کتاب سلیمانی ها
معرفی کتاب سلیمانی ها
کتاب سیلمانیها؛ خاطرات و روایتهای مردمی درباره شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را فریده الیلسی فرد و دیگران در سه فصل «قهرمان خانه ما؛ اثر شهادت در فضای تربیتی و قهرمانسازی در خانواده»، «ملت قهرمان؛ اثر شهادت بر تصمیمات و اقدامات مردم جامعهی ایران» و «سردار امت؛ اثر شهادت بر مردم دیگرکشورها و بارتاب آن در فضای بینالملل» روایت کردهاند. کتاب ارزشمند سلیمانی ها را انتشارات راهیار برای مخاطبان منتشر کرده است.
درباره کتاب سلیمانی ها
کتاب سلیمانی ها افزون بر بیان خاطرات در غم فراق حاج قاسم و یارانش، روایتی است از عزمها و تحولها که کمترین اثر ثبت و ضبط آنها، کمک به تاریخ برای به یاد سپردن آن رویداد بزرگ است؛ اما کاربرد اصلیاش، در استخراج روشها و تکنیکهای فرهنگی و تربیتی جوشیده از میان زندگی مردم است. رفتن به سراغ تجارب مردمی، کشف واستخراج این روشها و تکنیکها، مداقه کردن در آنها و تشخیص سره از ناسره، غنیسازی و بازگویی آنها باعث میشود این جریان مبارک کوثر شود.
همچنین، ثبت این بازتابهای اجتماعی، به خوبی حاج قاسم را در آینه ادراک مردمی روایت میکند و خود مانع تحریف روایت حاج قاسم در طول زمان میشود. در ذهن مردم، حاج قاسم با مبارزه و مجاهده و قیام مستمر، با همراهی با ولایت، با اخلاص، با سازش نکردن با فساد، با سازش نکردن با آمریکا، با سادهزیستی، با تدبیر در رأی، با نشست و برخاست با مستضعفان و محرومان، با خدمت بیمنت و بدون تکبر، نقش بسته است و نمیتوان به سهلاندیشی و سازشکاری و ریاستطلبی مصادرهاش کرد.
این کتاب به نسل امروز کمک میکند بتواند چهره شهید بزرگ حاج قاسم سلیمانی را بهتر بشناسد و بتوانند این مرد بزرگ را الگوی راه ور وش زندگیشان کنند. کتاب سلیمانی ها نسل امروز را به قلب خاطرات این شهید بزرگوار میبرد و کمک میکند جهان این بزرگ مرد را بهتر درک کنند.
خواندن کتاب سلیمانی ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب سلیمانی ها؛ روایتهایی از بازتاب شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در زندگی مردم تصویری تازه است که میتواند نسل امروز را با حاج قاسم سلیمانی بیشتر آشنا کند پس این کتاب را به تمام جوانان مسلمان و انقلابی که به دنبال راه رستگاری هستند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سلیمانی ها
«تجربهنگاریِ بررسی بازتاب شهادت حاج قاسم و ابومهدی المهندس در زندگی ما، در آبان ۱۳۹۹ با همراهی نیروهای جهادی مردمی و با انجام مصاحبههای تلفنی و مجازی ناظر به دو محور اصلی آغاز شد. این دو محور عبارتاند از: ۱. ثبت رویدادها و احوال مردم در دی و بهمن ۱۳۹۸ (شهادت و چهلم) و تحولات درونی و تصمیمات ناشی از آن تحت تأثیر این واقعه؛ ۲. نشان دادن استمرار فعالیتهای انجام شده و در حال انجام با یاد سردار و الگوسازیهایی که افراد از شخصیت سردار سلیمانی برای خود و دیگران در عرصههای گوناگون صورت دادهاند.
با بیش از ۵ هزار نفر از اقشار گوناگون جامعه، اعم از مادران، معلمان، طلاب، دانشجویان و دانشآموزان، اصحاب رسانه، اصناف و کسبه بازار، نیروهای مدافع حرم زینبیون و فاطمیون، مادران شهدا، شعرا، غیرایرانیها و… ارتباط گرفتیم و خاطراتشان را دریافت کردیم و ۹۲ خاطره را برای انتشار در این کتاب برگزیدیم.»