بریدههایی از کتاب رستاخیز داعش
۳٫۹
(۳۲)
آنچه لازم بود بیشتر وحدت در وظیفه بود تا وحدت در اندیشه.
آترین🍃
هم میداند در کوچهپسکوچههای سامرا بغدادی را با لقب «مؤمن» صدا میکردهاند، هم میداند همبازیهایش او را «مسی» تیمشان میدانستهاند.
حاجصالح!
زرقاوی بهخصوص از شیعیان (یکی از دو شاخهٔ اصلی اسلام) متنفر بود. او سنی بود و با این باورِ شیعیان مخالف بود که داماد محمد [ص] و فرزندان ذکورش معصوماند و تنها رهبرانِ دینی و سیاسیِ مشروع در صدر اسلاماند. همچنین معتقد بود ایران، که یک دولت شیعی مدرن است، با غرب همدست شده تا سنیها را زیر فشار بگذارد.
پایداری
هم میداند در کوچهپسکوچههای سامرا بغدادی را با لقب «مؤمن» صدا میکردهاند، هم میداند همبازیهایش او را «مسی» تیمشان میدانستهاند.
حاجصالح!
دولت اسلامی در پروپاگانداهایش دوپهلو عمل میکرد و معلوم نبود که فقط یک دولت است یا چیزی فراتر از آن. در جلسات خصوصی هم مصری اینگونه عمل میکرد. گاهی میگفت اعلامِ موجودیتِ دولتِ اسلامی صرفا یک اعلامیه است. اکثر «برادران» جهادی عراقی از این حرف چنین برداشت میکردند که دولت اسلامی صرفاً زیرمجموعهای است از امارتِ ملاعمر که همه، از جمله بنلادن، با او بیعت کردهاند. اما گاهی مصری ادعا میکرد که دولت اسلامی در عراق یک هویت مستقل دارد که روی پای خودش ایستاده است.
esrafil aslani
آنها عاشق خوناند؛ آنها تروریستاند.»
شیرین نگار
القاعدۀ جزیرةالعرب در بخشی از راهبرد تازهاش در روابط عمومی، گروهی را با نام انصارالشریعه تشکیل داد. ما دقیقاً نمیدانیم که چرا این نام را انتخاب کردند، اما میتوانیم حدس بزنیم. رسانههای غربی عادت داشتند نام کاملِ القاعده، یعنی قاعدة الجهاد، را خلاصه کنند. این نامِ خلاصه بنلادن را عصبانی میکرد چون واژۀ «القاعده» هیچ ربطی به اسلام نداشت. او در خفا تأیید میکرد که عنوان «القاعده» زهرآگین است و گروههایی که این عنوان را میپذیرند تحت فشار قرار میگیرند.(۴۱) حتی این گزینه را هم مدنظر داشت که نام گروهش را به چیزی دیگر مثل «توحید و جهاد» یا «احیای خلافت» تغییر دهد. معتقد بود چنین کاری رسانهها و دولت ایالات متحده را مجبور میکند که ماهیت اسلامی این گروه را به رسمیت بشناسند و همچنین باعثِ تقویتِ این ایده میشود که غرب در حالِ جنگ با اسلام است. احتمالاً وقتی القاعدۀ جزیرةالعرب میخواست نام انصارالشریعه را برای این گروهِ تازه انتخاب کند، همین ملاحظات را مدنظر داشته است.
غلام رضا حافظی
شریعت همان رهنمودهای خدا برای انسانیت است که شامل ممنوعیتها و آموزههای اخلاقی است. غایتِ برقراری دولت اسلامی اجرای شریعت است.
متفکرِ مردم گریز
من مطمئنم که حکومتِ دولت اسلامی در سوریه و عراق متلاشی خواهد شد. هیچیک از خُردهدولتهای جهادی مدرن نتوانستهاند از مداخلههای بینالمللی جان سالم به در ببرند. اما از بین بردن یک خُردهدولتِ جهادی به معنای از بین بردن جهادیها نیست. آنها همچنان قیام خواهند کرد و از بیثباتی سیاسی و ناآرامی اجتماعی سوءاستفاده میکنند.
شیرین نگار
از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴، دست روی دست گذاشتن و تماشاچی بودنِ جامعهٔ جهانی دولت اسلامی را جسورتر کرد و جبهههایش پر از نیرو شد. در نتیجه، دولت اسلامی به تهدیدی واقعی برای منافع اساسی ایالات متحده در خاورمیانه تبدیل شد. شاید ایالات متحده به این نتیجه رسیده بود که این منافع ارزشِ دفاع کردن ندارند اما مایل نبود ریسک پیامدهای بیعملیِ بیشتر را بپذیرد؛ پیامدهایی مثل دهها میلیون مهاجر در منطقه، شوکهای مکرر به بهای جهانی انرژی و فراهم شدن زمینه برای نظامیگریهای آینده.
dreamer
بنلادن توصیه کرد مالیاتها را کمتر کنند و بهجای آن، به همان وجوهات دینی اکتفا کنند.
همچنین با اشاره به آثار منفی کشورداری در جهانِ عرب، الشباب را تشویق کرد که امتیازاتِ انحصاریاش را لغو کند. بنلادن پیشنهاد کرد بهجای قطع کردن درختانِ نادر سومالی برای دست یافتن به اهداف کوتاهمدتِ اقتصادی، گونههای دیگری از درختان را بکارند تا هم باعث رشد اقتصاد شوند هم جنگلزدایی را متوقف کنند. «حواستان باشد که بهخاطر تغییرات آبوهوایی، بعضی مناطق با کمآبی مواجهاند و بعضی دیگر با سیل.» اگر کسی نمیدانست بنلادن در رأسِ خطرناکترین تشکیلاتِ تروریستیِ جهان است، خیال میکرد بنلادن مأمور ادارهٔ توسعهٔ بینالمللی ایالات متحده است. (۱۰۴)
متفکرِ مردم گریز
زیارت بقعهها و امامزادهها یکی از چیزهایی است که اسلام افراطیای که جهادیهای سلفی پابندِ آناند قدغن کرده است
متفکرِ مردم گریز
تنشهای قومیتی و نژادی به معضل بزرگی میان قبیلهها تبدیل شده بود؛ بهگونهای که جهادیها با داوطلبانِ تیرهپوستتر بدتر از داوطلبانی برخورد میکردند که پوستِ روشنتری داشتند. (۷۱) بنا به برخی گزارشها، وظایف پست و حقیر را به جنگجوهای سیاهپوست محول میکردند و حتی جهادیها، بعد از آنکه شهر تیمبوکتو را ترک کردند، نسبت به این جنگجوها بیاعتنا بودند و به حال خودشان رهایشان کردند.
متفکرِ مردم گریز
جهاد در نظر کهنهجهادیها چیزی نیست مگر خشونت، زمختی، تروریسم، ارعاب دیگران و قتل عام.
Asmouse
پس از سقوط طالبان، زرقاوی و سیف العدل از افغانستان به ایران رفتند. در آنجا بحثشان بالا گرفت که بعد از آن، زرقاوی باید به کجا برود.
جواد
شهر هرات را بهخاطر نزدیکیاش به مرز ایران انتخاب کردند چون راحت میتوانستند افراد و امکانات را از مرز جابهجا کنند
جواد
«سیاست باید بر نظامیگری تسلط داشته باشد. این یکی از ارکان جنگ است که همهٔ ملتها، اعم از مسلمان و بیدین، با آن موافقاند.»
علیرضام
ظواهری او را ملامت کرد که «شاید سر بُریدنْ جوانان دوآتشه را سر ذوق بیاورد، اما به مذاق مسلمانان خوش نمیآید
علیرضام
شیعیان همهٔ موازنهها را بر هم زدهاند
علیرضام
زرقاوی نفرت شدیدی از شیعیان داشت. از نظر او، شیعیان نهتنها ستون پنجماند و سنیها را به آمریکاییها میفروشند، که نوکران دجّالند. دجّال کسی است که در آخرالزمان پدیدار میشود و علیه مسلمانان میجنگد. [از نظر زرقاوی] آمریکاییها هم به همین ارباب خدمت میکردند.
علیرضام
حجم
۳۵۲٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۸۳ صفحه
حجم
۳۵۲٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۸۳ صفحه
قیمت:
۶۰,۰۰۰
۳۰,۰۰۰۵۰%
تومان