بریدههایی از کتاب بصیرت حضرت فاطمه (س)
۴٫۰
(۴۳)
اشك انسانهای بزرگ پیام بزرگ به همراه دارد
F313
ما (امامان) حجّتهای خدا بر مردم هستیم، . تا راه را از بیراهه نشان دهیم. و جَدّه ما فاطمه، حجّت است بر ما
F313
ن روانكاوی شما را میدانم و خودِ من هم گفتم كه شما نمیتوانید بهپا خیزید و از این نهضت دفاع كنید. این دین با نشانههای خاصّی به نتیجه میرسد و یارانی را طلب میکند که هوشیاری و تقوا را، همراه با دوری از رفاهزدگی داشته باشند و شما مطمئن باشید با روحیه رفاهزدگی و ثروتاندوزی که پیشه کردهاید، نه دیگر میتوانید از اسلام دفاع كنید و نه در این راهی كه پیشه كردهاید به نتیجه میرسید.
کاربر ۳۴۱۵۰۱۹
اگر شما و همه اهل زمین كافر شوید خودتان ضرر میكنید، كه خدا غنی و حمید است
F313
آری؛ درست است كه دوست نادان و دشمن دانا سعی كرد اشكهای فاطمه(س)را به معنی ظهور ناتوانی آن حضرت قلمداد كند، ولی كسی كه سخن پیامبر خدا(ص) را میشناسد كه فرمود: «فاطمه پارهای از رسالت من است و هركس او را بیازارد مرا آزار داده و هركس مرا آزار داده، خدا را آزار داده است»؛ میفهمد فاطمه(س)در مقام فنای فیالله است، از خود چیزی ندارد جز هر چه خدا اراده كند. در این حال اشكهای فاطمه(س)یك حرف دیگر است و در یك فرهنگ دیگر باید ارزیابی شود و این اشك، اشك خردمندانهای است تا كسی كه از كمترین اندیشه برخوردار است، به تأمل بنشیند و با خود بگوید مگر چه حادثهای رخ داده كه باید فاطمه زهرا(س) به جهت آن اشك بریزد؟
F313
منافق یعنی كسی كه قلبش ایمان را دوست نمیدارد، بلكه دنیا و تكبر را دوست دارد، ولی ظاهرش نمایش ایمان دوستی است
F313
اگر فاطمه(س) حق خود را مطالبه میکند و مسئله فدک را پیش میکشد از آن جهت که فدک را از دست ایشان خارج كردهاند نیست. بلکه حضرت میخواهند از آن طریق، مشکل بزرگی را كه پس از رحلت رسولخدا(ص) بر جامعه مسلمین حاكم شد، گوشزد کنند، و آن فكری است که در مقابل سخن رسولخدا(ص) از خود اجتهاد میکند.
3741
از تهمت زدن دوری كن چرا كه تهمت تو را از رحمت خدا محروم میكند
F313
«وَ الصَّلوهَ تَنْزیهاً لَكُمْ مِنَ الْكِبْرِ» و نماز را برای پاك كردن شما از كبر مقرر فرمود.
F313
فاطمهزهرا(س) حوریه انسیه است یعنی فرشتهای است بهصورت بشر، و برای شما حجت است
F313
آری اگر بناست قرآن را فقط با صوت خوب بخوانیم، خیلیها میتوانند بخوانند، ولی اگر بخواهیم بفهمیم و در زندگی خود پیاده كنیم، در این صورت است كه قرآنشناس واقعی نیاز است
F313
یعنی فاطمه(س)در مقابل جریانی که پیام غدیر را زیر پا گذارد، جبههای را گشود که بالاخره اسلام را به مسیر خود برمیگرداند و به همین جهت شعار حضرتمهدی(عج) چون ظهور فرماید، عبارت است از «وَ فِی اِبْنَهِ رَسولِاللهِ لی اُسْوَهٌ حَسَنَهٌ» یعنی؛ الگو و اُسوه من در این راه دختر رسولخدا(ص) است.
سپیده دم اندیشه
چقدر خوب بود اگر مردم جهان از عمق جانشان معنی اشكهای فاطمه(س)را میفهمیدند
F313
«فاطمه(س)بنیانگذار نهضتی است که هنوز ادامه دارد»
آسمان
بدین سبب نام دخترم را فاطمه نهادم، زیرا خداوند عزّ وَ جلّ او را و دوستداران او را از آتش باز می دارد
F313
از او عیب گرفتند، ولی به خدا سوگند عیب او این بود كه شمشیر او در مقابله با باطل، آشنا و غریبه نمیشناخت و رعایت رئیس قبیله و غیر آن را نمیكرد.
F313
اگر آسمانهای هفتگانه در كفهای گذارده شود و ایمان علی در كفه دیگر، قطعاً ایمان علی فزونی خواهد گرفت.
F313
افسوس و صد افسوس كه جامعه روشنفكری ما از كسی كه در مورد زمین نظر بدهد، بدون آنكه زمینشناس باشد، سخنی نمیپذیرند، ولی اگر كسی در مورد اسلام نظر بدهد، بدون آنكه در آن مسئله تحقیق لازم را انجام داده باشد، به راحتی میپذیرند، و این همان فاجعهای است كه فاطمه(س)نسبت به آن حساسیت نشان داد.
F313
قال رسولالله(ص): «فاطمه پارهای از من است، هركس او را به خشم آورد مرا به خشم آورده». ابنحجر بر اساس این حدیث گفته: از این حدیث باید استدلال كرد كه اگر آزار كسی آزار پیامبر(ص) باشد، آزار او حرام است، پس هركس رفتاری از او سر زند كه فاطمه(س)را آزار رساند به گواهی این حدیث، پیامبر(ص) را آزار داده و چیزی سهمناكتر از این نیست كه با آزار فرزندان زهرا(س) خود وی را آزار دهند و مكافات این اعمال هرچه زودتر در دنیا داده خواهد شد و البته كیفر آخرت سختتر است
F313
فردای روزی كه با آن وضع فجیع حضرت علی(ع) را به مسجد بردند و از او بیعت گرفتند، گروهی از مهاجر و انصار به سوی امام آمدند و گفتند: به خدا سوگند تو امیر مؤمنانی و برای خلافت از همه شایستهتری، ما آماده جانفشانی برای تو هستیم. امام فرمودند: فردا صبح همگان با سرهای تراشیده در بیرون مدینه حاضر شوید. آنها پذیرفتند و متفرق شدند و فردا كه امام به میعاد رفت، جز سلمان و ابوذر و مقداد كه با سرهای تراشیده آمده بودند، كسی را نیافت. آن سه نفر پس از بدرقه امام بازگشتند
F313
حجم
۳۹۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۴۲۲ صفحه
حجم
۳۹۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۴۲۲ صفحه
قیمت:
رایگان