونه به راه حلی شخصی با توجه به ویژگیهای درونی و مقتضیات بیرونی خودش برسه.
ساسان
کتاب خوبی بود ، دیگه به لحظات ملال آور به چشم دیگه ای نگاه می کنید ، شاید بشه گفت دیگه لحظات ملال آور قابل تحمل تر میشه و مثل قبل خیلی هم ملال آور نیست
mj
دم نویسنده گرم، عالی بود؛یکی از بهترین کتابهایی که تا به حال خواندم.
فقط میتونم بگم کتاب رو با تمام وجود قورت بدید.
reza
کتاب خوبی بود خیلی خوب توضیح داده بود مسئله ملال رو، مسئله ای که بعد از بلوغ به شخصه شدیدا باهاش درگیر بودم بدون اینکه درک کنم چیه و این کتاب خیلی خوب توضیح داد و موضوع رو باز کرد ایرادی که داشت این بود که همه راه حل هایی که مردم برای برون رفت از ملال پیشنهاد میکنن رو برسی و رد کرد جز اصلی ترین که وجود برتر (خدا) باشه رو که به صورت عجیبی با یه مثال جزئی در دو خط ردش کرد که اصلا قانع کننده نبود در اخر به نظرم هر چقدر انسان خدارو بشناسه از ملال به همون اندازه دور میشه
مانا
ممنونم از دکتر شکوری عزیز که این کتابو معرفی کردن
eurus
ملال معمولا زمانی ایجاد میشود که نمیتوانیم آنچه را میخواهیم انجام دهیم،
یا مجبور باشیم کاری را انجام دهیم که نمیخواهیم. ولی هنگامی که نمیدانیم چه کاری را میخواهیم انجام دهیم، وقتی توانایی پذیرش مسئولیتهای خود در زندگیمان را نداریم چطور؟
در آن هنگام ممکن است خود را در ملال عمیقی بیابیم که یادآور فقدان قدرت اراده است،
چون چیزی نیست که اراده بتواند بر آن چنگ بیندازد.
_یکی از منابع ملال عمیق این است که به دنبال لحظه بزرگ میگردیم در حالی که آنچه داریم لحظههای کوچک است.
m a
کتابی فلسفی به نقل قول از تعدادی فلاسفه،درباره مدرنیته واینکه چگونه باعث پوچی و سرگشتگی و ملال وبی اهمیتی زندگی و دنیا شده است.
mery
کتاب بدی نیست خالی از لطف نیست اما بنظرم شبیه یه پایان نامه مبتدی هست که پر از نقل قوله و کمتر سخنی از دیگاه خود نویسنده درش هست و نکته بدش اینکه آخریر مارو به حال خودمون درحالیکه بشدت از حقیقت ملال اندوهگین شدیم رها میکنه. یکمی هم حرفهای ضد و نقیض داره. درکل بخونید جالبه.
Sara
به نظر من بیخدایی باعث شده فلسفه بلا تکلیف و بدون نتیجه و گنگ بشه.
در آخر هیچ نتیجه اخلاقی از کتاب نگرفتم.
همهش میگفت راه حل ملال چیه؟ خدا؟ نه خدا راه حل مناسبی نیست. عشق؟ نه عشق هم راه حل نیست. هنر؟ نه هنر تموم شدنیه و...
همینقدر پوچ و بی معنا بود این کتاب. هیچ نتیجهای نداشت (از نظرم پاسخ سؤال خداست ولی نویسنده قبول نداشت)
مانا
مذهبیا هم دچار ملال میشن. ربطی به دین نداره
اپونین
ژانر دینی فکر کنم انتخاب مناسب تری باشه براتون
چون کتب فلسفی تا دلتون بخواد سوال ایجاد میکنن ولی کمتر جوابی به سوالات میدن. نویسنده خوب درک کرده بود که حق ندارد جوابی رو به خور خواننده بدهد و با شناساندن ملال، خواننده رو با مسئله پیدا کردن جواب یا درمان تنها گذاشت.
نظرتان محترم هست اما نامرتبط با کتاب
حجم
۲۳۸٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه
حجم
۲۳۸٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۲۲ صفحه
قیمت:
۱۰۲,۰۰۰
۷۱,۴۰۰۳۰%
تومان