نظرات کاربران درباره کتاب مشعل حافظه
۴٫۸
(۵)
چڪاوڪ
جان راسکین به شدت گرایش به معنویات و اخلاقیات دارد. وی با گرایشی که نسبت به موضوع معنویات در هنر دارد به خوبی متوجه از هم گسیختگی فرهنگ هنری زمانه می شود و آن را در وضعیت اجتماعی – اقتصادی که هنر را احاطه کرده است، جستجو می کند. وی کل نظام صنعتی را مقصر می شناسد و علیه هر نوع نوآوری که در اثر انقلاب صنعتی به وجود آمده است، اعتراض می کند و به جدال علیه مفهوم انتزاعی صنعت می پردازد و.... او بود که میگفت:«ما حق دست بردن در آثار هنری را نداریم. مردگان باید مالک حقوق خود باشند ما حق از بین بردن آثار آنها را نداریم». با این نگاه، اولین جرقههای حفاظت را جایگزین مرمت صرف ساخت.
...............
اینها ابتداییترین جملاتی است که بهنگام فراگرفتن اندیشههای نظریهپردازان مرمت بناها و بافتهای تاریخی میآموختیم. حال آنکه در میان افرادی چون اوژن ویوله لودوک، لوکابلترامی، کامیلو بوییتو، کامیلوسیت و... و... همیشه با نگرش راسکین بهگونه دیگری ارتباط برقرار میکردم و همین امر مشتاقانه ترغیبم نمود تا مطالعه این کتاب را که بسیار برایم دلپذیر بود آغاز نموده و به پایان رسانم.
برای عزیزانی که علاقهمند به آگاهی یافتن در خصوص هنر، معماری، سیاستهای کشور انگلستان، قدرت باورهای دینی،... هستند، پیشنهاد میکنم حداقل از بریدههایی که از تورق این کتاب برجای گذاشتهام، بهره ببرند.
_____________________
* مطالعه نسخه موجود در طاقچه و سپس تهیه نسخه چاپی.
کاوه
مقالاتی از استاد بزرگ هنر معماری درباره هنر،زیبایی و معماری.عالیه.
حجم
۹۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
حجم
۹۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
قیمت:
۲۵,۰۰۰
تومان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد