دانلود و خرید کتاب مواد پرانرژی (جلد سوم؛ پیروتکنیک ها) جی. پراکاش آگراوال ترجمه محمدعلی دهنوی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مواد پرانرژی (جلد سوم؛ پیروتکنیک ها)

کتاب مواد پرانرژی (جلد سوم؛ پیروتکنیک ها)

معرفی کتاب مواد پرانرژی (جلد سوم؛ پیروتکنیک ها)

کتاب مواد پرانرژی (جلد سوم؛ پیروتکنیک ها) نوشتهٔ جی. پراکاش آگراوال با ترجمهٔ محمدتقی مجذوبی و محمدعلی دهنوی در انتشارات دانشگاه جامع امام حسین چاپ شده است. این کتاب تحت عنوان «مواد پرانرژی: پیشرانه‌ها، مواد منفجره و پیروتکنیک‌ها»، طیف کامل مواد پرانرژی از جمله وضعیت فعلی را دربر‌می‌گیرد و هدف آن پرکردن این خلأ در خصوص مواد پرانرژی است.

درباره کتاب مواد پرانرژی (جلد سوم؛ پیروتکنیک ها)

اصطلاح جدید مواد پرانرژی (HEMs) توسط جامعه مواد منفجره برای آن دسته از مواد که با نام مواد منفجره، پیشرانه و پیروتکنیک‌ها شناخته شده‌اند به‌منظور پوشش تحقیقات انجام‌شده دربارهٔ این مواد ابداع شده است.

با اینکه از مواد پرانرژی در طول جنگ به‌عنوان شیطان و در حین کار، حمل و نقل و ذخیره به‌عنوان شر یاد می‌شود ولی به‌خاطر تأثیر شدید آن‌ها بر اقتصاد و صنایع و کاربردهای بی‌شمار آن‌ها تقریباً در تمام قشرهای جامعه عنوان فرشته نیز به آن‌ها اطلاق می‌شود. چندین کتاب در‌خصوص مواد منفجره، پیشرانه و پیروتکنیک وجود دارد اما بیشتر آن‌ها به‌طور کلی علمی هستند یا فقط به یک موضوع خاص پرداخته‌اند. همچنین، هیچ کدام از این کتاب‌ها به‌طور دقیق با پیشرفت‌های اخیر سر‌و‌کار ندارند. در‌حالی‌که تعدادی مقاله مروری عالی در این زمینه منتشر شده است که می‌تواند این خلأ را پر کند ولی هنوز یک کتاب دردسترس که در‌برگیرندهٔ ادبیات موضوع همراه با پیشرفت‌های اخیر و دیدگاه‌های آینده در رابطه با مواد پرانرژی باشد، وجود ندارد. کتاب مواد پرانرژی (جلد سوم؛ پیروتکنیک ها) به‌منظور پاسخ به این نیاز نگاشته شده است.

کتاب مواد پرانرژی (جلد سوم؛ پیروتکنیک ها) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به مطالعه درخصوص مواد منفجره و پرانرژی پیشنهاد می‌شود.

درباره دانشگاه امام حسین

دانشگاه امام حسین (ع) در سال ۱۳۶۵ راه‌اندازی و در سال ۱۳۸۷ به ۲ دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) و دانشگاه جامع امام حسین (ع) تفکیک شد. دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) مختص آموزش‌های افسری است و دانشجویان آن، از طریق آزمون‌های داخلی سپاه پذیرش و گزینش می‌شوند. دانشگاه جامع امام حسین (ع) در حوزهٔ پژوهش و فناوری و با رویکرد پژوهش آموزش‌محور، به‌دنبال شناسایی و حل مسائل اساسی و کلان کشور، رصد دانشی و آینده‌پژوهی و مدیریت دانش است.

معاونت پژوهش و فناوریِ دانشگاه جامع امام حسین یکی از مسئولیت‌های مهم دانشگاه را نشر کتاب‌ها و آثار علمی، در کنار تعلیم‌وتربیت، می‌داند؛ ازاین‌رو «انتشارات دانشگاه جامع امام حسین» کتاب‌هایی با موضوعات گوناگون را تهیه، چاپ و منتشر کرده و کوشیده است تا زمینه و بستر لازم را برای تشویق پژوهشگران و استادان در عرصهٔ علم فراهم و تسهیل کند.

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۹۴ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۹۴ صفحه