بریدههایی از کتاب چگونه کمالگرا نباشیم؟
۳٫۹
(۱۳۲۶)
تمرکز بر کمیت و یا همان میزان تکرارها و نه کیفیت تکرارها در طول زمان، به وجود آورنده ثبات است و ثبات منجر به شکلدهی عادت خواهد شد و شکل دهی عادتها، همان قلب رشد شخصی است. وقتی که شما وارد این مسیر شوید و رفتار تبدیل به عادت شود، ناخودآگاهتان به جای مقاومت کردن در برابر عادت، آن را ترجیح خواهد داد. این همان پیروزی است. اکنون متوجه میشوید که چرا وقتی میبینم بیشتر مردم سعی میکنند برای رسیدن به اهدافشان، خود را «با انگیزه» کنند، به خود میپیچم؟ برای پیروز شدن، به عادتهایی طولانی مدت نیاز داریم و نه فوران هیجانات کوتاه مدت.
♡هانیه♡
زندگی کوتاهتر از آن است که بخواهید با احتیاط بازی کنید. ما که بهطور طبیعی تا حد صد سال بیشتر زندگی نمیکنیم پس دلایل زیادی داریم که خود را بدون پروا (هوشمندانه) رها ساخته و به آغوش دنیا پرتاب کنیم. این همان نشانه معمولگرایی است. اینکه در پایان عمر خود، دلایل محکمی بیاورید که چرا کارهایی که دوست داشتهاید را انجام ندادهاید، متقاعدتان نخواهد کرد.
Aazarmah
وقتی که میتوانید با تلاشهای پی در پی چیزی را اصلاح کنید و با هر بار تکرار، آن را بهبود ببخشید، احتمال دستیابی به موفقیتتان بسیار بالاتر از زمانی است که با وسواس بسیار فقط برای یک بار «تلاش در حد کمال» برنامهریزی کنید.
سایه
«کسی که هرگز اشتباهی مرتکب نشده، هیچ چیز جدیدی امتحان نکرده است.»
بامنبخوان
تنها ابزار و امکاناتی که برای ورزش کردن نیاز دارید، بدنتان است، مگر اینکه کمالگرا باشید.
Nilimoon
اگر میخواهید که تغییرات مطلوبتان پایدار بمانند، باید کم و بیش از انگیزه چشمپوشی کنید
کاربر ۱۹۷۴۲۰۶
«وقتی انتظارات کسی به صفر میرسد، به معنای واقعی شکرگزار آنچه که دارد، میشود»
saeid
هرگز فراموش نکنید که: اگر با انجام کاری بتوانید احساستان را تغییر دهید بسیار آسانتر است تا اینکه با تلاش به فکر کردن و سعی بر داشتن احساسی متفاوت، بخواهید کارهایتان را تغییر دهید.
کاربر ۲۷۲۳۸۱۹
«افرادی که احساس نیاز شدیدی به تایید شدن توسط دیگران میکنند، کمتر مورد تأیید قرار میگیرند و افرادی که کمتر احساس نیاز به تایید دیگران میکنند، بیشتر مورد تأیید قرار میگیرند.»
وین دایر
Mahtab Sep
موفقیتهای انسانی از آن جهت ستودنی است که انسان موجودی ناقص است
Fatemeh Najjar
شما در سرتاسر زندگی به طور مداوم در حال فراهم آوردن یکی از این دو شرایط هستید: سطح راحتی و یا سطح رشد. برای آنکه بتوانید در زمینهای رشد کنید، چارهای ندارید جز اینکه با ریسک، تردید و رنجی روزافزون رو به رو شوید. مطلقاً گزینه دیگری وجود ندارد زیرا اگر رشد کردن با راحتی همراه بود، تاکنون در آن نقطه ایستاده بودید.
Zahra Sayerii
«افرادی که احساس نیاز شدیدی به تایید شدن توسط دیگران میکنند، کمتر مورد تأیید قرار میگیرند و افرادی که کمتر احساس نیاز به تایید دیگران میکنند، بیشتر مورد تأیید قرار میگیرند.»
وین دایر
کاربر ۴۸۵۲۹۴۶
این ترس از شکست نیست که ما را میترساند بلکه این فکر است که ممکن است در کاری که به آن بسیار علاقهمندیم، شکست بخوریم.
کاربر ۴۵۸۷۱۸۹
کمالگرایان و به تأخیر اندازان عاشق تماشای تلویزیوناند زیرا هیچ کس به طرز اشتباه تلویزیون نگاه نمیکند
Sara
افراد با اعتماد به نفس، نیاز به تایید و اعتبار بخشی دیگران ندارند.
SaNaZ
بگذارید شفافسازی کنم، «حد کمال» هم بد نیست، طبق تعریفی که از آن در ذهن داریم، بی عیب و نقص بودن را میرساند، اما این کمالگرایی است که مشکلساز میشود.
کمالگرایی شما را وادار میکند در خانه بمانید، مانع از آن میشود که از فرصتها استفاده کنید. و انجام پروژههایتان را به تأخیر میاندازد، باعث میشود فکر کنید زندگیتان از آنچه که در واقعیت هست، بدتر است؛ نمیگذارد خودتان باشید؛ به شما استرس میدهد؛ آنچه خوب است را در نظرتان بد جلوه میدهد؛ و سیر طبیعی انجام کارها را تکذیب میکند.
یا علی ابن موسی الرضا علیه السلام
اقدام از طریق تغییراتی که در احساساتمان به وجود میآورد (و از طریق افزایش انگیزه) بر دیگر راهکارها، برتری دارد. طبق تحقیقات مجله دانشگاه دوک، که پیشتر هم به آن اشاره شد، تأثیر تغییرات احساسی (و انگیزشی) که پس از اقدام به انجام کاری در فرد به وجود میآید، تقریباً دو برابر تاثیر تغییرات احساسی است که در نتیجه فکر و تلقین حاصل میآید.
خلیل
کمالگرایان با انتظارات غیر واقعیشان برای آنکه اقدام به انجام کاری کنند، به دنبال طرح برنامهای در حد کمال میگردند. اگر بخواهند کتابی بنویسند، احتمالاً فقط هنگامی که انرژی بالایی داشته باشند، چنین خواهند کرد زیرا از نظر آنها، انرژی پایین بیشتر مناسب تماشا کردن تلویزیون است و انجام کاری فعالانه، مقدار انرژی سطح بالایی میطلبد
کاربر ۷۵۵۳۹۵۶
«اگر همه چیز را در حد کمال میخواهی، هرگز راضی نخواهی شد.»
لئو تولستوی
کاربر ۲۲۳۳۲۷۰
در صحیحترین، فنیترین و دقیقترین معنای کلمه، یک کمالگرای محض کسی است که در دنیای واقعی کاملاً ناکارآمد است
کاربر
حجم
۴۹۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۴۴ صفحه
حجم
۴۹۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۲۴۴ صفحه
قیمت:
۵۰,۰۰۰
۲۵,۰۰۰۵۰%
تومان