بریدههایی از کتاب بی حد و مرز
۳٫۷
(۶۳۵)
تحقیقات بهمرور نشان دادند پیشرفتن بهسوی دنیایی که همیشه بیدار است، خطراتی جدی برای سلامت ما خواهد داشت
khanom mohandes
اگر بیش از حد از فناوری استفاده کنیم، مثل وقتی زیادی غذا میخوریم، برای سلامتمون مضر خواهد بود.»
khanom mohandes
در عصر ارتباطات، جهل انتخابی است
khanom mohandes
چالشها اغلب نتیجهٔ شکلی خاص از تفکر هستند و پاسخ را تنها میتوان با ارائهٔ دیدگاهی تازه یافت.
نیلوفر
اکثر افراد واقعاً به انجام کاری علاقه دارند که ته قلبشان میدانند باید همان را انجام بدهند؛ اما آن را انجام نمیدهند، چراکه آن را ترجیح در نظر میگیرند نه تعهد.
نیلوفر
وقتی روی صندلی مینشینید کمی به جلو خم شوید، به پایین نگاه کنید و نفسهای عمیق بکشید و اخم کنید. همین الان این کار را بکنید. در این حالت چقدر انگیزه برای موفقیت دارید؟ بهنظرتان در این حالت چقدر بهرهوری دارید؟ بسیاری از دانشآموزان هنگامِ درسخواندن چنین حالتی به خود میگیرند. آیا عجیب است که اینقدر از درسخواندن بدشان میآید و باید سخت تلاش کنند که کمترین نتیجه را بگیرند؟ حالا صاف بنشینید و لبخند بزنید؛ احساس بهتری ندارید؟
iamsabagol
یکی از مشاورانِ باهوشِ پادشاه گفت: «سرورم، نبوغ ساختنی است نه ذاتی. مهارتهای این شعبدهباز همگی در نتیجهٔ نظم و تمرین هستند. این استعدادها آموخته شدهاند و بهمرورِ زمان با پافشاری و تکرار ملکهٔ ذهنش شدهاند.»
iamsabagol
به نیمی از دانشجویان اجازه دادند لپتاپِ خود را باز بگذارند، در حالی که نیمی دیگر (انتخاب تصادفی بود) مجبور بودند لپتاپشان را ببندند. دانشجویانی که لپتاپِ خود را بسته بودند، در مقایسه با گروه دیگر، مطالبِ بیشتری را در امتحانِ غافلگیرکنندهٔ بعد از کلاس به خاطر آوردند.» چراکه آنها تمام هوش و حواس خود را به سخنرانی و درس داده بودند تا اینکه دنبال دیدگاه اینترنت دربارهٔ موضوع باشند و وقتی نوبت به استدلالکردن خودشان رسید، بسیار بهتر عمل کردند.
ammarv93
در عصر ارتباطات، جهل انتخابی است.
احسان رضاپور
احساسات منفی ما را مجبور میکنند طیف کارهایی را که قادر به انجامشان هستیم، کوچکتر و کوچکتر کنیم.
کاربر ۵۴۵۲۵۳۵
کنارگذاشتنِ برداشتهای نادرست و محدودکننده دربارهٔ پتانسیلِ فرد و پذیرفتن این واقعیت که با ذهنیت و انگیزه و روشهای
کاربر ۵۹۵۷۲۴۶
اطلاعات بههمراه احساسات به ایجاد خاطرات بلندمدت کمک میکند.
R.T0483
ظرفیتِ ما برای یادگیری، بیحدومرز است و فقط باید نشانمان دهند چطور به آن دسترسی پیدا کنیم.
maryam.eslami
: «هیچ مشکلی را نمیتوان با همان سطحِ آگاهی که ایجادش کرده است، حل کرد.»
maryam.eslami
۲. دیدِ پیرامونی خود را افزایش دهید
دیدِ میدانی در واقع گسترهٔ حروف و کلماتی را شامل میشود که چشمانتان میتوانند در یک نگاه ببینند. با افزایش دید میدانی خود، قادر خواهید بود واژگان بیشتری را در یک نگاه ببینید. اکثر افراد یاد گرفتهاند تنها یک کلمه را در آنِ واحد بخوانند اما انسان قادر به خواندنِ بیش از یک کلمه است.
sarah khodaie
مکان
ما مکانها را خیلی خوب به یاد میآوریم چراکه انسانهای اولیه یا همان شکارچیان، نیازی نداشتند اعداد و کلمات را به خاطر بسپارند اما بهخاطرداشتنِ مکان همهچیز برایشان ضروری بود؛ نیاز داشتند بدانند آب پاکیزه کجاست، خاکِ حاصلخیز کجاست، غذا کجاست. اگر بتوانید چیزی را با مکانی مرتبط کنید، بیشتر احتمال دارد آن را به خاطر آورید.
sarah khodaie
آنان که همهچیز را عقب میاندازند، افکار منفیِ بیش از حدی در ذهن خود دارند یا نمیتوانند جلوی خود را بگیرند و مرتب غذاهای ناسالم میخورند نیز میتوانند رفتارهای خود را تغییر بدهند و از نو بنویسند و زندگیشان را متحول کنند.
sisi
خلقِ زندگی دلخواهتان شاید کمی ترسناک به نظر برسد. اما میدانید چه چیزی از آن هم ترسناکتر خواهد بود؟ پشیمانی.
Asma
به خاطر دارم معلمها مدام به من میگفتند بیشتر درس بخوانم و بیشتر تمرکز کنم. اینکه به بچه بگویی تمرکز کن، مثل این است که به معلمها بگویی گیتار بزنند؛ نواختن گیتار بدون آموختن نحوهٔ انجامش، کاری بسیار مشکل است.
احسان رضاپور
علت این است که مدارسِ کمی در سرتاسر جهان، آموزشِ یادگیری را در دستور کار خود دارند. در مدرسهها مغزِ ما را پر از اطلاعات میکنند؛ ما را در معرضِ آثارِ فاخرِ ادبی و شخصیتهایی قرار میدهند که بر تمدن بشر اثر گذاشتهاند؛ گاهی بینهایت ما را میآزمایند که مشخص کنند قادریم آنچه را به ما آموختهاند تکرار کنیم یا خیر. اما تمام اینها مسائل سطحی را پشتسر نمیگذارند که به ما بیاموزند چگونه به خود بیاموزیم و غنابخشیدن به ذهنمان، کشفِ مفاهیم جدید و درک آنچه را آموختهایم، در زندگی روزمرهمان جای دهیم.
Asma
حجم
۷۷۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۰۳ صفحه
حجم
۷۷۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۰۳ صفحه
قیمت:
۶۴,۰۰۰
۱۹,۲۰۰۷۰%
تومان