اگر تابهحال برایتان پیش آمده است که به چیزی واکنش شدیدی نشان دهید و بعد متوجه شوید که چندان هم مهم نبوده است،
فواد
نحوهٔ صحبت کردن ما دربارهٔ وضعیتمان بر روی دیدگاه، تجربه و عملکرد ما در آن وضعیت تأثیر میگذارد و تا حد زیادی بر نحوهٔ کنارآمدن با زندگی و مقابله با مشکلات کوچک و بزرگمان اثر میگذارد.
حُمی
نحوهٔ فکر کردن و صحبت کردن ما دربارهٔ مشکلات کاملاً تحت کنترل خودمان است. مشکلات ما میتوانند مانعمان باشند یا نقش پلهای برای فرا رفتن ایفا کنند؛ مشکلات ما میتوانند ما را به فرش ببرند یا به عرش برسانند.
در واقع، فیلسوفان رواقی، مانند آرلیوس، معتقد بودند که رویدادهای بیرونی هیچ کنترلی بر ما ندارند. ما واقعیتمان را با ذهن خودمان میسازیم.
«حس زخمخوردگی را پس بزن تا زخمت ناپدید شود.»
Bahar Abdalvand
مارکوس آرِلیوس، فیلسوف رواقی، که بعدها امپراتور روم شد، گفته است: «این قانون را در آینده به یاد داشته باشید: وقتی که چیزی اوقات شما را تلخ میکند، نگویید بدشانسی آوردم، بگویید تحمل شایستهٔ آن، خوششانسی میآورد.»
Bahar Abdalvand
اگر ما واقعاً به دنبال حرکت کردن و رسیدن به موفقیت باشیم، هیچچیز نمیتواند جلویمان را بگیرد و اتفاقاتی که دیروز یا پنج سال پیش یا در سال دوم دبستان پیش آمدهاند هیچ اهمیتی ندارند.
Amir
کلید رسیدن به خستگیناپذیری این است که به چیزی که در لحظه، روبهرویتان قرار دارد توجه کنید و تمرکز کامل خود را بر روی آن بگذارید. تبدیل به فردی شوید که همیشه در حال پیشرفت است، حتی زمانی که به نظر میرسد همهچیز از دست رفته است. جواب شما همیشه آنجاست، فقط باید آن را پیدا کنید.
joe more