بریدههایی از کتاب موهبت کامل نبودن
۳٫۵
(۲۲۴)
عشق کالایی نیست که مورد بدهبستان قرار گیرد؛ عشق چیزی است که باید برای رشد و پرورش آن بکوشیم. عشق پیوندی است که تنها زمانی بین دو فرد میروید که هر دو آن را داشته باشند. ما همانقدر میتوانیم به دیگران عشق بورزیم که به خود عشق میورزیم.
naghme
برای زندگی باتماموجود، درک و شناخت هرچه بیشتر خود مهم است، اما مهمتر از آن این است که خود را دوست داشته باشیم.
فاطمه
خودگویی امیدوارانه چیزی شبیه به این است: این کار دشوار است، اما میتوانم آن را انجام دهم.
نَــسـی
دست به کار شوید. وقتی واقعا بیمناک و نامطمئن هستم، دلم میخواهد فورا پاسخی پیدا کنم تا آرام بگیرم. در اینجور مواقع «دعای آرامش» بهترین دستاویز من است: «خداوندا، آرامش به من عطا کن که در پناه آن امور تغییرناپذیر را بپذیرم و شهامتی که برای امور تغییرپذیر چارهای بیندیشم و خردی که تفاوت این دو را دریابم.» آمین.
شما چطور تلاش میکنید؟
Mahsa Sadooghi
میتوانیم بگوییم: من یک مادر، همسر، نویسند، قصهگو، خواهر، دوست، دختر یا معلم هستم. تمام اینها کیستی من را تشکیل میدهند. من هیچوقت نمیدانم به این سؤال چگونه جواب بدهم و راستش را بخواهید، از اینکه بخواهم برای درک آن به خود زحمت دهم، خسته شدهام.
کاربر ۳۵۳۲۰۳۴
او هرگز نمیتوانست به عقب برگردد و برخی از جزئیات را زیبا کند. او فقط میتوانست به جلو حرکت کند و یک کلِّ زیبا بسازد.
maryam_ghanbari💎
در جامعهای که میگوید: «خود را آخر از همه حساب کن»، عشق به خود و خودپذیری، ایدهای نسبتا انقلابیای است
نَــسـی
پرواضح است که صرف انرژی زیاد برای رقابت و همرنگی جایی برای خلاقیت، شکرگزاری، شادی، اصالت و واقعی بودن نمیگذارد.
Mahsa Sadooghi
اگر بخواهیم به زندگی خود معنا دهیم، باید به هنر روی آوریم، آشپزی، نوشتن، نقاشی، کاردستی، عکاسی، بافندگی، تعمیر موتور ماشین، مجسمهسازی، یا هر کار دیگری که اِعمال نوعی خلاقیت و سازندگی در آن باشد. مادامی که در حال خلق کردن باشیم زندگی ما معنا پیدا میکند.
mozhgan
«دعای آرامش» بهترین دستاویز من است: «خداوندا، آرامش به من عطا کن که در پناه آن امور تغییرناپذیر را بپذیرم و شهامتی که برای امور تغییرپذیر چارهای بیندیشم و خردی که تفاوت این دو را دریابم.» آمین.
donye.book
اگر دوست یا همکاری سؤال میکرد که آیا برای مصاحبه تلویزیونی هیجان دارم یا نه، شانههایم را بالا میانداختم و میگفتم: «مطمئن نیستم، آنقدر مهم نیست.» البته واقعیت غیر از این بود و من خدا خدا میکردم این اتفاق بیفتد.
حالا چند سالی است که یاد گرفتهام کم اهمیت جلوه دادن یک موضوع هیجانانگیز، از ناراحتیِ ناشی از رخ ندادن آن نمیکاهد، اما برعکس، شادی حاصل از رخ دادن آن را به حداقل میرساند.
سمانه
حقیقت این است که تغییر معنادار و باارزش، فرآیند و جریانی توأم با زحمت و اغلب خطرناک و حساس است، بهویژه وقتی سخن از پذیرش نقصها، پرورش اصالت و اعلام شجاعانه این نکته است که «من کافی هستم»
mahsa
در تکمیل مطلب بگویم که آمادگی و تمایلم به رو کردن ضعفهایم برای کسی که برایم مهم بود، چنان به تقویت و تحکیم روابط ما کمک کرده که تا امروز هم ادامه یافته است.
ebsam
تمرین اصالت اقدامی خطیر است، نشان دادن خود واقعی جرئت میخواهد، اما بهنظر من خطر پنهان کردن خود و مواهبی که داریم، خطرناکتر است.
محمدحسین
ما نمیخواهیم ناراحت شویم و پیوسته درصدد راهحلهای کوتاه و پیشپاافتادهای هستیم که راه شاد زیستن را به ما بیاموزند
شاپرک
لئونارد کوهن را به یاد میآورم: «هر چیزی تَرَک و شکافی دارد و از همینجاست که نور به درون رخنه میکند.»
زهرا رشیدی
سنگدلی کردن راحت و بیدردسر شده است، بهویژه این روزها که تکنولوژی، گمنام ماندن را ممکن ساخته است.
narges
در دنیایی که شب و روز تلاش میشود تا از ما، کسی غیر از خودمان بسازند، خود بودن و خود ماندن سختترین نبردی است که انسان میتواند داشته باشد.
narges
از آدمهایی که باتماموجود زندگی میکنند درسهای زیادی آموختهام اما هیچ کدام مهمتر از این نبوده است که:
تا با دل و جان پذیرای یاری دیگران نباشیم، نمیتوانیم با دل و جان دیگران را یاری دهیم. وقتی دریافت کمک را با پیش فرض و قضاوت خود همراه میکنیم، دانسته یا ندانسته یاری رساندن ما نیز توأم با قضاوت میشود.
سالها تنها ارزشم این بود که امدادگر اعضای خانواده باشم. در بحرانها به دادشان میرسیدم، پول قرض میدادم یا با توصیههایم راهنماییشان میکردم. همیشه از کمک به دیگران خوشحال میشدم، اما هرگز از خواهرها یا برادرهایم کمک نمیخواستم، بهویژه وقتی در موقعیتهای دشوار خجالتزده میشدم. آن زمان بهشدت انکار میکردم که بخشیدنهای من توأم با قضاوت است، اما حالا میفهمم که چقدر از یاری دادن به دیگران و بینیازی از آنها احساس خودارزشمندی میکردم.
khodeman
من برای انگیزه گرفتن، کتاب استوارت براون در خصوص کار و بازی و کتاب دانیل پینک را میخوانم.
Sadegh
حجم
۱۳۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۶۵ صفحه
حجم
۱۳۷٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۱۶۵ صفحه
قیمت:
۶۴,۰۰۰
۵۷,۶۰۰۱۰%
تومان