بریدههایی از کتاب نیمه تاریک وجود
نویسنده:دبی فورد
مترجم:فرناز فرود
ویراستار:ریحانه فرهنگی
انتشارات:انتشارات کلک آزادگان
دستهبندی:
امتیاز:
۳.۹از ۵۳۹ رأی
۳٫۹
(۵۳۹)
جهان برای خردمندان به منزلۀ آموزگار و برای نادانان همچون دشمن است.
Aminokey
«شخص، با تجسم اشکال نورانی به روشنایی دست نمییابد، بلکه با آگاه شدن به تاریکی به روشنایی میرسد
Aminokey
هنگامی که خصلتی را داریم که برایمان حل نشده است، رویدادهایی را به زندگی خود جلب میکنیم، تا در تملک و در آغوش کشیدن آن وجه مطرود ما را یاری کنند.
ست
«خدایا! من خود را به تو تقدیم میکنم تا بنا بر ارادهات مرا بسازی و هر آنچه میخواهی با من انجام دهی. مرا از قید من آزاد کن تا بهتر بتوانم ارادۀ تو را انجام دهم. دشواریهای مرا از میان بردار تا پیروزی بر آنها شاهدی بر توان تو، عشق تو و راه زندگی تو برای آنانی باشد که یاریشان میکنم. باشد که همواره ارادۀ تو را عملی سازم!»
Maede Kh
«نارضایتیهای من نور جهان را پنهان میکند.»
برای عبور از منیت و حفاظهای آن باید آرام بگیرید، شجاع باشید و به نداهای درونی گوش دهید. پشت نقابهای اجتماعی ما، هزاران چهره پنهان شدهاند. هر چهره، شخصیتی از آنِ خود دارد و هر شخصیت، ویژگیهای مخصوص به خود را داراست. با گفتوگوی درونی با این شخصیتهای فرعی، تعصبها و پیشداوریهای خودخواهانهتان را به جواهراتی گرانبها تبدیل میکنید.
آوین
«زخمهای خود را به حکمت تبدیل کنید!»
آوین
رابرت بلای شاعر و نویسنده، سایه را به یک کولهپشتی نامریی تشبیه میکند که هریک از ما بر دوش خود حمل میکنیم و در سالهای رشد، آن ویژگیهایی را که مورد پذیرش خویشان و دوستانمان نیستند در این کوله بار میریزیم. بلای معتقد است که ما در چند دهۀ نخست زندگی به انباشتن این کولهپشتی مشغول هستیم و ماندۀ عمر را به بیرون کشیدن آنچه انباشتهایم میگذرانیم تا شاید باری را که بر شانههایمان سنگینی میکند، سبک کنیم.
Elahe Zamani
ما فقط ویژگیهای منفی خود را فرافکنی نمیکنیم، بلکه ویژگیهای مثبتمان را نیز به سایرین نسبت میدهیم.
Forest ♂️
روزی حکیمی با ملانصرالدین قراری داشت تا با هم به مناظره بنشینند. هنگامی که حکیم به خانۀ ملا رسید، او را در خانه نیافت و بسیار خشمگین شد. تکه گچی برداشت و بر در خانۀ ملا نوشت: «نادانِ ابله!» ملانصرالدین به خانه آمد و این نوشته را دید و باشتاب به منزل حکیم رفت و به او گفت: «قرارمان را فراموش کرده بودم، مرا ببخشید. تا به منزل آمدم و اسم شما را بر درِ منزل مشاهده کردم، به یاد قرارمان افتادم.»
صابر
» باید بیاموزید که به تمامی وجود خود اجازۀ «بودن» دهید. برای آزاد و مستقل بودن باید بتوانید «باشید» و دستیابی به این مهم مستلزم آن است که از داوری خود دست بکشیم. ما باید خود را برای انسان بودن و کاستی داشتن ببخشیم، زیرا هنگامی که خود را مورد قضاوت قرار میدهیم، خود به خود نسبت به دیگران نیز پیشداوری روا میداریم و آنچه به دیگران میکنیم، به خود نیز میکنیم. جهان، آینهای برای بازتاب درون ماست. هنگامی که بتوانیم خود را بپذیریم و ببخشیم، خود به خود میتوانیم دیگران را نیز بپذیریم و ببخشیم.
صابر
هر جزیی از هستی به هر شکلی که باشد، دارای شعور کل است. هر چند ما منفرد هستیم، اما منزوی و بدون ارتباط نیستیم. هر یک از ما جهان کوچکیست که جهان بزرگ را در بردارد و آن را منعکس میکند.
صابر
ما نیاز داریم که احساس دوران معصومیت خود را دوباره به دست آوریم، همان احساسی که موجب میشد تا تمامی وجود خود را در هر لحظه بپذیریم. ما باید در چنین فضایی به سر ببریم تا بتوانیم انسانی سالم، شادمان و کامل باشیم. راه حل تمامی مشکلات ما این است!
صابر
«هر آنچه که نمیتوانید باشید، مانع از بودنِ شما میشود.»
zakie soltani
برای آن که حقیقتاً افراد اصیلی باشیم، باید بگذاریم آن جنبهای که دوست داریم و میپذیریم با تمامی جنبههایی که محکوم میکنیم و اشتباه میپنداریم، کنار هم در وجودمان زندگی کنند
م. فیروزی
اگر بتوانیم بدی یا نفرت را در وجود خودمان بپذیریم، دیگر نیازی نیست آن را به دیگران فرافکنی کنیم.
م. فیروزی
اگر روی مدفوع را با بستنی بپوشانیم، پس از دو سه قاشق بستنی، دوباره مزۀ مدفوع را حس خواهیم کرد
م. فیروزی
احساس خشم سرکوب شدۀ ما موجب میشود تندخویی اطرافیانمان را ببینیم، زیرا از آنجا که دربارۀ احساسات درونی به خودمان دروغ میگوییم، تنها راه پی بردن به این احساسات مشاهدۀ آنها در دیگران است. هنگامی که سایرین احساسات پنهان ما را منعکس میکنند، این امکان را مییابیم که احساسات مطرود خود را شناسایی کنیم و بازپس بگیریم.
کاربر ۳۳۸۴۱۷۷
ما فقط آنچه را که خودمان هستیم، میبینیم.
کاربر ۳۳۸۴۱۷۷
ما گمان میکنیم هرچه الهیست، باید بینقص باشد. این تصور نه تنها اشتباه است، بلکه درست خلاف آن واقعیت دارد: الهی بودن، یعنی کامل بودن و کامل بودن، یعنی همه چیز بودن؛ مثبت و منفی، نیک و بد، مقدس و پلید!
falimba
برخی نقابی از شوخطبعی میگذارند تا غمشان را بپوشانند
م. فیروزی
حجم
۳۱۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
حجم
۳۱۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۱۶ صفحه
قیمت:
۴۴,۰۰۰
۲۲,۰۰۰۵۰%
تومان