نظرات درباره کتاب صوتی پیامبر و نقد و بررسی شنوندگان | طاقچه
تصویر جلد کتاب صوتی پیامبر

نظرات کاربران درباره کتاب صوتی پیامبر

گوینده:احمد گنجی
انتشارات:آوانامه
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۵از ۳۱ رأی
۳٫۵
(۳۱)
أبوٰمُخلــــِـــٰـــصْ
دنیا زندان مومن و بهشت کافر است حضرت محمد(ص)
"Shfar"
👌🏻👌🏻
_echo_
👌😮
ડꫀꪶꫀꪀꪮρꫝⅈꪶꫀ
‍ 📚پیامبر 👤جبران خلیل جبران کتاب صوتی پیامبر شاهکار ادبی و هنری جبران خلیل جبران است. این کتاب در طول قرن بیستم پس از انجیل پرفروش‌ترین کتاب در آمریکا بوده است. پیامبر در قالب مجموعه‌ای از نوشتارها، برگرفته از ۲۶ شعر منثور است. اندرزهایی که مردی خردمند به نام "المصطفی" می‌خواند. کتاب پیامبر (The Prophet) اولین‌بار در سال ۱۹۲۳ میلادی، به زبان انگلیسی در ایالات متحده آمریکا منتشر شد. محبوبیت این کتاب در دهه ۱۹۳۰ و دوباره در دهه ۱۹۶۰ میلادی، اوج گرفت. هم‌اکنون کتاب پیامبر به بیش از ۵۰ زبان ترجمه شده و یکی از پایه‌های ثابت فهرست پرفروش‌‌ترین کتاب‌های دنیا است. تصور بر این است که ده‌ها میلیون نسخه از آن در سراسر دنیا به فروش رسیده است. پیام آرمان‌گرایانه و نمادین جبران خلیل جبران (Kahlil Gibran) برای ایجاد توازن بین معنویت شرقی و پیشرفت مادی غرب، چیزی از رنج انسان در سراسر جهان نکاسته است، خوانندگان به صفحات «پیامبر» پناه برده‌اند تا حکمت آن را از نو جذب کنند. شعر محبوب این کتاب عموماً در عروسی‌ها، تعمیدها، و مراسم تشییع مردگان در سراسر جهان خوانده می‌شود. «پیامبر» سفر مردی تبعیدی به نام المصطفی را که در زبان عربی به معنای فرد برگزیده است، به تصویر می‌کشد. زمانی که آمادۀ بازگشت به «جزیرۀ زادگاهش» است، آرزو می‌کند که هدایایی را به اهالی اُرفالِس، مردمی که در میان آن‌ها زندگی کرده است، ببخشد اما چیزی ندارد. مردم اُرفالِس پیرامون او حلقه می‌زنند و المیترا که پیشگوست، از او می‌خواهد که «به ما از حقیقت خود چیزی بده» و درون بینی‌های روحانی این مرد در بیست و شش موعظۀ شاعرانه هدایای او هستند. المصطفی، به عنوان فرزانه‌ای حکیم و مردی با بینشی ژرف، ارزش‌های اخلاقی، رازهای حیات و حکمت بی‌زمان دربارۀ تجربۀ بشری شامل ازدواج، کودکان، دوستی، لذت، و مرگ را می‌آموزد. او برای مثال، آن‌ها را به تعادل فکر و احساس، شور و خرد و دهش گمنامانه فرا می‌خواند، زیرا که شادیِ دهنده پاداش اوست. جبران خلیل جبران (در زبان عربی به ضم جیم)، شاعر، نویسنده، فیلسوف و نقاش لبنانی در ۶ ژانویه ۱۸۸۳ در دهکده البشری در شمال لبنان به دنیا آمد و در ۱۰ آوریل ۱۹۳۰ در شهر نیویورک از دنیا رفت.
MOHAMMAD MAHDI
بسیار عالی و زیبا قلم زدید ، احسنت.
گلناز عرب پور
بسیار از شنیدن این کتاب ارزشمند با ترجمه زیبای اقای شریفی و گویندگی بی نظیر و بی نقص مرحوم احمد گنجی لذت بردم هیچ کسی بهتر از اقای گنجی نمیتونست این کتاب رو تااین حد شیوا، رسا و عمیق و دلنشین خوانش کنه. خوندن اثار جبران خلیل جبران ادم رو همیشه به وجد میاره، من خوندن این کتاب رو بصورت چاپی و یا شنیدنش رو بصورت صوتی نه یک بار بلکه هزاران بار به مخاطبان توصیه میکنم. شک نکنید لذت خواهید برد و چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت.
Hossein Moradi
کتاب خیلی خوبیه، من یه مقدارش خوندم
nasrinst681990
عالی
Ali Zamani
زیبا بود، و از آثار زیبا میشه لذت برد، نه بیشتر! نصایحی پیامبرگونه که با ادبیات زیبا آمیخته شده.
5044976
سلام برهمه شما عزیزان.عجب کتاب زیبایی بسیار عالی من کتابشو بنام کتاب آبی دارم سال ۹۱ خوندمش .ولی چقدر زیبا شادروان گنجی این کتابو زیباتر ودلچسب تر کرده بودنش.حیف وصد حیف که نیستن تا از صدای روح نیازشون لذت ببریم.کتاب بسیار ادبی ومطالب مهم جامعه رو باادبیات عالی وگویندگی عالی تر بیان کردن.که هرکسی که کتاب خون باشه اگر گوش نده اونو واقعا از دستش داده.بسیار عالیست ویک بار گوش دادن کمه.چون کلمات ادبی وبسیار زیبا هستن. وموضوع هایی هم که بیان میشه خصوصا با بیان استاد عزیزمان جناب گنجی دوصد زیباتر شده.من بشخصه تشکر فراوان دارم از نویسنده.گوینده.وتهیه کننده این کتاب صوتی زیباودلنشین.سپاسگذارم.تمیزی.
فهیمه نیکوگفتار
هنوز گوش ندادم فقط نظرها رو خوانم وخریدم وکاش توضیح بیشتری وخلاصه ای از موضوع کتاب گویا می آمد کاش دین نویسنده هارو هم بنویسن آدم با تفکرات مخصوص اون دین انتخاب کنه
مرجان
کتاب خوبی بود و در عین حال قابل فهم و ساده و من رو یاده کتابای نادر ابراهیمی انداخته
محسن
فوق العاده. یک اثر جاودان از جبران خلیل جبران اما به نظرم اگر کسی (چنین گفت زردشت) از نیچه رو خوانده باشه. این اثر ضعیف جلوه میکنه
Horatius
خواندن تجربیات تفکر انسان ایده آلیست چنگی به دل نزد.

زمان

۲ ساعت و ۱۸ دقیقه

حجم

۱۲۷٫۱ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۲ ساعت و ۱۸ دقیقه

حجم

۱۲۷٫۱ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۷۰,۰۰۰
۴۹,۰۰۰
۳۰%
تومان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد