دانلود و خرید کتاب رسیدن به رشد سریع سیدمحمدحسین غفوری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب رسیدن به رشد سریع

رسیدن به رشد سریع یا چگونه شرکت‌های نوپای فناور موفق می‌شوند به رشد سریع برسند؟ کتابی نوشته سیدمحمدحسین غفوری، غلامرضا توکلی و مهدی الیاسی، موضوع رشد شرکت‌های نوپا و موفقیتشان در کسب‌وکار را بررسی کرده است.

درباره کتاب رسیدن به رشد سریع

با اینکه چندین سال است در دنیا تب راه‌اندازی استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور شروع شده، در ایران کمتر از یک دهه از مطرح شدن جدی مفاهیمی مثل استارتاپ، سرمایه‌گذاری خطرپذیر، شتاب‌دهنده و … می‌گذرد. عبارت «شرکت‌ دانش‌بنیانِ (نوپا)» هم که می‌شود آن را نزدیکترین مفهوم به شرکت‌ نوپای فناوری‌محور بدانیم در ادبیات روز کشورمان، کمتر از ۲۰ سال است که مطرح شده است.

اما همه‌ی این‌ها به این معنی نیست که ما پیش از این سال‌ها، شرکت‌ دانش‌بنیان تاسیس نمی‌کرده‌ایم و یا چالش‌هایی که پیش روی «نوپا» های فناوری ایرانی وجود دارند چالش‌هایی اساسا متفاوت با نوپاهای خارجی هستند. شرکت‌های جدیدی که بر اساس فناوری‌های سطح بالا شکل می‌گرفته‌اند و امید به رشد بالا داشته‌اند همیشه شرکت نوپای فناوری‌محور بوده‌اند چه به این نام خوانده شوند یا نه، و همه‌ی آن‌ها برای عبور از مراحل ابتدایی تاسیس تا رسیدن به درآمدهای بالا، نقطه سربه‌سری، ساختاردهی به سازمان و در یک کلام رشد سریع با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو بوده‌ و هستند.

بسیاری از این مشکلات در سراسر دنیا مشترکند. شدت این مشکلات در مراحل ابتدایی تاسیس سازمان آن‌قدر زیاد است که بیشتر شرکت‌ها نمی‌توانند از آن عبور کنند و درصد شکست آن‌قدر بالا است که به این فاصله دره مرگ می‌گویند. اینکه آیا این درصد شکست در سال‌های ابتدایی تاسیس سازمان که برای شرکت‌های معمولی تا ۹۰٪ هم گفته شده، برای نوپاهای فناور متفاوت است یا نه، سوالی است که به آن پاسخ‌های متفاوتی داده شده است. جمع‌بندی تمام عوامل موثر، فصل‌های این کتاب را شکل دادند.

 خواندن کتاب رسیدن به رشد سریع را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعه این کتاب می‌تواند به شما چه به عنوان راه‌انداز یک نوپای فناور، چه به عنوان سرمایه‌گذار و چه به عنوان سیاست‌گذار، در انتخاب‌های درست کمک کند.

درباره نویسندگان

غلامرضا توکلی: عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر و عضو هیئت مدیره انجمن تعالی کسب و کار ایران و مولف و مترجم ده‌ها کتاب و مقاله در حوزه فناوری و نوآوری است.

سیدمحمدحسین غفوری: متولد ۱۳۶۵. تحصیل‌کرده در رشته مهندسی صنایع و MBA در دانشگاه صنعتی شریف و دکتری مدیریت تکنولوژی از دانشگاه علامه طباطبایی. از سال ۱۳۹۲ مدیر عامل شرکت توسعه‌دهنده اپ‌استور مایکت (Myket.ir)، کتاب‌خوان طاقچه (taaghche.com) و شبکه تبلیغاتی مگنت (magnetadservices.com) است

مهدی الیاسی: متولد ۱۳۵۶. تحصیل کرده در رشته مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی دانشگاه شریف و کارشناسی ارشد و دارنده مدرک دکتری مدیریت تکنولوژی از دانشگاه علامه طباطبایی است. او عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی است که سال‌ها مجموعه‌های بسیار بزرگ کشور از مشاوره‌های او در حوزه‌های مدیریتی مختلف خصوصا مدیریت تکنولوژی بهره برده‌اند و از سال ۱۳۹۴ هم معاونت سیاست‌گذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری را به عهده دارد.

بخشی از کتاب رسیدن به رشد سریع

کارآفرینی می‌تواند از جنس ایجاد شرکت‌های کوچک و متوسط باشد و یا می‌تواند اساسا نوآوری‌محور باشد. نمونهٔ یک کوچک و متوسط یک رستوران است که در منطقه‌ای جدید به راه می‌افتد یا با تمایزهایی در منطقهٔ قبلی ایجاد می‌شود. اگرچه همین تمایز نسبت به رستوران قبلی و یا راه انداختن رستوران در محله‌ای که در نزدیکی آن رستورانی وجود ندارد خودش یک جور نوآوری است اما این نوآوری بسیار کوچکتر از آن نوآوری‌ای است که در کارآفرینی نوآوری‌محور از آن صحبت می‌شود. کارآفرینی نوآوری‌محور اصولا حل مسئله‌ای است که راه‌حل روشنی ندارد و تضمینی هم برای موفقیت آن نیست. نوآوری می‌تواند در محصول، فرایند، مدل کسب‌وکار و ... شکل گرفته باشد. 

کارآفرینی فقط در قالب شرکت‌های مستقل و از صفر صورت نمی‌گیرد. گاهی کارآفرینی توسط یک شرکتِ موجود انجام می‌شود. یعنی مثلا گروهی در دلِ خود سازمان، حول ایده‌ای جدید دور هم جمع می‌شوند و با استفاده از امکانات همان سازمان به تدریج فعالیت‌هایی مشابه یک شرکت مستقل را شکل می‌دهند. گاهی این گروه آن‌قدر خوب عمل می‌کنند که تبدیل به یک شرکت مستقل می‌شوند چیزی که به آن شرکت زایشی یا اسپین‌آف۱۱ می‌گویند.

درون سازمان اپل
آدام لشینسکی
مزیت
پاتریک لنچیونی
آشنایی با امور مالی
چاک کرمر
استاندارد عملی برای انجام برآورد در پروژه
صادق روزبهی
کارکشته: چگونه ماهرترین و خلاق‌ترین کارکنانتان را رهبری کنید؟
راب گافی
فروشگاه همه چیز؛ جف بیزوس و عصر آمازون
برد استون
نوسازی؛ تلاش برای بازیابی روح مایکروسافت و تصویر یک دنیای بهتر برای همه
ساتیا نادلا
نظریه کارها
کلیتون ام. کریستنسن
نوآوری در کسب و کار به زبان آدمیزاد
الکساندر هیام
اسرار نوآوری‌های استیو جابز
کارماین گالو
رهبری با تکیه بر نقاط قوت
تام راث
کلیک طلایی
سوزان وینچنک
کتاب جامع آداب معاشرت در محیط کار (مهارت‌های فردی برای موفقیت حرفه‌ای امیلی پست)
امیلی پست
استیو جابز باشید؛ سیر تکاملی یک متکبر بی‌پروا به یک رهبر دوراندیش
برنت اشلندر
راه اندازی مرکز عملیات امنیت SOC با بودجه محدود
آلین والت
استثنایی‌ها؛ داستان موفقیت (خلاصه کتاب)
مالکوم گلدول
مدل کسب و کار اشتراکی
جان واریلو
تاریخ اقتصادی همدان در سده های معاصر (۱۱۷۵ - ۱۴۰۰)
محمدحسین یزدانی راد
نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۴۳۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۳۳ صفحه

حجم

۴۳۲٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۱۳۳ صفحه

قیمت:
۹,۰۰۰
تومان