بریدههایی از کتاب موهبت کامل نبودن
۳٫۵
(۲۲۴)
گاه فقط خیال میکنیم که ارتباط داریم، مثلاً تکنولوژی ما را به سمت این تصور سوق میدهد که با دیگران ارتباط داریم، حال آنکه واقعا اینطور نیست، حداقل آنطور که باید نیست. در دنیای ارتباطاتِ دیوانهوارِ الکترونیکی، بهجای پیوند و اتصالِ واقعی، به احساس پیوند بسنده کردهایم. صِرف روشن کردن یک دکمه به این معنا نیست که حرف و احساس ما موردتوجه قرار گرفته است. این روزها حجم بیشازاندازه ارتباطات، یعنی وقت گذراندن در فیس بوک و نه دیدار حضوری با افرادی که برایمان مهم هستند. بارها در رستوران شاهد این صحنه بودهام که پدرومادر مشغول حرف زدن با تلفن همراه خود و فرزندشان هم مشغول ارسال پیامک بوده است. دراینصورت کنار هم بودن چه معنایی دارد؟
Hnikmli
انسان برای ارتباط ساخته شده است و روابط، تجربیات و بیولوژی او را شکل میدهند.
Hnikmli
واقعیت این است که فرهنگ ما، فرهنگ عیبجویی و تعیین مقصر است. همواره درصدد هستیم که ببینیم چه کسی اشتباه میکند و چگونه تاوان آن را میپردازد. پیوسته در زندگی شخصی، اجتماعی و سیاسی خود جاروجنجال به پا میکنیم و انگشت اشاره خود را به سوی شخص خاطی میگیریم، اما بهندرت از دیگران میخواهیم که مسئول و پاسخ گوی رفتارشان باشند.
Hnikmli
شرمنده ساختن، سرزنش کردن، بیاحترامی، خیانت و مضایقه کردن محبت، ریشه عشق را میخشکاند. عشق فقط زمانی میتواند این ضربهها را تاب آورد که بهندرت روی دهند، وجودشان تصدیق شود و التیام پیدا کنند.
mirtabar
مفهوم خیانت در این فصل مهم و قابلتوجه است. وقتی ما خانم یا آقای شایسته بودن را به آزادی ابراز وجود و هیجانات درونی و بچگانه خود ترجیح میدهیم، به خود خیانت میکنیم. وقتی پیوسته به خود خیانت کنیم این احتمال هم میرود که به عزیزانمان هم خیانت کنیم.
وقتی به خود اجازه نمیدهیم آزاد باشیم، وجود آن را در دیگران هم نمیتوانیم تحمل کنیم. به همین دلیل است که آنها را تحقیر میکنیم، مورد تمسخر قرار میدهیم، به آنها میخندیم و گاه شرمندهشان میسازیم. البته ممکن است این رفتار غیرعمدی و ناآگاهانه باشد، اما در هر صورت پیام ما این است: «هی، خانم / آقا باش.»
safa
ایمان مکانی اسرارآمیز است، جایی که شهامت اعتقاد به امری نادیدنی را پیدا میکنیم و ترس از[ امور یا نتایج ]نامعلوم را رها میکنیم.
safa
وقتی فقط میخواهیم با تصمیمگیری عجولانه موضوعی را از سرخود باز کنیم، جا دارد از خود بپرسیم که آیا این عجله صرفا برای این نیست که به علت ضعف نمیتوانیم به اندازه کافی آرام بمانیم و تصمیمی سنجیده بگیریم؟
safa
من شخص مهربانتری ساخته است. قبل از هشیاریِ معنویام ملایمتر و دلنشینتر بودم اما این دلنشینی جنبه بیرونی داشت، چرا که از درون فردی قضاوتگر، ناراضی و خشمگین بودم. اما حالا فکر میکنم شفقتی اصیلتر و واقعیتر دارم، کمتر قض
hany asadi
زندگی باتماموجود، یعنی مشارکت و درگیری با زندگی از موضع ارزشمندی
baran
تباه ساختن استعدادها صرفا کاری بیضرر یا «خیلی بد» نیست، بلکه در قبال این بیتوجهی، سلامت جسمی و روانی خود را به مخاطره میاندازیم. وقتی استعداد خود را در ایجاد و پرورش کاری معنادار به کار نمیاندازیم، ناگزیر در شرایطی نامطلوب گرفتارش میسازیم.
baran
خواب، ورزش، غذای سالم، پختوپز، سفرهای کوتاه در تعطیلات آخر هفته، رفتن به کلیسا، کنار بچهها بودن، مدیریت کردن پول، کار با معنایی که شیره وجودمان را نکشد، اوقات فراغت و حضور در جمع فامیل و دوستان صمیمی. این فهرست چیزهایی بود که شادی و معنا را به زندگی ما هدیه میکرد (و میکند) .
کاربر ۷۰۸۹۹۸۷
در دنیایی که شب و روز تلاش میشود تا از ما، کسی غیر از خودمان بسازند، خود بودن و خود ماندن سختترین نبردی است که انسان میتواند داشته باشد.
baran
اگر ارتباط و پیوند نیرویی است که بین افراد جریان پیدا میکند، نباید از یاد ببریم که این جریان باید دوسویه باشد.
baran
شجاعت تأثیر موجی دارد هر بار که آن را تمرین میکنیم، حال اطرافیان ما کمی بهتر و دنیا کمی شجاعتر میشود و دنیا این قابلیت را دارد که کمی مهربانتر و دلیرتر باشد.
baran
اگر داستان شرمندگی خود را با شخص نامناسب در میان بگذاریم، مانند شیئی که طوفان با خود به هوا بلند میکند، دردی به درد ما میافزاید.
baran
این عقیده فرهنگی که همه چیز باید سریع، آسان و همراه با لذت و تفریح بهدست آید با طرز تفکر امیدوارانه همخوانی ندارد، بلکه ما را به وادی ناامیدی سوق میدهد. وقتی با شرایط دشواری روبهرو شویم که مستلزم صرف تلاش و زمان است فورا فکر میکنیم: این کار ارزش تلاش کردن ندارد، یا، این کار باید آسانتر از این باشد. پیشرفت کند و سخت بودنش به این دلیل است که من در آن مهارت ندارم. خودگویی امیدوارانه چیزی شبیه به این است: این کار دشوار است، اما میتوانم آن را انجام دهم.
لیلا نادری
شجاعت، شفقت و پیوند زمانی مؤثرند که تمرین شوند، هر روز تمرین شوند.
sdfjvr
اصالت، عشق و احساس تعلق
sdfjvr
«از خود نپرسید دیگران چه نیاز دارند، ببینید شما با چه چیز احیا میشوید و بعد همان را انجام دهید. زیرا آنچه دنیا نیاز دارد افرادی است که خود را احیا کردهاند
mj94
وقتی توان خود برای تحمل ناراحتی را از دست میدهیم، شادی را گم میکنیم.
mj94
حجم
۱۳۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۶۵ صفحه
حجم
۱۳۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۶۵ صفحه
قیمت:
۶۴,۰۰۰
۵۷,۶۰۰۱۰%
تومان