بریدههایی از کتاب جادوی فکر بزرگ
۳٫۷
(۱۰)
شاید مردم در ظاهر از قدرت و مقام، هیولایی نشان دهند، اما فراموش نکنید که آنها هم مثل خودتان دارای مشکلات و منافع و اهدافی دلخواه هستند.
ebia.rahman
پیشرو، پیشقدم و جلودار باشید. داوطلبانه و قاطعانه دست به اقدام بزنید و ثابت کنید که توانمندی و جاهطلبی زیادی دارید.
ebia.rahman
از پیشقدمی نترسید زیرا گرچه در اوایل کار مجبورید که بهتنهایی قدم بردارید اما اگر ایدهها از پشتوانه فکری قوی برخوردار باشند حامیان زیادی یافته و پشتیبانی کافی خواهد شد. پس خلاق و فعال باشید.
ebia.rahman
در دوستیابی و رفاقت پیشقدم شوید و در هر شرایطی خودتان را معرفی نموده و دیگران را با اسم و نامشان مورد خطاب قرار داده و از صحت و درستی اسامی هم مطمئن شوید. برای دوستان تازه، نامههای صمیمانه ارسال نمایید.
ebia.rahman
پیشرو، پیشقدم و جلودار باشید. داوطلبانه و قاطعانه دست به اقدام بزنید و ثابت کنید که توانمندی و جاهطلبی زیادی دارید.
ebia.rahman
از تجربه صدها مصاحبه و مباحثه با افراد مختلف در همه طبقات، آموختهام که افراد بزرگ، با تشویق شما را وادار به صحبت میکنند و بالعکس موعظه و نصیحت، کار شخصیتهای کوچک و حقیر است.
ebia.rahman
استاد روانشناسی من همیشه وقتیکه شاگردانش را برای امتحانات نهایی آماده میکرد، پیشنهاد میکرد که: بهترین لباسهای اتوکرده را در این امتحان مهم بپوشید و کراوات نو زده و کفشها را با واکس برق بیندازید. ظاهری عالی بسازید؛ زیرا برای تفکر خوب، کمک شایانی میکند.
این پروفسور سالخورده، بهخوبی با راز و رمزهای روح و روان انسانی آشنا بود. اصلاً شک هم نکنید که جسم و ظاهر، اثر زیادی بروی ذهن و روح میگذارد
علی
اینیک قاعده و قانون است: فراموش نکنید که ظاهرتان بهطور غیرمستقیم با دیگران حرف میزند؛ پس مراقب باشید که اشارههای خوبی بگوید.
همیشه با اطمینان از ظاهرتان، از خانه بیرون بروید. یکی از شعارهای تبلیغاتی در شرکت پوشاک مردانه این است که: خوشلباس باش وگرنه برایت گران تمام میشود. چقدر بجاست که این شعار در تمام ادارات، درمانگاهها، اتاقهای انتظار، شرکتها و کلاسها و ... به تابلوی اعلانات زده شود.
علی
ب- به چشمان دیگران نگاه کرده و ارتباط چشمی برقرار کنید. آدمها عمدتاً با چشمانشان سخن میگویند و فردی که نگاه نمیکند معمولاً شک و تردیدها را دامن میزند که مثلاً چه نقشهای دارد؟ یا از چه میگریزد؟ و ... معمولاً کسی که قادر نیست در چشمان سایرین چشم بدوزد دو نوع توهم و سو برداشت را القا میکند: یا احساس ضعف و حقارت و ترس را نشان میدهد و یا حس پنهانکاری و مخفی سازی افکار و نیات. کلاً با فرار از ارتباط چشمی، تأثیر خوبی بجا نمیگذارید بلکه حس ترس و بیاعتمادی را دامن میزنید. بر این ترس باید غلبه کنید آنهم با اجبار خودتان با چشم دوختن به دیگران.
علی
همیشه در صف و ردیفهای جلویی و اولی بنشینید. اکثر افراد در مجالس و اجتماعات معمولاً در ردیفهای آخر میایستند تا کمتر در معرض دید باشند و چون اعتمادبهنفس ندارند، از انگشتنما بودن وحشت دارند. پس در صفهای اولی بودن، اعتمادبهنفس را بیشتر میکند.
علی
"احتمالاً آدم خوشقلبی است و اکثراً هم همینطورند"
این جمله کوتاه را همیشه در حافظهتان بسپارید و اگر کسی با شما مشاجره کرد بیخیال شوید تا شما طرف پیروز و برنده اینجور جنگها شوید.
علی
روزمره نیز به این پیشنهادها عمل کنید:
۱- همیشه در صفها و ردیفهای جلویی و اولی بنشینید.
۲- به چشمان مردم مستقیماً نظاره کنید.
۳- ۲۵ درصد بر سرعت راهروی بیفزایید.
۴- سخنرانی بلند و رسایی انجام دهید.
۵- خندان و بشاش باشید.
علی
اعتمادبهنفس کلاً آموختنی و یادگرفتنی است، یعنی مادرزادی نیست
علی
مثلاً فردی باهوش ۱۰۰ میتواند با نگاه و بینشی مثبت و خوشبینانه، از پول و احترام و پیشرفت بیشتری هم برخوردار شود درحالیکه فردی باهوش ۱۲۰ که منفیباف و بدبین و خودخواه است.
علی
دیدگاهی که به هوش خوددارید خیلی مهمتر از میزان آن است.
علی
دو اشتباه اساسی که اکثر ما در رابطه با این مسئله هوش و استعداد میکنیم عبارت است از:
۱- استعداد ذهنی را دستِ کم میگیریم.
۲- درباره هوش دیگران اغراق و بزرگنمایی میکنیم.
علی
الف- به موفقیت فکر کنید و اصلاً هیچ شکستی را تصور نکنید. در همهجا، از خانه تا محل کار، فکرهای امیدوارانه را بجای توهمهای نومیدی بنشانید. در شرایط دشوار به خود تلقین کنید که "موفق خواهم شد" و نگویید که "شاید شکست بخورم." در رقابت با دیگران، تصور کنید که جزو بهترینها هستید. در فرصتهای خوششانسی به خود بقبولانید که "حتماً میتوانم انجامش دهم" و نگویید که نمیتوانم.
بگذارید که جریان تصورات شما در مسیر شعار " پیروز خواهم شد" باشد. تخیلی که در هالهای از موفقیت پیچیده باشد ذهن را به طراحی در نقشههای پیشرفت تشویق میکند.
علی
سالها با آدمهای ناموفق صحبت کردهام
علی
مردمان موفق اصلاً فوقالعاده نیستند و لازمه موفقیت نیز هوش و نخبگی نیست. رمز و راز خاصی هم نداشته و ربطی به شانس و بخت هم ندارد. بلکه آدمهای موفق، انسانهای معمولی هستند که اعتمادبهنفس و اراده بیشتری دارند.
احسان رضاپور
احترام به نخبگان خوب است و یادگیری از آنها و بررسی شخصیت و سبک زندگیشان آموزنده است، اما ستایش و پرستش آنها هرگز!!
احسان رضاپور
حجم
۵۴۹٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۸۲ صفحه
حجم
۵۴۹٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۸۲ صفحه
قیمت:
۴۳,۰۰۰
تومان