بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب صراحت تمام عیار | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب صراحت تمام عیار

بریده‌هایی از کتاب صراحت تمام عیار

نویسنده:کیم اسکات
امتیاز:
۲.۸از ۲۵ رأی
۲٫۸
(۲۵)
وقتی متوجه عملکرد ضعیف یکی از کارکنانتان می‌شوید، معمولاً هم‌رده‌هایش خیلی وقت پیش از دستش عاصی شده‌اند.
Chista
شغل شما به‌عنوان رئیس، تعیین حداقل‌های کیفی و ایستادن پای آن است. این کار ممکن است در کوتاه‌مدت ناخوشایند به نظر برسد، اما در بلندمدت پایین آوردن سطح کیفیت موردانتظار از این خشونت بدتر است.
Chista
راک‌استارها کسانی هستند که می‌توانید هر روز و هر سال روی دستاوردهای خوبشان حساب کنید. بهترین روش مدیریت راک‌استارها چیست؟ باید از آنها قدردانی کنید تا خوشحال بمانند. برای خیلی از رئیس‌ها، «قدردانی» معادل «ارتقا» ست. اما این کار در بیشتر مواقع اشتباه بزرگی است. ارتقا، معمولاً این افراد را در نقش‌هایی قرار می‌دهد که برایشان مناسب نیست یا علاقه‌ای به آن ندارند.
Chista
همان‌گونه که جاه‌طلبی چیزی از شأن آدم کم نمی‌کند، ماندن چندین‌ساله در یک شغل هم اصلاً عار نیست. همهٔ ما به مقادیری از رشد و ثبات در زندگی و در تیممان نیاز داریم.
Chista
مدیرها معمولاً بیشتر برای کسانی وقت می‌گذارند که درحال دست و پا زدن هستند. اما این کار جفا درحق موفق‌هاست و برای کل تیم هم خوب نیست. رسیدن از عالی به عالیِ فوق‌العاده خیلی برای همه الهام‌بخش‌تر است تا رسیدن از بد به متوسط. ضمن اینکه وقتی روبه‌شکست‌ها عملکرد استثنایی واقعی را به‌چشم ببینند، درک روشن‌تری از کارِ خوب خواهند داشت.
Chista
هر دقیقه‌ای که با اعضای پربازده تیمتان می‌گذرانید، خیلی بیشتر روی دستاوردهای تیم اثر دارد تا دقایقی که صرف آدم‌های روبه‌شکست می‌کنید. اگر این افراد را نادیده بگیرید، در یک کلام، اصلاً مدیریت نمی‌کنید.
Chista
شغل شما فراهم کردن هدف نیست، بلکه باید هریک از کارکنان مستقیمتان را آن‌قدر خوب بشناسید که روش هریک برای معنادار کردن کار خودش را درک کنید.
Chista
یکی از رهبران اپل به من گوشزد کرد که هر تیمی در کنار رشد، به ثبات هم نیاز دارد. اگر همه ارتقای بعدی را نشانه گرفته باشند، هیچ‌چیز خوب پیش نمی‌رود. او به کسانی که دستاوردهای فوق‌العاده‌ای داشتند اما مسیر رشدشان شیب تدریجی داشت می‌گفت «راک‌استار»، زیرا مثل صخرهٔ جبل‌الطارق محکم پای تیم ایستاده بودند. این افراد عاشق کارشان بودند و آن را در بهترین سطح هم انجام می‌دادند، اما علاقه‌ای به گرفتنِ جای مدیرشان یا استیو جابز شدن نداشتند. از وضعیت فعلی‌شان راضی بودند. به کسانی که مسیر رشدشان شیبِ بیشتری داشت –آنهایی که اگر در طول یک سال کارشان عوض نمی‌شد دیوانه می‌شدند– می‌گفت «سوپراستار». اینها منشأ رشد تیم بودند. او تأکید داشت که تیم باید هر دو نوع نیرو را داشته باشد.
mohsen ghafoory
در اپل، درست مثل گوگل، گوش دادن و تلاش برای فهمیدن، خیلی بیشتر از امرونهی به آدم‌ها به تحقق دستاوردهای مطلوب رئیس‌ها کمک می‌کرد. بیشتر باید بحث می‌کردی تا امر کنی؛ بیشتر باید آدم‌ها را ترغیب به تصمیم‌گیری می‌کردی تا اینکه خودت تصمیم بگیری؛ بیشتر باید افراد را قانع می‌کردی تا اینکه بخواهی دستور بدهی؛ یاد گرفتن مهم‌تر بود تا بلد بودن.
mohsen ghafoory
برای ایجاد فرهنگ صراحت تمام‌عیار، باید با درخواست از دیگران برای نقد خود شروع کنید؛ به چند دلیل: اول، بهتر از این نمی‌شود نشان داد که خودتان هم می‌دانید گاهی اشتباه می‌کنید و وقتی اشتباه می‌کنید دلتان می‌خواهد بدانید؛ دلتان می‌خواهد به چالش کشیده شوید. دوم، چیزهای زیادی خواهید آموخت. بعید است کسی دقیق‌تر از کارکنانتان شما را موشکافی کند.
Chista
با گرفتن بازخورد شروع کنید نه با خیرات کردن آن. بعد هم که واقعاً شروع به ارائهٔ بازخورد کردید، با تحسین شروع کنید، نه انتقاد. وقتی هم به سراغ انتقاد رفتید، حواستان به مرز خطرناک بین صراحت تمام‌عیار و تهاجم گزنده باشد.
Chista
وقتی می‌خواهید کسی را تحسین کنید آن‌قدر بررسی کنید تا درست بفهمید چه کسی چه کار کرده است و چرا کارش فوق‌العاده بوده است. تحسین را هم مثل انتقاد، کامل و مشخص بیان کنید. همهٔ جزئیات را بررسی کنید.
Chista
بیشتر آدم‌ها ترجیح می‌دهند برای یک «عوضی کاربلد» کار کنند تا برای یک آدم «دلپذیر بی‌کفایت».
Chista
آندره ایگودالا، بازیکن تیم بسکتبال گلدن استیت واریرز، توضیح می‌دهد چرا برای رسیدن به موفقیت، باید کسانی را که با هم کار می‌کنید به چالش بکشید. او می‌گوید رمز موفقیت، گوشزد کردن کاستی‌های بازیکنان فوق‌العاده است، حتی درست بعد از بردن بازی.
Chista
طبق یک قانون سرانگشتیِ خوب در رابطه‌ها، هر روز باید سه چیز بی‌اهمیت را نگفته باقی بگذارید.
Chista
پرسیدم «کار من درست کردن یک شرکت درست‌وحسابی است یا پرستاری از احساسات آدم‌ها؟» لسلی که از مدیران سابق مایکروسافت است و اصلاً با کسی شوخی ندارد، از کوره دررفت و گفت: «اسم این کار پرستاری نیست. اسمش مدیریت است و شغل تو همین است!»
Chista
سرمایه‌داری مدیریت‌محور پدیدهٔ نسبتاً جدیدی است و فلاسفهٔ قدیمی اشاره‌ای به این پیوند انسانی نکرده‌اند. بااینکه امروزه تقریباً هرکسی به‌نحوی رئیسی دارد، اما در فلسفه، ادبیات، سینما و جاهای دیگری که به واکاوی رابطه‌های حاکم بر زندگی می‌پردازیم، به اندازهٔ کافی به ماهیت این رابطه پرداخته نشده است.
Chista
یاد گرفتن مهم‌تر بود تا بلد بودن
Chista
در آن لحظه آن‌قدر گرم تلاش برای آسیب نرساندن به احساسات طرف مقابلید که از بیان حرفی که دانستنش برایشان در بلندمدت بهتر است غفلت می‌کنید.
Chista
همین اتفاق در همدلی ویرانگر هم می‌افتد؛ در آن لحظه آن‌قدر گرم تلاش برای آسیب نرساندن به احساسات طرف مقابلید که از بیان حرفی که دانستنش برایشان در بلندمدت بهتر است غفلت می‌کنید.
Chista

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۴۳۲ صفحه

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۹

تعداد صفحه‌ها

۴۳۲ صفحه

قیمت:
۹۳,۰۰۰
۶۵,۱۰۰
۳۰%
تومان