بریدههایی از کتاب حسین (ع) وارث انبیا (کلمه پنجم)
۵٫۰
(۱)
به سخنان امام حسین گوش فرا میدهیم: «ألا تَرَونَ الحَقَّ لا یُعمَلُ بِه وَ الباطِلَ لایُتَناهَی عَنهُ.» (آیا نمیبینید به حق عمل و از باطل دوری نمیشود.)
khanom mohandes
حق و باطل از ازل با هم در ستیز بودند. این مسئله سنّت خداوند در خلق است. آدمی خیر و شر را میشناسد، چنانکه در قرآن آمده است: «فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا.» خداوند است که به من آموخت و الهام کرد و روح در من دمید و مرا آفرید. من هم خیر و شر را درمییابم، و هم بر خیر توانا هستم و هم بر شر: «إِنَّا هَدَیْنَاهُ السَّبِیلَ إِمَّا شَاکرًا وَإِمَّا کفُورًا.» این سنت خداوند است که در هستی هم امکان انجام دادن خیر هست و هم شر
khanom mohandes
بهطور طبیعی حادثه با آینده هم پیوند میخورد. چنانکه میگوییم حسین وارث آدم و نوح و موسی و عیسی است و امام صادق و باقر و رضا میراثدار او هستند، و هر کسی که با باطل میستیزد و همهٔ توان و حیات خود را در راه دفاع از حق تقدیم میکند، میراثدار اوست.
khanom mohandes
دشمن سوم: این گروه بر آن بودند تا چهرهٔ امام حسین را مخدوش کنند و واقعهٔ کربلا را در حد سالگردها و عزاداریها نگه دارند، و آن را در گریه و اندوه و ناله منحصر کنند. ما بر حسین بسیار میگرییم، اما هرگز در گریه متوقف نمیشویم. گریهٔ ما برای نو کردن اندوهها و کینهها و میل به انتقام و خشم بر باطل است. اینها انگیزهٔ ما برای گریه است.
khanom mohandes
دشمن دوم: کسانی که کوشیدند تا آثار حسین را پاک سازند. بنابراین، نشانههای قبرش را از میان بردند و بقعهای را که در آن به خاک سپرده شده بود، به آتش کشیدند و یا مانند بنیعباس، حرم امام حسین (ع) را به آب بستند.
khanom mohandes
دشمن نخست: کسانی که حسین و یارانش را کشتند. آنان ستمکار بودند، اما اثرِ ستمشان ناچیز است، زیراکه جسم را کشتند و اجساد را پارهپاره کردند و چادرها را به آتش کشیدند و اموال را به غارت بردند. آنان چیزهای محدودی را از میان بردند. پس خطرِ اصلی چیست؟ آنان با کشتن حسین چه چیزی را محقق ساختند؟ باید گفت که آنان مرگ حسین را جاودانه و همیشگی کردند. بنابراین، خطر دشمن اول، ظالم اول و طغیانگر اول، محدود است.
khanom mohandes
حجم
۱۰٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۸ صفحه
حجم
۱۰٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۱
تعداد صفحهها
۸ صفحه
قیمت:
۵۰۰
تومان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد