بریدههایی از کتاب بی حد و مرز
۳٫۷
(۶۳۵)
بهمحض مشخصشدن اهداف، از رویکردی فعال برای یادداشتبرداری استفاده کنید.
کاربر ۳۱۷۵۳۶۹
توانِ بالقوهٔ انسان، یکی از منابعِ نامحدود ما در جهان است.
smnegpf
مهمترین ماجراجویی که همگی بهدنبالش هستیم، درک و کشفِ بیشترین توانایی خود و الهامبخشبودن برای دیگران است.
smnegpf
«هیچ مشکلی را نمیتوان با همان سطحِ آگاهی که ایجادش کرده است، حل کرد.»
کاربر ۳۵۱۷۰۷۰
«اجازه نده دانشگاه جلوی تحصیلت رو بگیره.»
کاربر ۳۵۱۷۰۷۰
قهرمانها از محدودیتهای درکشده فراتر میروند
کاربر ۳۵۱۷۰۷۰
آموختنِ یادگیریِ صحیح، ابرقدرتِ نهایی است
کاربر ۳۵۱۷۰۷۰
وظیفهٔ شما این است که نبوغتان را آزاد کنید.
Samane Ashrafi
برخی از کسانی که ادعا میکنند بیست سال سابقه دارند، در واقع فقط یک سال سابقه دارند که بیست مرتبه تکرارش کردهاند
محمد شنبه پوری
تقدم و تأخر فقط نشانه هستند که چرا درسخواندنِ شب قبل از امتحان مؤثر نیست. با استراحت، آغاز و پایانهای بیشتری خلق میکنید و چیزهای بیشتری میآموزید.
نفیسه
تکنیک پومودورو استفاده کنید، روشی برای بهرهوری بیشتر که فرانچسکو چیریلو ارائه کرده است. بر اساس این ایده، زمان بهینه برای هر وظیفه ۲۵ دقیقه است و در ادامه استراحتی پنجدقیقهای ضروری است. هر بخشِ ۲۵ دقیقهای را یک پومودورو مینامیم. همانطور که این کتاب را میخوانید، پیشنهاد میکنم یک پومودورو مطالعه کنید و پنج دقیقه به مغزتان استراحت بدهید.
نفیسه
تحقیقات نشان میدهند انسانها تقریباً ۵۰ درصد از آنچه در یک ساعت میآموزند و بهطور متوسط ۷۰ درصد از آنچه را در ۲۴ ساعت میآموزند، فراموش میکنند.
نفیسه
اگر یادگرفتن بهمعنای ایجاد ارتباطات جدید باشد، بهخاطرآوردن نیز حفظِ این ارتباطات است.
نفیسه
انعطافپذیری عصبی که انعطافپذیری مغز هم نامیده میشود، بدین معناست که هر بار چیزی جدید یاد میگیرید، مغزتان ارتباط سیناپسی جدیدی میسازد و هر بار این اتفاق رخ میدهد، مغزتان بهشکل فیزیکی تغییر میکند و سختافزارِ خود را بهروز میکند که سطحی جدید از ذهن را بازتاب دهد.
نفیسه
آگاهیِ هوشیارانه، قدم اول برای حل مشکل است.
نفیسه
کِن رابینسون در کتاب خود بهنام مدرسههای پرورش خلاقیت، در باب آموزش میگوید: «
کاربر ۳۳۶۵۲۱۰
ما تمام کارها را با هم انجام میدهیم که فقط انجامشان داده باشیم و نتیجهٔ این کار اصلاً خوب نیست.
نفیسه
همچنین لازم است این واقعیت را در نظر بگیریم که نیمهٔ عمرِ اطلاعات، کاهش یافته است. نیمهٔ عمر اطلاعات، مقدار زمانی است که طول میکشد اطلاعات با اطلاعات جدیدتر یا صحیحتر جایگزین شود.
نفیسه
مت ریکتل، گزارشگرِ فناوری نیویورک تایمز، در مصاحبهای با اِنپیآر گفت که پس از بیست سال تجلیل از فناوری بهگونهای که گویی کاملاً مفید است، «بهنظرم علم کمکم پذیرفته که بخشی از فناوری مفیده و بخشی از اون بیخاصیت. اگر بیش از حد از فناوری استفاده کنیم، مثل وقتی زیادی غذا میخوریم، برای سلامتمون مضر خواهد بود.»
نفیسه
فیلی جوان را در نظر بگیرید که به چوبی در زمین بسته شده است. وقتی فیل نوزاد است، آنقدر قدرت ندارد که چوب را از زمین بیرون بکشد بنابراین در نهایت دست از تلاش برمیدارد چراکه میفهمد تلاشش بیهوده است. همانطور که فیل رشد میکند، قدرت و توانایی کافی برای بیرونکشیدنِ چوب را به دست میآورد، اما همچنان پایبندِ طنابی باریک و تکهای فلزِ بیجان میماند چون از بچگی همین را یاد گرفته است. در روانشناسی به این حالت، درماندگی میگوییم.
اکثرِ ما رفتاری شبیه به این فیل داریم. در برههای از زندگیِ خود، تجربهای داشتهایم که ادراکی از تواناییهایمان به ما داده است و باورمان دربارهٔ تواناییهایمان از آن زمان شکل گرفته است
ziiinat
حجم
۷۷۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۰۳ صفحه
حجم
۷۷۳٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۰۳ صفحه
قیمت:
۶۴,۰۰۰
۱۹,۲۰۰۷۰%
تومان