بریدههایی از کتاب گاهی که از نه شنیدن می ترسیم
۳٫۹
(۱۷۰)
اگر به کسی که از خود متنفر است و در این وضع گیر افتاده بگویید «یه کم بخند» یا «خودت رو بیشتر دوست داشته باش» همانقدر ناراحت میشود که به یک انگلیسیزبان بگویید «بلغاری حرف بزن دیگه».
ملیکا
وقتی از تنهایی وحشت داریم، در هیچ رابطهای توانایی مطرحکردن نیازهایمان را نداریم.
samane mosavi
از خودمان متنفریم چون جایی در گذشته آنچنانکه باید به ما محبت نشده است. در گذشته چیزی به گوشمان خورده («تو بهدردنخوری»، «بیلیاقت»، «گم شو»...) و آن را باور کردهایم.
𝑯𝒂𝒅𝒊𝒔
متأسفانه بعد باید بپذیریم که دشمن حقیقیای که با آنطرفیم، بیشتر از اینکه بیرون باشد ـبااینکه آنجا هم هستــ در درونمان است.
hmd@
مردم صبر نمیکنند بفهمند موضوع چیست. برای آنها سخت است که تصور کنند فردی بسیار زیبا نوشتهای از افلاطون یا وضع اقتصادیِ سوئد را بررسی میکند. آنها مایلاند تصور کنند افراد زیبا موجودات بسیار خنگی هستند.
مسلم است که آدم نمیتواند هم بسیار جذاب باشد و هم فیزیک اتمی را درک کند. این یعنی بخت زیادی به یک نفر رو کرده. درست است که شخصیت یک نفر ممکن است ابعاد زیادی داشته باشد، اما وقتی کسی بسیار جذاب باشد، احتمال احمق انگاشتهشدنش زیاد است.
farnaz hp
اشتیاق ما به عشق از میل به درکشدن و درککردن ناشی میشود.
ستاره
واضحترین مطلب درمورد افرادی که از تنهایی میترسند این است که در انتخاب همراه خود در زندگی، تصمیمات بسیار اشتباهی میگیرند. آنها بهناچار هر موردی را مناسب میبینند. جرئت ندارند برای ورود افراد به زندگیشان معیارهای مناسبی وضع کنند
کاربر ۲۴۹۸۶۲۳
اگر کسی واقعاً دانا و معقول و پخته باشد، هیچوقت نمیخواهد کس دیگری را از درون نابود کند. میل به آزارِ یک غریبه تنها نشان میدهد که چنین فردی سابقهٔ پرمشکلی دارد
میکائیل
بهجای اینکه بر ناراحتی اولیهٔ خود غلبه کنیم، بهتر است آن را حفظ کنیم و از آن دستاویزی بسازیم برای بناکردن بخش عمدهای از هویتمان
farnaz hp
چرا باید شنیدن یک «نهٔ ساده (کلمهای کوتاه و بیخطر) اینقدر دردناک و سخت باشد که ترجیح بدهیم بهجای روبهروشدن با آن، در فقر و نادیده گرفتهشدن و ناخشنودی بمانیم؟
hmd@
همیشه دلایل قانعکنندهای برای ناامیدی هست. ترس هم کار معقولی است؛ بههرحال اگر دستبهشمشیر منتظر دشمن بایستیم، برای مقابله آمادگی بیشتری داریم. بااینهمه، کاری که (باتوجهبه سابقهمان) واقعاً شجاعانه و قهرمانانه است جرئت کنارگذاشتن سلاح، کمکردن آمادگی برای وقوع فاجعه، و مقاومتکردن در برابر وحشتی است که سالهاست در وجودمان شکل گرفته است.
hmd@
تا وقتی تنها زندگیکردن را به رسمیت نشناسیم، هیچوقت ارزش اجتماع را درک نمیکنیم، علایقمان را کشف نمیکنیم، یا برای ارتباطاتی که لایقشان هستیم صبر نمیکنیم.
Mohammad Ali Zareian
درهرصورت، درخواستنکردن هم هزینهای به همراه دارد. درخواستمان را مطرح نمیکنیم تا کسی دست رد به سینهمان نزند؛ ولی چیزی را میپذیریم که آزاردهندهتر و دردسرسازتر است: ازدستدادن فرصت
hmd@
بیشترِ عمرمان چارهای بهجز زندگی در وضعیتی با «آگاهی کم» نداریم، وضعیتی که در آن، به توهین دیگران بیشازحد واکنش نشان میدهیم، مشتاقانه علایق و آرزوهایمان را دنبال میکنیم و درمورد تصویرمان در ذهنِ آن چندصد انسانی که میشناسیم، بیشازاندازه نگران میشویم. باوجوداین، بهندرت، وقتهایی هم پیش میآید (شاید اواخر شب یا صبح زود) که در آن، تهدید یا خواستهای وجود ندارد و جسم و علایقمان در سکون و آرامش به سر میبرند. در این لحظات است که مزیت دسترسی به «آگاهی بیشتر» را داریم. بهاینترتیب توجهمان به خودمان کمتر میشود و با کمی فاصلهگرفتن از توجیه و بهانههای معمول، و غرور بیجا، دیدگاه بیطرفانهتری پیدا میکنیم.
Seddiq
در مواجهه با فردی زیبا، سکوت همیشه تقصیر طرف مقابل است.
farnaz hp
پس وقتی غمگینیم، واقعاً به لباس یا مدل موی جدید نیاز نداریم؛ فقط نیاز داریم کسی ازروی محبت به ما نگاه کند تا نگاه سخاوتمندانهاش ما را از آثار مخرب تنفرمان از خودمان نجات دهد.
کاربر ۲۶۱۵۰۲۱
بهخصوص در عصر رسانههای اجتماعی (از منظر سلامت روان، احتمالاً این بدترین اختراع عصر کنونی است
hmd@
کار شجاعانه این است که باور کنیم شاید فعلاً مسئلهای برای نگرانی وجود نداشته باشد.
ستاره
پس اصلاً آدم بینقصی وجود ندارد. بهیادآوردن این موضوع همیشه آرامشآور است.
زینب دهقانی
کار شجاعانه این است که باور کنیم شاید فعلاً مسئلهای برای نگرانی وجود نداشته باشد.
مریم غفار
حجم
۸۱۰٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۹۵ صفحه
حجم
۸۱۰٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۹۵ صفحه
قیمت:
۱۰,۵۰۰
۵,۲۵۰۵۰%
تومان