بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب چگونه بزرگ شویم؟ | طاقچه
تصویر جلد کتاب چگونه بزرگ شویم؟

بریده‌هایی از کتاب چگونه بزرگ شویم؟

انتشارات:انتشارات گوی
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۳از ۳ رأی
۴٫۳
(۳)
از نبی اکرم (ص) نقل شده که فرمود: «فرزندانتان را به سه ویژگی و خصلت مؤدب کنید: به دوستی پیامبرتان، دوستی اهل بیت او و قرائت قرآن [وانس با مفاهیمش]»
Mohammad Ali Zareian
امام صادق (ع) که بزرگی را در دانش دانسته و فرموده است: «هر که برای خدا دانش بیاموزد و برای خدا بدان عمل کند و برای خدا به دیگران بیاموزد، از او در ملکوت آسمان‌ها به بزرگی و عظمت یاد شود...»
Mohammad Ali Zareian
«نشان ادب تو همین بس که از آنچه در دیگران نمی‌پسندی دوری کنی»
Mohammad Ali Zareian
نیک خواهان دهند پند و لیک/نیک بختان بوند پند پذیر.
کاربر ۴۵۱۳۹۰۵
سه جمله از امیر مؤمنان (ع) که درباره ادب است: هر که را خواهی [از طریق محبت و بخشش] ممنون خود کن تا بر او فرمانروا شوی؛ به هر که خواهی نیاز پیدا کن تا اسیرش باشی؛ از هر که خواهی بی‌نیازی جو تا همتای او گردی»
Mohammad Ali Zareian
«دانش و ادب جان بهای توست، پس در فراگرفتن آن دو، کوشا باش که هر چه بر دانش و ادبت افزوده شود، قدر و ارزش‌ات فزونی می‌گیرد»
Mohammad Ali Zareian
 دین، سراپا سوختن اندر طلب/انتهایش عشق و آغازش ادب/ آبروی گُل ز رنگ و بوی اوست/ بی‌ادب، بی‌رنگ و بو، بی‌آبروست
Mohammad Ali Zareian
ره مُلکِ سعادت را تواند بی‌خطر رفتن/ به‌دست خود ز آیین ادب هرکس عصا دارد (صائب)
Mohammad Ali Zareian
در روایتی می‌فرماید از جمله حقوقی که فرزند بر عهده پدر دارد، این است که او را ادبی شایسته و نیکو بیاموزد
Mohammad Ali Zareian
حدیثی از پیامبر اکرم (ص) درباره قرآن نقل شده که فرمود: «اَلقُرآنُ مَأْدُبَةُ الله فتعلّموا مأدُبته ما استطعتم» ؛ که آن را ترجمه کرده‌اند: «قرآن، سفره ضیافت خداوند است تا آن‌جا که می‌توانید از این سفره ضیافت، بیاموزید». یکی از مفسرین بزرگ قرآن، درباره مأدبه می‌گوید: مأدُبه به ضم دال، طعام ضیافت است ولی اگر به فتح دال (مأدَبه) بخوانیم هم صحیح است و در آن صورت معنای حدیث این می‌شود: «قرآن، ادبستان خداست، تا آن‌جا که می‌توانید از این ادبستان، بیاموزید». طبیعی است که آموختن از ادبستان و آموزشگاه، بیشتر به محتوای حدیث که موضوع تعلم و آموختن است، سازگار است تا آموختن از سفره و ضیافت.
Mohammad Ali Zareian
«پدرم سه ادب به من آموخت ... به من فرمود: پسرم! هر که با دوست بد همنشینی کند سالم نمی‌ماند، و هر که گفتار خود را مهار نکند پشیمان می‌گردد، و هر که به جاهای بد در آید آماج تهمت و بدگمانی می‌شود»
Mohammad Ali Zareian
«بهترین میراثی که پدران برای فرزندان می‌گذارند ادب است نه ثروت؛ زیرا که ثروت می‌رود و ادب می‌ماند»
Mohammad Ali Zareian
فرمود: «من ادب شده خدایم و علی ادب شده من»؛ و نیز علی (ع) فرمود: پیامبر را خداوند ادب کرد و او مرا؛ و من مؤمنان را ادب می‌کنم و برای بزرگواران، ادب به ارث می‌گذارم».
Mohammad Ali Zareian
ادب، آب حیاتی بود که خداوند به بهترین آفریده‌اش یعنی پیامبر (ص) نوشانده بود؛ گوهری که معبود به محبوب بخشید: «خداوند، مرا ادب نمود و چه نیکو ادب نمود»!  و نیز خواندم: «خداوند عزّ و جلّ پیامبر خود را ادب نمود و نیکو ادب نمود و چون ادب را در او به کمال رساند فرمود: «به‌راستی که تو دارای خویی بزرگ، هستی»؛ «آنگاه کار دین و امت را به او سپرد تا بندگانش را اداره کند»؛ و نیز: خداوند پیامبر خود را ادب کرد و چون او را، چنان‌که می‌خواست، بار آورد، به وی فرمود: «به‌خوبی فرمان ده و از نادانان روی گردان»؛ وقتی پیامبر خدا این کار را برای او انجام داد، خداوند وی را ستود و فرمود: «راستی که تو دارای خویی بزرگ هستی»
Mohammad Ali Zareian

حجم

۱۵۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

حجم

۱۵۰٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

قیمت:
۵,۰۰۰
تومان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد