بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب چرا حجاب؟ | طاقچه
تصویر جلد کتاب چرا حجاب؟

بریده‌هایی از کتاب چرا حجاب؟

انتشارات:انتشارات مرسل
امتیاز:
۳.۲از ۲۱ رأی
۳٫۲
(۲۱)
پیامبر اسلام حضرت محمّد (ص) می‌فرمایند: (خَیرُ نِساءِکمْ الْعَفیفَةُ) «بهترین زنان شما زن باعفّت است.»
sadeghi
بخشی از بدحجابی یا بی‌حجابی زنان و دختران مربوط به نوع تربیت آنها در خانواده است. بدون شک تربیت فرزند وظیفه‌ای سنگین و مسؤولیتی بس بزرگ است که برعهدهٔ پدر و مادر گذارده شده است و آنان نمی‌توانند از این مسؤولیت بزرگ شانه خالی کنند. خانواده اوّلین و مهم‌ترین کانون شکل‌گیری تربیت فرزندان است.
sadeghi
حدیثی گرانمایه داریم از امام صادق (ص) که می‌فرمایند: (مَنْ رَقَّ وَجْهُهُ، رَقَّ عِلْمُهُ) «کسی که کم‌رو باشد، کم‌دانش است.»
سیّد جواد
امیرالمؤمنین علی (ع) در قسمتی از نامه‌ای که به مالک اشتر، فرماندار مصر می‌فرستد، می‌فرمایند: (وَ لایکوُنَنَّ الُْمحْسِنُ وَالْمُسِیءُ عِنْدَک بِمَنْزِلَةٍ سَواءٍ، فَاِنَّ فی ذلِک تَزْهیدآ لِاَهْلِ الْاِحْسانِ فی الْاِحْسانَ وَ تَدْریبآ لِاَهْلِ الْاِساءَةِ عَلی الْاِساءَةِ وَ اَلْزِمْ کلّآ مِنْهُمْ ما اَلْزَمَ نَفْسَهُ) «هرگز نباید افرادنیکوکار و بدکار در نظر تو مساوی باشند؛ زیرا این کار باعث می‌شود که افراد نیکوکار در نیکی‌هایشان بی‌رغبت شوند و بدکاران در عمل بدشان تشویق گردند و هر کدام از این‌ها را مطابق کارش پاداش بده.»
سیّد جواد
پیامبر (ص) فرمودند: «آن شبی که مرا به آسمان بردند، زنی چند از امّت خود را در عذاب سخت دیدم و گریهٔ من برای آنهاست. زنی را دیدم به موی سر آویخته و مغز سرش می‌جوشد. زنی را دیدم که گوشت بدن خود را می‌خورد. زنی را دیدم که گوشت بدن او را از پیش و پس با مقراض‌های آتش می‌برند.» فاطمهٔ زهرا (س) فرمودند: «ای حبیب و نور دیدهٔ من! خبر ده که این ها کیانند.» حضرت فرمودند: «ای دختر گرامی! آن زنی که به مو آویخته بودند، زنی بود که موی خود را از مردان نامحرم نمی‌پوشاند و آن که گوشت خود را می‌خورد، زنی بود که خود را برای نامحرم زینت و آرایش می‌کرد و آن که گوشت بدنش را مقراض می‌کردند، خود را به مردم نشان می‌داده که به او میل پیدا کنند.»
sadeghi
امیرالمؤمنین علی (ع) می‌فرمایند: (اُزْجُرِ الْمُسِیءَ بِثَوابِ الُْمحْسِنِ) «خطاکار را به وسیلهٔ پاداش دادن به نیکوکار تنبیه کن.»
سیّد جواد
به راستی در جامعهٔ امروز زنان باحجاب چه جایگاهی دارند؟
سیّد جواد
امیرالمؤمنین علی (ع) می‌فرمایند: (شَرُّ الْاُمُورِ الرِّضا عَنِ النَّفْسِ) «بدترین چیز؛ از خود راضی بودن است.»
سیّد جواد
عدم حیا یکی دیگر از عوامل بی‌حجابی زنان در جامعه می‌باشد. حیا یعنی شرم، حیا یعنی اینکه انسان از ترسِ ملامت دیگران از انجام کاری خودداری و پرهیز کند.
سیّد جواد
زمامداران مسیحی از راه فحشا مسلمانان را شکست دادند
سیّد جواد
امیرالمؤمنین علی (ع) می‌فرمایند: (اُزْجُرِ الْمُسِیءَ بِثَوابِ الُْمحْسِنِ) «خطاکار را به وسیلهٔ پاداش دادن به نیکوکار تنبیه کن.»
sadeghi
برای محارم خود زنان دیگر را توصیف نکنید زنانی که زینت‌های پنهانی زنان دیگر را می‌بینند، نباید آنچه را دیده‌اند برای محارم خویش بازگو کنند؛ چرا که توصیف زیبایی‌های، سایر زنان می‌تواند آثار شوم و مخرّبی در مردان داشته باشد.
sadeghi
عجب یا همان از خود راضی بودن یکی دیگر از عوامل بی‌حجابی است.
سیّد جواد
حجاب در اسلام برای زنان مصونیت است نه محدودیت.
هدی✌
دشمن در جنگ فرهنگی، جامعه را از درون تهی و بی‌محتوا می‌کند. خسارات ناشی از جنگ فرهنگی به مراتب شدیدتر و بیشتر از جنگ نظامی است؛ چرا که در جنگ نظامی گلوله فقط قلب یک نفر را می‌دَرَد و نعمت حیات را از او می‌گیرد، امّا در جنگ فرهنگی گلوله‌های دشمن قلب اجتماع را می‌دَرَد و شادابی و سلامت را از جامعه می‌گیرد.
sadeghi
پیدایش مفاسد اجتماعی علّت‌های زیادی دارد که یکی از علّت‌های آن ریشه در بی‌حجابی زنان دارد. وقتی زنان به صورت نیمه عریان در جامعه حاضر شوند، بینندگان هرزه را به تحریک وامی‌دارند و این تحریک زمینه‌ساز انواع و اقسام فساد اجتماعی می‌شود.
sadeghi
زنانی که برای حجاب ارزش قائل نیستند، در حقیقت به همان دوره‌گردانی می‌مانند که کالای وجود خود را به خریداران ارزان می‌فروشند و آیا هیچ زن عاقلی حاضر به این کار می‌شود؟
sadeghi
بی‌حجابی مُهر بطلانی است بر همهٔ ارزش‌های نهفته در وجود زنان و به عنوان یک ضدّ ارزش، وسیله‌ای است در دست انسان‌های فاسد تا روز به روز زنان را به ورطهٔ نابودی بکشانند.
sadeghi
«آنها که زن‌ها را می‌خواهند ملعبهٔ مردان و ملعبهٔ جوانان فاسد قرار بدهند جنایتکارند، زن‌ها نباید گول بخورند. زن گمان نکند این مقام زن است که بَزَک کرده بیرون برود، با سرِ باز و لخت. این مقام زن نیست، زن باید شجاع باشد، زن آدم‌ساز است، زن مربّی انسان است.»
sadeghi
امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند: (اَلْعُجْبُ افَةُ الْعَقْلِ) «خودپسندی ویروس و آفت عقل است.» (اَلْعُجْبُ رَأْسُ الْحَماقَةِ، وَ الْعُجْبُ عُنْوانُ الْحَماقَةِ وَ الْعُجْبُ حُمْقٌ) «خودپسندی ریشهٔ حماقت است، خودپسندی نشانهٔ حماقت است و خودپسندی عین حماقت است.» (اِعْجابُ الْمَرْءِ عَنْ نَفْسِهِ دَلیلٌ عَلی ضَعْفِ عَقْلِهِ) «خودپسندی دلیل بر ضعف عقل است.»
سیّد جواد

حجم

۱۷۵٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۹۷ صفحه

حجم

۱۷۵٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۹۷ صفحه

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان
صفحه قبل
۱
۲
...
۱۰صفحه بعد