بریدههایی از کتاب کلیدهای موفقیت مادر ناتنی
۳٫۵
(۴)
تعهد خود را نسبت به فرزندان ناتنیتان براساس تصمیمی بنا کنید که برای ازدواج با مردی دارای فرزند گرفتهاید نه براساس عشق «یکباره» به آنها یا عشق آنها یا پذیرش شما توسط آنها.
کربلایی
مادر ناتنی - علاوه بر نداشتن پیوند بیولوژیکی و عاطفی - احتمالا فرزند ناتنیاش را از دوران نوپایی بزرگ نکرده و بنابراین، سیستم ارزشی و روشهای خود را در انجام کارها منتقل نکرده است. پس اگر قرار است در یک خانواده ناتنی، هماهنگی وجود داشته باشد، بزرگسالان و فرزندان باید یاد بگیرند که تفاوتها را بپذیرند و به آنها احترام بگذارند. آنها همچنین باید بیاموزند که بر احساسات دشواری چون حسادت و خشم غلبه کنند تا رابطهای را ایجاد کنند که از قبل وجود ندارد.
شیوا رمضانی
«اگر آن قدر عصبانی هستید که تنها به صورتی انفجاری واکنش نشان خواهید داد، احتمالا هیچ تأثیر مثبتی نخواهید داشت.»
کربلایی
مادران ناتنیای که بیشترین مشکل را در تربیت بچهها داشتهاند، میگویند که بزرگترین مشکل آن بود که همسرشان معمولا از آنها حمایت نمیکرد.
کربلایی
چیزی به عنوان یک خانواده بزرگ خوشبخت آنی وجود ندارد. روانشناسی به نام پاتریشیا، پیپرنو اولین مرحله زندگی خانواده ناتنی را، وقتی که زوجی عقیده دارند میتوان بلافاصله یک خانواده خوشبخت بزرگ به دست آورد، «مرحله رؤیا» مینامد. همه پس از چند هفته یا چند ماه متوجه میشوند که ترکیب یک خانواده هیچگاه ساده نخواهد بود.
شیوا رمضانی
گرچه جامعه به مادر بودن احترام میگذارد اما نقش مادران ناتنی را در زندگی فرزندان ناتنیشان با اکراه تصدیق میکند. یکی از رایجترین مشکلات مادران ناتنی این است که آنها به ندرت مورد حمایت یا درک خانواده یا دوستان قرار میگیرند. به همین دلیل، بسیاری از مادران ناتنی میگویند از صحبت با کسی که «میداند این وضعیت چگونه وضعیتی است»، احساس آرامش میکنند.
شیوا رمضانی
واقعیت آن است که مادر ناتنی ممکن است عاشق فرزندان ناتنیاش باشد و آنها نیز ممکن است به همان اندازه او را دوست داشته باشند؛ اما او هیچگاه وفاداری همیشگی آنها را نخواهد داشت. مادر آنها، هر چند تنها یک نقش حاشیهای در زندگی فرزندانش داشته باشد، چنین عشقی را خواهد داشت.
شیوا رمضانی
من جوان و بیتجربه بودم و کسی را نداشتم که مرا از شرایط خانواده ناتنی مطلع کند. هیچ کس در مورد اینکه این شرایط تا چه حد دشوار است، به من تذکری نداد.
کربلایی
آموختهام که چه مواقعی به اختلاف نظر در مورد تربیت کاری نداشته باشم. نمیتوانید همیشه در مورد همه چیز بجنگید؛ پس یاد گرفتهام به مسائل خودم بپردازم.
کربلایی
آموختهام که چه مواقعی به اختلاف نظر در مورد تربیت کاری نداشته باشم.
کربلایی
مراقب باشید که تربیت کننده اصلی نباشید
کربلایی
به همه مادران ناتنی هشدار میدهم با همسر سابق شوهرشان رقابت نکنند و اجازه ندهند کارهایی که او انجام میدهد، آنها را به جایی بکشد که بخواهند انتقام بگیرند.
کربلایی
-اگر کاری انجام میدهید که تأثیر دلخواه را ندارد، از آن دست بکشید.
-گرچه یک مادر ناتنی نباید مانند یک شخص حاشیهای عمل کند و باید نسبت به رفتار غیر قابل قبول اقدام نماید اما نباید در مورد مسئله تربیت حرف آخر را بزند. بعضی اوقات این روش ظرافت بسیار میطلبد؛ اما این راهی است که باید در آن گام برداشت.
کربلایی
حجم
۱۳۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۶
تعداد صفحهها
۱۶۸ صفحه
حجم
۱۳۰٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۶
تعداد صفحهها
۱۶۸ صفحه
قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد