بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب سیب؛ تجارب ۸ کارآفرین موفق اینترنتی ایران با شماست! | صفحه ۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب سیب؛ تجارب ۸ کارآفرین موفق اینترنتی ایران با شماست!

بریده‌هایی از کتاب سیب؛ تجارب ۸ کارآفرین موفق اینترنتی ایران با شماست!

نویسنده:مجید خزایی
انتشارات:بهار سبز
امتیاز:
۴.۸از ۴ رأی
۴٫۸
(۴)
رشد خلاقیت بهترین راه افزایش خلاقیت، درگیری با مسائل و سپس رهایی است. بچه‌های ما وقتی در حال بازی با کارها هستند، فرصت‌هایی برای تفریح و دور هم جمع شدن هم دارند. اینجا خلاقیت آن‌ها گل می‌کند! لازمه‌ی خلاقیت بازی با کار، و سپس دور شدن از آن مثل خوردن قهوه، گردهمایی، تفریح و مسافرت است. بهترین ایده‌ها زمان استراحت و فراغت به ذهن آدم‌ها می‌آید.
احمد زرگانی
هیچ‌کدام! البته تلویزیون می‌خواهد به مردم بگوید: اگر بدبخت هستید، قانع باشید! این را هم قبول ندارم. مگر امامان پولدار نبودند؟! خلق ارزش و خلق ثروت یکی از ارزش‌های انسانی پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) بوده است. مگر خود حضرت علی با آباد کردن نخلستان‌ها و اراضی، و حفر چاه‌ها و قنات‌ها باعث ایجاد اشتغال و برطرف شدن نیازهای مردم نمی‌شدند؟! جامعه‌ی ما خلق ثروت بسیار پایینی دارد. به پول نفت عادت داریم. نفت را هم که ما به وجود نیاوردیم! خدا آفریده است
احمد زرگانی
پول باعث خوشبختی است یا بدبختی؟!
احمد زرگانی
ویژگی‌های کارآفرین موفق ۱. بداند که نمی‌داند! ۲. بیشتر از پول به خلق ارزش فکر کند. تولید ثروت بدون خلق ارزش امکان‌پذیر نیست. ۳. حاضر باشد در فضای ابهام قدم بردارد. ۴. بداند که باید شهودِ خود را تقویت و از آن استفاده کند.
احمد زرگانی
برخورد با مشتری ناراضی سعی می‌کنم مشتری ناراضی را بفهمم. مشتری زمانی که ناراضی است، فقط دوست دارد فهمیده شود. وقتی مشتری فهمیده شود، آرام می‌شود. شاید هم کاری از دست ما بر نیاید، اما تمام تلاش خود را می‌کنیم.
احمد زرگانی
چرا توسعه‌ی فردی؟ اعتکاف، ریاضت، روانکاوی، روانشناسی، یوگا، راهبری و مطالعه از جمله فعالیت‌هایی برای توسعه‌ی فردی هستند. من خودم برخی از آنها مثل مطالعه و روانکاوی را انجام می‌دهم. فکر می‌کنم اگر بقیه هم اثر آنها را ببینند، انجام می‌دهند. دوست دارم فرهنگ توسعه‌ی فردی در شرکت جا بیفتد.
احمد زرگانی
ضرورت یادگیری زبان من از اول زبانم خوب بود. عدم یادگیری زبان به افراد ضربه‌ی خاصی نمی‌زند. ولی توصیه می‌کنم در طول مسیر یاد بگیرید. در حال حاضر کسی که زبان انگلیسی بلد نباشد، بی‌سواد محسوب می‌شود.
احمد زرگانی
ارزش واقعی ایده ارزشِ ایده، صفر مطلق است. اجرا حرف اول را می‌زند. بازی را در بازی یاد می‌گیرید، نه هنگامی‌که در جایگاه تماشاچیان نشسته‌اید. وقتی همه کار می‌کنیم و کسی از ما خرید نمی‌کند! شاید نتوانسته‌ایم قسمتی از نیاز جامعه را برطرف کنیم. شاید محصول یا خدمت، صرفاً مورد علاقه‌ی شماست نه مردم. در چنین شرایطی هیچ‌کس حاضر نیست پولی برای آن بپردازد. از اشتباهاتی که پیش‌آمده باید یاد بگیریم قدم بهتری برداریم.
احمد زرگانی
رابطه‌ی خلق ارزش و ثروت از روز اول شدیداً روی برندینگ کار می‌کردیم و خیلی برای ما اهمیت داشت. در همان ابتدای کار به درآمدزایی و پول فکر می‌کردم. می‌خواستم، زیاد هم می‌خواستم! البته نه اینکه صرفاً دنبال پول باشیم. زمانی که دنبال خلق ارزش برای مشتری می‌رویم، پول دنبال ما می‌آید. با تولید محتوا، ارزش خلق کنید، پول خودبه‌خود وارد بیزنس می‌شود.
احمد زرگانی
مجید حسینی نژاد در ۳ کلمه ۱. یادگیری ۲. تعهد ۳. خواستن
احمد زرگانی
موفقیت در یک جمله شادی بدون علت «شادی اصیل» شادی بدون علت است! چون وقتی شادی علت داشته باشد، مثل مواد مخدر عمل می‌کند!
احمد زرگانی
موفقیت در یک جمله شادی بدون علت «شادی اصیل» شادی بدون علت است! چون وقتی شادی علت داشته باشد، مثل مواد مخدر عمل می‌کند!
احمد زرگانی
بدون هیچ تخصصی کار را استارت زدیم! برای شروع کار علی‌بابا، هیچ تخصصی نداشتیم. هم من، هم نیما و هم توحید که مدیر مارکتینگ سایت است، همگی مهندس پلیمر هستیم. البته بعضی از ما تحصیلات MBA هم داریم.
احمد زرگانی
چون در این صورت یا علی‌بابا مشکل دارد یا آن شخص! مشکل از هر جایی که باشد، باید باهم صحبت کنیم. ما می‌شنویم و سعی می‌کنیم برطرف کنیم. اعضای علی‌بابا با شوق سر کار می‌آیند و با انرژی به خانه برمی‌گردند. کسی که یک سال در علی‌بابا کار کند و کیفیت زندگی و ارتباط با خودش و دیگران را بهبود نبخشیده باشد، متعلق به علی‌بابا نیست. تعهد توسعه‌ی فردی در علی‌بابا یک تعهد بسیار جدی است. هر کسی در بدو ورود به علی‌بابا، با پذیرش اینکه بی‌نهایت توانمند است، پای به میدان می‌گذارد. توسعه‌ی فردی قله‌ای است که تا ابد می‌توان از آن بالا رفت. اول و آخر این موضوعات هم به این برمی‌گردد که افراد باید حاضر به گفتگو باشند. کسی که حاضر به گفتگو نیست، حاضر به توسعه‌ی فردی هم نیست.
احمد زرگانی
وقتی کارکنان در شرکت تصمیم می‌گیرند و بازخورد تصمیم خود را می‌بینند خودبه‌خود خوشحال هستند. در علی‌بابا همه کار می‌کنند و فرصت یادگیری در اختیارشان قرار داده می‌شود. اگر کسی شاد نباشد، ما او را قبول نمی‌کنیم. به عبارت دیگر او را علی‌بابایی نمی‌دانیم. او را قانع می‌کنیم با ما حرف بزند. از او می‌خواهیم مسئله‌ی خود را با ما در میان بگذارد تا اگر مشکلی وجود دارد، رفع شود. در غیر این صورت، قطع همکاری می‌کنیم.
احمد زرگانی
یعنی با مسئله یکی شوم و بفهمم. نه اینکه خودم را جای آن آدم بگذارم، بلکه خودم را با او یکی کنم. حاضر به تعامل باشم. اشتباهات همدیگر را بپذیریم. هیچ‌کس کامل و باشعور نیست. همه سطحی از بی‌خردی را داریم. اگر کسی این‌ها را قبول کند، راحت‌تر گفتگو می‌کند. مهم‌ترین مانع گفتگو در ایران شنیدن است، چون کسی حرف دیگری را درست گوش نمی‌دهد.
احمد زرگانی
رمز سازمانی علی‌بابا «گفتگو» هر کسی مشکل خود را به زبان می‌آورد. در کنار گفتن، شنیدن اصیل هم مهم است. گفت و شنود...
احمد زرگانی
بن‌بست‌های مرسوم کارآفرینی در آغاز فعالیت، مشکلات بسیاری پیش می‌آمد، اما خواسته‌ی ما قوی‌تر از مشکلات بود و هست. همه چیز به این برمی‌گردد که چقدر به رسیدن به چیزی که می‌خواهی ایمان داری و چقدر آن را می‌خواهی! این خیلی مهم است! تفاوت آدم‌ها در خواستن آن‌هاست. مشکلات مالی، تعادل برقرار کردن بین توسعه و حفظ جریان نقدینگی، عدم توسعه‌یافتگی قانون در حوزه‌ی کارهای آنلاین، مسائل تیم سازی، توسعه‌ی فردی و محدودیت‌های توان شخصی از جمله مسائلی بود که ما با آن درگیر بودیم.
احمد زرگانی
حسین طاهری، مدیر "آژانس تبلیغاتی ۱۲۸": بسیاری اوقات لازم نیست در بیزنس چرخ جدیدی اختراع کنیم! اگر ما کاری کنیم که همان چرخ قبلی تندتر بچرخد، این خودش کارآفرینی و استارت‌آپ است.
امیر

حجم

۴۸۹٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

حجم

۴۸۹٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان
صفحه قبل۱۲
۳
صفحه بعد