دانلود و خرید کتاب مذاکره برای کسب سود (تجارت جهانی ۱۳) جی. ریچارد شل ترجمه محمدابراهیم گوهریان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب مذاکره برای کسب سود (تجارت جهانی ۱۳) اثر جی. ریچارد شل

کتاب مذاکره برای کسب سود (تجارت جهانی ۱۳)

معرفی کتاب مذاکره برای کسب سود (تجارت جهانی ۱۳)

«مذاکره برای کسب سود» سیزدهمین جلد از مجموعه کتاب‌های تجارت جهانی و نوشته جی. ریچارد شل (-۱۹۴۹) است. این کتاب گستره مذاکرات تجاری در سطح دنیا را برای خواننده بازمی‌کند و بستری علمی و تاریخی برای معاملات فراهم می‌آورد و ابزار جدیدی برای ارزیابی سبک‌های مختلف معامله در اختیار خواننده قرارمی‌دهد. کتاب دو بخش دارد که در بخش اول، اهمیت مذاکره در کسب سود و شش اصل مهم برای یک مذاکره‌ی موفق رابازگو کرده‌است. بخش دوم به استفاده از عناصر مختلف در فرایند معامله می‌پردازد. سؤال‌های تاکتیکی در مذاکرات: مجموعه ای از تاکتیکها بر مرحله‌ی انجام معامله حاکم می باشند. بنابراین، بهتر است نگاهی به برخی از آنها بیندازیم. همان‌طور که انتظار می رود، تاکتیک‌های خوب وابسته به موقعیت هستند. تاکتیکی که در یک موقعیت مناسب است، ممکن است برای موقعیتی دیگر مناسب نباشد. البته سبک شخصی طرف مقابل ممکن است همه‌ی تحلیل‌های موقعیتی را از میان بردارد. اگر شما در مقابل مذاکره‌کننده‌ای قرار دارید که حس رقابت دارد، باید موقتا احساس رقابت را در خود تقویت کنید، هر چند که موقعیت مذاکره در ابتدا ممکن است طوری به نظر برسد که نرمش بیشتری را ایجاب می کند. مذاکره وقتی به طور رسمی شروع می‌شود که یک طرف از مذاکره کنندگان موضوع مذاکره را به صورت پیشنهادی عینی و معقول ارائه کند. مذاکره، با مجموعه‌ای از پیشنهادهای دوطرفه، توصیه‌ها و پیشنهادهای متقابل ادامه می‌یابد و طرف‌های مذاکره از تکنیک‌های مختلف برای کشف و یافتن گزینه‌های مناسب استفاده می‌کنند.
صد ایده بزرگ بازاریابی
جیم بلایت
گریزپا
فرانک کلوز
کتاب قرمز رموز فروش موفق
جفری گیتومر
فروشنده‌ی پیشرو (تجارت جهانی ۶)
تام هاپکینز
۱۵۱ ایده سریع برای ارتباط عالی با دیگران
رابرت دیتمر
درس‌ها و ماجراهای فروش (تجارت جهانی ۸)
لوید آلارد
راهبردها و نظریه‌های مذاکره
محمدابراهیم گوهریان
کتاب نارنجی (هنر پایان‌دادن به مذاکره به شیوه‌ی مطلوب و متعجب‌کردن مشتری)
جفری گیتومر
راهنمای تولید ناب؛ چگونه با حداقل محصول پذیرفتنی (mvp) و بازخورد سریع مشتری به نوآوری بپردازیم
دن اولسن
مذاکره‌ی هوشمندانه (تجارت جهانی ۱)
جان‌پاتریک دولن
برهم زدن معامله فروش (تجارت جهانی ۱۵)
تاد دانکن
هنر تأثیرگذاری و فروش
آردی کولاه
بازی مذاکره (تجارت جهانی ۱۰)
چستر‌. ال کاراس
استارتاپ کامل
آندری سیدنیو
بازاریابی حسی
برتیل هولتن
فن چانه زنی در مذاکره و فروش
جمال قمری
گذر از شکاف
جفری مور
رازهای قطعی کردن فروش
زیگ زیگلار
۲۲ قانون ابدی بازاریابی
ال ریس
مدیریت مالی
دانشکده کسب و کار هاروارد

نظرات کاربران

سينا
۱۳۹۸/۱۱/۰۹

عالی

بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۴۲)
رسیدن به توافق در موقعیت‌های مختلف اینک که شما می‌دانید که چرا در مذاکرات باید به توافق برسیم، این سوال پیش می آید که بهترین راههای دستیابی به آن چیست؟ همان طور که پیش از این گفتیم، راه رسیدن به توافق بستگی به موقعیت شما دارد. اینک بیایید نگاهی دوباره به چهار ربع ماتریس موقعیتی انداخته و به بررسی این نکته بپردازیم که در هر موقعیت، بهترین راهبرد کدام است.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
وقتی که طرف مقابل قصد معامله نداشته باشد دومین استثنا در خصوص بازارهای خاصی است که در آنها دوطرف به هر دلیلی قصد انجام معامله را ندارند. این نکته را دوستی که شغلش مشاوره در زمینه مدیریت بود به من خاطر نشان کرد.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
زمانی که هدف ازمذاکرات چیزی بیشتر از انجام یک معامله معمولی است. وقتی که شما از موقعیت معامله ای به سمت موقعیت نگرانی برای حفظ تعادل حرکت می‌کنید و روابط اهمیت بیشتری می‌یابند، شروع بیش از حد خوشبینانه مذاکرات موثر واقع نخواهد شد.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
وقتی که شما اهرم قدرت ندارید اولین استثنا مربوط به وقتی است که شما اهرم قدرت ندارید: اگر شما فاقد اهرم قدرت هستید و طرف مقابل شما این موضوع را می داند، از روش شروع خوشبینانه در معامله استفاده نکنید. در صورتی‌که تازه از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اید و می خواهید وارد شغل جدیدی در شهرهایی مثل سانفرانسیسکو و بوستون شوید که تعداد زیادی کالج و دانشکده در آن‌ها وجود دارند و یک کارفرما از شما راجع به حقوق پیشنهادیتان پرسید، آرزوی محال نداشته باشید. اگر شما در آغاز مذاکره بیش از حد خوشبین به نظر برسید، از دیدگاه کارفرمای خود غیرمنطقی تلقی شده و در این صورت، کارفرمای خود را فراری خواهید داد.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
هشداری در مورد شروع خوش بینانه مذاکرات آیا استفاده از روش شروع خوش بینانه مذاکرات همیشه در موقعیتهای معامله ای کاربرد دارد؟ نه، پیش بینی می شود که این روش در موارد زیر کاربرد نداشته باشد.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
ابتدا بیایید به بررسی اصل تضاد بپردازیم. اگر من از شما بخواهم که برای چیزی پنجاه دلار به من بپردازید و معامله را با تقاضای هفتاد و پنج دلار (با استدلال مناسبی در خصوص قیمتی که دیگران پرداخت کرده اند) آغاز کنم، پیشنهاد نهایی پنجاه دلاری من در مقایسه با قیمت آغازینم منطقی و معقول به نظر می رسد. اما اگر به جای هفتاد و پنج دلار، معامله را با پنجاه و پنج دلار شروع می‌کردم و قبل از توقف فقط پنج دلار پایین می آمدم، شما کمتر احساس می‌کردید که معامله‌ای شکل گرفته است. یک آغاز خوش بینانه (اما نه تهاجمی) باعث می‌شود که طرف مقابل هنگام رسیدن به توافق، احساس آرامش و رضایت بیشتری کند. (و بنابراین، تمایل بیشتری داشته باشد که به معامله پاسخ مثبت دهد.)
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
چرا از آغاز خوش‌بینانه برای آغاز مذاکرات در موقعیتهای معامله ای استفاده کنیم؟ شروع خوش بینانه از دو گرایش روان‌شناسی به خوبی مستند شده در افراد به نام اصل تضاد و معیار معامله به مثل بهره برداری می کند.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
به خاطر داشته باشید که در برخی از فرهنگ‌ها مثل امریکای جنوبی، خاورمیانه و افریقا، هر آغازی به جز آغاز خوش‌بینانه، یک اشتباه اجتماعی جدی محسوب می‌شود و مذاکره را خراب می کند. پیشنهاد اولیه خوش بینانه دادن (و در برخی از فرهنگ‌ها پیشنهاد اولیه تهاجمی دادن) در امریکای شمالی و برخی از کشورهای اروپایی، بخشی از عادتهای فرهنگی آنها را تشکیل می دهد. از این روش در فرش‌فروشی، جواهرفروشی یا بازار استفاده می‌شود. در این مکان‌ها، مذاکره بر سر قیمت نوعی سرگرمی محسوب می‌شود.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
تفاوت بین شروع خوشبینانه و تهاجمی در این است که هیچ دلیل موجهی برای پشتیبانی از شروع تهاجمی وجود ندارد، اما شروع خوشبینانه، توسط ملاکها و استانداردهای مناسبی حمایت می شود.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶
بهترین رویکرد برای موقعیتهای معامله ای، استفاده از راهبرد مذاکره سرسختانه یا سازش‌ناپذیر است که در آن، معامله با ارقام بالا شروع می‌شود و پذیرش و توافق به کندی حاصل می شود. ممکن است بگویید که این مسأله قانع‌کننده به نظر می رسد، اما آغاز کردن مذاکره با خوش‌بینی دقیقا به چه معناست؟ یک پیشنهاد اولیه خوش‌بینانه را به این صورت تعریف می‌کنیم: بالاترین (یا پایین‌ترین) رقمی که مورد حمایت یک معیار یا استدلال است و شما را قادر می‌کند آنچه ارائه می دهید، خوشایند و مناسب به نظر برسد. نیازی نیست که تقاضای اولیه شما با استدلال مورد حمایت قرار گیرید، بلکه آنچه اهمیت دارد، مناسب بودن آن است.
کاربر ۴۳۴۸۶۷۶

حجم

۵۲۳٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۸

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

حجم

۵۲۳٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۸

تعداد صفحه‌ها

۳۸۴ صفحه

قیمت:
۶۹,۹۰۰
تومان