بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب بی حد و مرز | صفحه ۶۸ | طاقچه
تصویر جلد کتاب بی حد و مرز

بریده‌هایی از کتاب بی حد و مرز

۳٫۷
(۶۳۵)
شروعِ کوییک پیش از خواندنِ این کتاب، به چه تعداد از ایده‌های محدودِ فرض‌شده اعتقاد داشتید؟ آیا ایده‌های دیگری هستند که دوست داشته باشید اضافه کنید؟ یادداشتشان کنید.
کاربر ۱۵۵۲۲۴۷
ظرفیتِ ما برای یادگیری، بی‌حدومرز است و فقط باید نشانمان دهند چطور به آن دسترسی پیدا کنیم
فاطمه
اگر دانش، قدرت است پس یادگیریِ دانش اَبَرقدرت است.
فاطمه
یکی از باورهای مهم من این است که توانِ بالقوهٔ انسان، یکی از منابعِ نامحدود ما در جهان است. بیشتر چیزهای دیگر در این دنیا محدود هستند، اما ذهن انسان اَبَرقدرتِ نهایی است؛ خلاقیت، خیال‌پردازی، عزم و اراده، توانایی تفکر، استدلال و یادگیری هیچ محدودیتی ندارند.
فاطمه
«باورهای کوه یخ عمیقاً در ذهن ما ریشه دارند، بسیار قدرتمند هستند و احساساتِ ما را تحریک می‌کنند. هرچه کوه یخ استوارتر باشد، خرابی بیشتری در زندگی به بار می‌آورد... باعث هرج‌ومرج در برنامهٔ شما می‌شود، بر سر راه رژیم‌گرفتنتان قرار می‌گیرد یا باعث می‌شود فرصت‌ها را از دست بدهید.»
LEO
- چطور می‌توانم از آموخته‌هایم استفاده کنم؟ - چرا باید از آموخته‌هایم استفاده کنم؟ - چه زمانی از آموخته‌هایم استفاده خواهم کرد؟
کاربر ۱۵۵۲۲۴۷
همه تا حد انتظاراتشان بالا نمی‌آیند، بلکه به میزانِ تمرینشان موفق می‌شوند.
SaNaZ
اینکه خود را مجبور کنید اطلاعات را به خاطر آورید و به منبعی خارجی اتکا نکنید، راهی برای ساختن و تقویت حافظه‌ای دائمی است.
zara ak
شروعِ کوییک همین حالا زنگِ هشداری را برای ۲۵ دقیقهٔ دیگر تنظیم کنید و روی آنچه در کتاب می‌خوانید متمرکز شوید. وقتی زنگ هشدار را شنیدید، صفحهٔ کتاب را علامت بگذارید و ببندیدش. سپس آنچه را در این ۲۵ دقیقه یاد گرفته‌اید، یادداشت کنید.
کاربر ۱۵۵۲۲۴۷
بی‌حدومرزبودن به‌معنی کامل و بی‌نقص‌بودن نیست؛ بی‌حدومرزبودن یعنی پیشرفت‌کردن بیشتر از آنچه اعتقاد دارید امکان‌پذیر است.
zara ak
اگر با محدودیت‌هایتان مبارزه کنید، می‌توانید از آن‌ها فراتر بروید. توانایی‌های شما ثابت نیستند و یادگیریِ هرچیزی ممکن است.
کتاب خوان
استن سر تکان داد و گفت: «قدرتِ زیاد، مسئولیت زیاد با خودش می‌آره.» «دقیقاً همین‌طوره استن. عکسش هم درسته، یعنی مسئولیتِ زیاد با خودش قدرتِ زیاد می‌آره.»
LEO
فیلی جوان را در نظر بگیرید که به چوبی در زمین بسته شده است. وقتی فیل نوزاد است، آن‌قدر قدرت ندارد که چوب را از زمین بیرون بکشد بنابراین در نهایت دست از تلاش برمی‌دارد چراکه می‌فهمد تلاشش بیهوده است. همان‌طور که فیل رشد می‌کند، قدرت و توانایی کافی برای بیرون‌کشیدنِ چوب را به دست می‌آورد، اما همچنان پایبندِ طنابی باریک و تکه‌ای فلزِ بی‌جان می‌ماند چون از بچگی همین را یاد گرفته است. در روان‌شناسی به این حالت، درماندگی می‌گوییم. اکثرِ ما رفتاری شبیه به این فیل داریم. در برهه‌ای از زندگیِ خود، تجربه‌ای داشته‌ایم که ادراکی از توانایی‌هایمان به ما داده است و باورمان دربارهٔ توانایی‌هایمان از آن زمان شکل گرفته است
LEO
اگر دوست دارید منحنی یادگیری خود را حسابی بهبود دهید، با هدفِ آموزشِ اطلاعات به فردی دیگر بیاموزید. اگر بدانید باید چیزی که یاد گرفته‌اید، ارائه بدهید، با این هدف سراغ موضوع می‌روید که در آن کاملاً استاد شوید و بتوانید به شخصی دیگر توضیحش بدهید. بیشتر توجه خواهید کرد و احتمالاً یادداشت‌هایتان دقیق‌تر خواهند بود. حتی شاید سؤال‌هایی بهتر بکنید. وقتی چیزی را درس می‌دهید، دو بار آن را می‌آموزید: یک بار خودتان و بار دیگر از طریق آموزش به فردی دیگر.
LEO
طبق گفتهٔ اریک اشمیت، مدیرعاملِ سابقِ گوگل، «پنج اگزابایت اطلاعات از زمان آغاز تمدن تا سال ۲۰۰۳ تولید شده است، اما اکنون این مقدار اطلاعات هر دو روز یک بار تولید می‌شود.»
کاربر ۱۷۹۸۵۴۰
همان‌طور که محدودیت‌ها را از خانواده و فرهنگ و تجربه‌های زندگی جذب می‌کنید، می‌توانید برای همیشه به فراموشی بسپاریدشان. این محدودیت‌ها، فقط موانعی موقت هستند که می‌توانید یاد بگیرید بر آن‌ها غلبه کنید.
کاربر ۱۵۷۲۵۴۶
اگر ذهنیتمان با تمایلات و اهدافمان هم‌راستا نباشد، هرگز به آن‌ها دست نخواهیم یافت.
Hosein Sadegnezhad
اگر با محدودیت‌هایتان مبارزه کنید، می‌توانید از آن‌ها فراتر بروید. توانایی‌های شما ثابت نیستند و یادگیریِ هرچیزی ممکن است.
LEO
همان‌طور که این کتاب را می‌خوانید، ذهنتان ناگزیر واردِ وادی‌های دیگر می‌شود و آن وادی مهم است، اما ضروری نیست پس سعی نکنید فراموشش کنید. آنچه در مقابلش مقاومت کنید، بیشتر پافشاری خواهد کرد. در عوض، دفترچه‌ای را نزدیکِ خود نگه دارید و آن تفکر یا ایده را با نوشتنش ثبت و ضبط کنید. بنابراین می‌توانید آن را موقت رها کنید تا پس از پایانِ کار فعلی، سراغش بروید.
LEO
در زمان یادگیریِ چیزی جدید، معمولاً فرض می‌کنیم بیش از آنچه که واقعاً درک می‌کنیم، از موضوع می‌دانیم. آنچه فکر می‌کنیم دربارهٔ موضوع می‌دانیم، سر راه توانایی ما برای جذب اطلاعات جدید قرار می‌گیرد. دلیلِ یادگیری سریع‌ترِ بچه‌ها این است که آن‌ها ظروفی خالی هستند و خودشان می‌دانند که چیزی نمی‌دانند. برخی از کسانی که ادعا می‌کنند بیست سال سابقه دارند، در واقع فقط یک سال سابقه دارند که بیست مرتبه تکرارش کرده‌اند
LEO

حجم

۷۷۳٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰۳ صفحه

حجم

۷۷۳٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۳۰۳ صفحه

قیمت:
۶۴,۰۰۰
۱۹,۲۰۰
۷۰%
تومان