نظرات کاربران درباره کتاب تاریخ ملل: چگونه هویت ملتها شکل گرفت
۳٫۱
(۱۷)
Hemmat
عرض ادب
۱
تاریخ جهان به تعبیری « تاریخ ملل » یا تلاش ملت ها برای ساختن ، تولید و بازتولید تاریخ خویش است و در این راه تلاش های گسترده ای صورت گرفته است .
نگارش تاریخ همیشه برای دولت ها اهمیت داشته به همین خاطر بخشی از توان و امکانات مادی و غیر مادی خود را در این راه مصروف گردانیده است.
۲
اساس تاریخ نگاری دولت ها بر یک « ناسیونالیسم » افراطی است که آنها را به یک برتری نژادی و « تفوق » قومی که عامل جدایی ملت ها از یکدیگر میشود ، سوق می دهد.
آنها تاریخ خود را به گونه ای نوشته اند که گویی تاریخ و تمدن از سرزمین آنها آغاز گردیده یا اینکه سهم مهمی در تاریخ جهانی دارند که باید مورد توجه و احترام سایر ملت ها قرار گیرد!
۳
بطور کلی از قرن ۱۹ میلادی که بنیادهای تاریخ شناسی در کشورها شکل گرفتند ، تلاش دولت ها بر یک تاریخ نگاری قومی و ملی بوده است . به گونه ای که در این تاریخ نگاری باید تاریخ سایر ملل نفی شوند. !!
در حالیکه در فلسفه ی تاریخ ، اراده ای که در بخشی از جغرافیا در شکل گیری تاریخ صورت می گیرد ، اراده ای انسانی و متعلق به همه ی ملّت هاست . یعنی در یک برهه از تاریخ ، زایش تمدن در یک نقطه و بدست یک قوم ، میراثی جهانی و مربوط به همه ی ملت هاست . از اینرو این اراده مورد توجه و تکریم جهانیان قرار می گیرد .
۴
کتاب حاضر با عنوان : « تاریخ ملت ها » ، کتابی است که توسط « پیتر فورتادو » تدوین شده است .
اهمیت این کتاب در این است که تألیف نیست ، بلکه بررسی و تحلیل هایی است که توسط صاحبنظران و متفکران تاریخ و فرهنگ ملل گوناگون به رشته تحریر درآمده است.
در این کتاب اوضاع تاریخی ۲۷ کشور یا ملت Nation که نقش مهم یا برجسته ای در اوضاع سیاسی ، تاریخی جهان از گذشته تا حال داشته اند مورد بررسی قرار گرفته است.
مهمتر اینکه این حوادث ، رویداد یا تحلیل ها توسط یکی از صاحبنظران مسایل تاریخی آن ملت نگارش یافته است .
این رویدادها صرفا مختص به مشرق زمین نیست . بلکه نقش مختلف ملل یا کشورهایی از هر ۵ قاره ی جهان مورد توجه و کنکاش قرار گرفته است .
۵
بخش مربوط به کشور ایران ، مقاله یا گفتاری است که توسط استاد همایون کاتوزیان با عنوان : «ایران ؛ جامعه ی کوتاه مدت » که چندین سال پیش نیز بطور مجزا و تحت همین نام ترجمه و توسط نشر نی انتشار یافت .
دکتر محمد علی همایون کاتوزیان استاد دانشگاه آکسفورد انگلستان است.
او از نویسندگان و متفکران برجسته و گزیده گویی است که نتیجه ی بیش از ۴۰ سال مطالعه و تحقیق خود را در تاریخ ایران به بررسی مستدل و مستند اوضاع و تحولات اقتصادی_ سیاسی ایران معاصر ، خصوصا در یکصد سال اخیر پرداخته است .
دکتر کاتوزیان با رویکردی تاریخی به مسایل جامعه ی ایران پرداخته است . بدین لحاظ او را باید « جامعه شناس تاریخی »
دانست. دکتر کاتوزیان همچنین دارای چندین کتاب ارزشمند در باره بررسی اندیشه ی صادق هدایت و تحلیل « روان داستان » های او بخصوص « بوف کور » می باشد .
۶
کتاب « تاریخ ملت ها » کتاب بسیار ارزشمندی است که دارای مطالب مهم و قابل استفاده ای در نقش ملت های :
چین ، هندوستان ، ایران ، ترکیه ، یونان ، روسیه ، آلمان ، فرانسه ، انگلستان ، اسپانیا ، ایتالیا ، مکزیک ، کانادا ، آمریکا ، آرژانتین ، ژاپن ، استرالیا و ..... در تحولات تاریخی جهان در گذشته ، قرون وسطی ، عصر مدرن ، انقلاب ها ، جنگ ها و غیره است.
موفق باشید. همت نوری
امير احمدزاده
تشکر
majid001
متاسفانه PDF در موبایل خیلی آزار دهنده هست و چشم انسان اذیت میشه و اعصاب آدم دچار بهم ریختگی میشه ، از یک طرف کتاب را دوست داری و از طرفی خوانش آن سخته ، لطفاً توجه بفرمایید مسولان طاقچه،،،، اگر بخاطر نقشه ها و تصاویر کتاب فایل را تغییر نمیدید، خب میشه تصاویر را کوچکتر کرد در فایل کتابخوان الکترونیکی، یا اینکه در دو فرمت کتاب را ارائه بدید تا حداقل بشه خواند، متشکرم ، هرچند اهمیتی براتون نداره هرچقدر هم بگیم و تا حالا یک بار هم پاسخ ندادید ، ما صبور هستیم،،،
کاربر ۵۷۳۶۰۱۶
کجاست اینایی که میگی؟ اینایی که میگی ، امکانات epub هست نه پی دی اف
کاربر ۴۲۶۹۶۶۳
موقعی پی دی اف رو باز می کنید ، روی تنضیمات بزنید اندازه نوشته ها ، نوع خط ، فاصله آنها از هم و حتی رنگ صفحه پیش را می تونید تعقییر بدید.
Lion
کتاب مفیدی است،
در کتابخانه طاقچه بگذارید لطفا
ܢ̣ߊܝ̇ܭَܢܚ݅ࡅ߳ - ʀᴇᴛᴜʀɴ
لطفاً نسخه pub را جایگزین کنید 🙏
احسان فتاحی
واقعا که کتاب خسته کننده ایه. از هر کشور پنج شیش صفحه اطلاعات کلی که توی ویکیپدیا هم میشه پیدا کرد رو آورده و سر هم کرده.نمیدونم چطور این کتاب پر فروش شده
♡řøjâə♡
زیاد خوب نیس😐😐😐
حجم
۲۷٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۳۲۶ صفحه
حجم
۲۷٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۳۲۶ صفحه
قیمت:
۹۲,۰۰۰
۵۵,۲۰۰۴۰%
تومانصفحه قبل
۱
صفحه بعد