بریدههایی از کتاب کتاب سبز
۳٫۳
(۶)
هرگز چیزی را پیشنهاد نکن که خودت از قبول آن خوشحال نمیشوی
F313
« باید باور داشته باشی که با متقاعد کردن طرف مقابل، داری به او کمک میکنی و باور داشته باشی که بعد از اینکه او را متقاعد کردی، از این مسئله سود خواهد برد ».
جفری گیتومر
F313
اصول متقاعد کردن دیگران عبارتند از: داشتن باور به خود، باور کردنی بودن، حقیقت را گفتن و برای طرف مقابل ارزش قائل شدن.
nedayi
هیچ کس جز خودت دوست ندارد لافهایت را بشنود. اگر واقعاً نیاز داری که لافهایت را بشنوی، راحت صدای خودت را ضبط کن و تا وقتی که تو هم به اندازهی دیگران حالت از شنیدنشان به هم بخورد، بارها و بارها در اتوموبیلت به آنها گوش بده
F313
حرفهایت را صاف و پوست کنده بزن. لقمه را دور سرت نچرخان
F313
معنای سازش معمولاً این است که هیچ کس همهی چیزهایی را که میخواهد، بهدست نمیآورد. کلیدِ یک سازش خوب، رعایت انصاف است
F313
متقاعد کردن، داشتن مهارتهای عالی در گوش دادن است. گوش دادن یکی از سختترین عناصر فرایند اقناع است چون نیاز به صبر و تحمل دارد. راز دو کلمهای صبر و گوش دادن، « خفه شدن » نیست؛ « یادداشت کردن » است. یادداشت کردن، نشاندهندهی احترام تو نسبت به طرف مقابل است و سوءتفاهم را از میان میبَرَد.
F313
پرسیدن سؤال سبب میشود چیزی که میخواهی، در ذهن طرف مقابل روشن شود و او بهخوبی متوجهی خواستهات شود. بهجای اینکه به او بگویی: « علت وقوع چنین اتفاقی این بود که ... »، بپرس: « فکر میکنی چرا این اتفاق افتاد؟ »، یا « چه چیزی موجب وقوع این اتفاق شد؟ » تفاوتی ظریف اما بسیار تأثیرگذار میان گفتن و پرسیدن است
F313
اگر باور به خودت آنقدر قوی نباشد که شور و شوقت را برانگیزد و عیان کند، در این صورت دیگران نه درک میکنند و نه متقاعد میشوند که ایدهات، یا محصولت، یا خواستهات برای آنها بهترین است.
رضا خدابندهلو
مخاطبان را بهزور به مشارکت وادار نکن. طوری نگو: « سلام »، که در جواب آن حاضرین « سلام » بیروحی تحویل دهند و بعد مجبور شوی بگویی: « گفتم سلام » و همگی کُفری شوند، چون به انجام کاری مجبورشان کردهای و مثل بچهها با آنها رفتار کردهای. عالیه! هنوز ۲۰ ثانیه نیست که صحبتهایت را شروع کردهای و نیمی از جمعیت را کُفری کردهای.
F313
چیزی نگو که مجبور شوی به یاد بیاوری (دروغها باید به خاطر سپرده شوند وگرنه حقیقت مچت را میگیرد)
F313
سعی کن روی حذف دو تا از بدترین عادتهایت کار کنی و همزمان، روی تقویت دو تا از بهترین نقاط قوتت هم کار کن.
F313
« قبل از شروع جلسه بیا لنزهای چشمامونو با هم عوض کنیم. ممکنه کمک کنه از نگاه همدیگه به مسئله نگاه کنیم! »
F313
« قانون ۱: همیشه بذار طرف مقابلت راه خودشو بره و به خواستهاش برسه. البته بعد از اینکه متقاعدش کردی راهش همون راه توئه! »
رضا خدابندهلو
معنای سازش معمولاً این است که هیچ کس همهی چیزهایی را که میخواهد، بهدست نمیآورد. کلیدِ یک سازش خوب، رعایت انصاف است
nedayi
خودت باش. تظاهر نکن
F313
در هر فرایندی استثناهایی هم هست و وقتی اتفاقهای منفی روی میدهند مانند بیماری، حملهی قلبی، حتی مرگ، این پیشامدها ممکن است تو را به عوض کردن احساست یا تغییر روشت ترغیب کنند. بهرغم این شرایط منفی، باز باید در ذهنت به دنبال جواب این سؤال باشی که « از این وضعیت چه منفعتی حاصل میآید؟ »، یا « چطور میتوانم کاری کنم ایناتفاق به بهترین شیوه روی دهد؟ »، یا « چطور میتوانم بهترین بهره را از این موقعیت ببرم؟ »
رضا خدابندهلو
افکار مثبتت افکاری هستند که تکتک جنبههای باور به خودِ تو را میسازند. افکار مثبت شالودهی اقناع شخصی تو هستند. یعنی این توانایی که به خودت بگویی میتوانی کار مورد نظرت را انجام دهی، میتوانی راهی برای تحقق آن بیابی و اینکه نتیجهی کار، نتیجهی مثبتی خواهد بود.
رضا خدابندهلو
باور به خود و اعتقاد به اینکه میتوانی، ریشه در نوع نگرشِ تو دارد، یعنی ریشه در شیوهای دارد که تو خودت را وقف راهی میکنی که فکر میکنی درست است و تو را به خواستهات میرساند.
رضا خدابندهلو
رسیدن به خواستهات فقط به تو مربوط نمیشود.
گاهی اوقات رسیدن به خواستهات به این معناست که به طرف مقابل هم اجازه دهی به خواستهاش برسد.
جفری گیتومر
علی اصغر
حجم
۶۹۳٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
حجم
۶۹۳٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۲۲۴ صفحه
قیمت:
۶۰,۰۰۰
تومان