نظرات کاربران درباره کتاب مطالعه ، سرخط (خلاصه کتاب)
۳٫۶
(۴۲)
Negar Amini
به امید روزی که تعداد اعضای کتابخون طاقچه از تعداد اعضای صفحات اینستاگرام و تلگرام و..... بیشتر بشه و همه به خاطر مطالعه سرشون تو گوشی باشه به جای گشت و گذار بیهوده تو صفحات 😊😊
shaghayegh
به امید روزی که کتابخوانی مثل وعده های روتین زندگی جایگاه پیدا کند و انسانها کتاب بخوانند تا بیدار شوند نه برای خوابیدن.
احمدرضا بهوندی
چه دعای دقیقی آمین
Negar Amini
بله درسته👏👌
S
سپاس از سبکتو که دغدغه مند سرانه مطالعه است و در این کتاب مفید و مختصر، قدمی برای ارتقاء فرهنگ کتابخوانی برداشته بود.
fateme
فرهنگ کتابخوانی که همه گیر بشه، خیلی از فرهنگ های خوب و مثبت دیگه هم به دنبالش خواهند آمد .
Amir Hossein
تمام کشورهای که بیشترین رفاه عمومی رو دارن و صلح طلب ترین هستن همونای اند که بیشترین سرانه مطالعه را به نسبت جمعیت خود دارند. نیوزیلند ایسلند دانمارک
مستاجر
27- خوب بود. ممنون
کاربر ۴۳۳۶۴۳۸
خاطرات یک سفیر رو خوندین؟ ؟؟
مندوستدارکتابم
یکی از فایده های کتاب این هست که تجربه رو بدون تجربه به دست میاری👌👌👌👌بریده قسمتی از کتاب
POORYA98
سلام با نظر اقایS موافقم نظر خودمم این است که دولت کاری کنه به جای این که مثال مالیات بردارن برای ساخت تهجیزات جنگی یکمی از درآمد رو بردارن کتاب های کوتاه یا مجله های روزانه چاپ بزنن و دم در هر خونه ای کتاب یا مجله چه بخاهند چه نخواهند بزارن چون بعضی ها برای رفتن به کتاب خانه و کتاب فروشی تنبلی میکنند اینطوری از طرفی کسایی که مسعولیت پخش کردن کتاب ها رو قبول کردن از دولت حقوق دریافت کنن ومشاغل هم ایجاد میشه و دولت هم تمام مردمش با دانش و تجربه می تونن از ملت محافظت کنند سخن 🌹حضرت محمد(ص):علم برتر از عبادت است/هرچیزی راهی دارد و راه بهشت علم است /سخن 🌷حضرت علی(ع):زکات علم،گسترش آن است/علم بهتر از مال است،علم تو را حفاظت میکند و تو مال را حفاظت میکنی.
Aysan
کتاب چیست؟
تعدادی کاغذ یا پوست که روی آن نوشته یا تصویر یا هر دو را دارد و معمولاً از یک سمت محکم شده است.
😂😂
میـمْ.سَتّـ'ارے
میکروبوک خوبیه
و بعضا نکات جالبی هم داره
ماراتن
بیشتر مقالهای بود در مورد کتاب تا حتی یک کتابچه که هدفش آن بود که بگوید: «میکروکتاب»های ما را بخوانید تا با خواندن آن فکر کنید که کتاب خواندهاید.
اول اینکه من با اصل ماجرا مخالف نیستم چرا که مانند همه چیز دیگر ما، میکروکتاب هم تقلیدی از جهان اول است و وقتی آن جا هست چرا اینجا نباشد.
اما در خود متن همین مقاله به آمریکا اشاره شده و نهادینه کردن کتابخوانی از کودکی با تشویقهای گوناگون. معلوم است که منظور از کتابخوانی در اینجا، کتاب است نه میکروکتاب.
و خب میبینیم در همان جهان اول هم آمار کتابخوانی مربوط به کتاب است تا میکروکتاب.
خلاصه آنکه در بیشتر موارد، وقتی نویسندهای به ویژه یک نویسندهٔ حرفهای اهل جهان اول، آمده و کتابی نوشته، کتابسازی نکرده و خواندن همهٔ کتاب بسی سودمندتر از خواندن میکروکتاب آن است.
میکروکتاب خواندن وقتی خوب است که کتابخوان باشی و در کنار آن خلاصهٔ کتابهایی که شک داری که میخواهی بخوانیاش یا نه را با این شیوه بخوانی تا تصمیم بگیری در مورد خواندن یا نخواندن آن کتاب.
اما مسأله به ویژه در ایران وقتی دردناک میشود که کتابخوان نباشی و بعد بیایی با خواندن مثلا ۵ میکروکتاب در ماه که در متن این مقاله هم آمده، احساس کتابخوان بودن به تو دست بدهد غافل از آنکه قرار نیست میکروکتاب جای کتاب را بگیرد که اگر چنین بود در همان جهان اول، این اتفاق افتاده بوده که خب همه میدانیم چنین نیست و بارها دیدهایم که مردم معمولی کتاب در دست دارند و مشغول خواندن آن هستند.
حس میکنم میکروکتاب در ایران بیشتر شبیه کتابچهٔ نکات تستی برای آمادگی در کنکور است تا یک کار فرهنگی و مایهٔ رشد فرهنگ جامعه و نتیجهاش هم مانند همان کنکور است، میلیونها لیسانس و بالاتر که در نوشتن ه-کسره درماندهاند و غلطهای املایی و انشاییشان، نشان بیسوادیشان است.
در جایی از همین کتاب آمده بود خواندن کتاب، آموختن تجربه بدون تجربه کردن است؛ آری تعریف خوبی است اما خواندن کتاب نه خواندن میکروکتاب، که اگر با این تعریف به میکروکتاب نگاه کنیم، آن تجربه را هم به شکلی درست نخواهیم آموخت و صرفا مانند یاد گرفتن چند واژه و تعریف تازه است بدون آنکه از فهم دقیق آن آگاه باشیم.
باشد که ما هم روزی مانند مردمان جهان اول با خواندن کتابهای درست و کسب آگاهی به جنگ جهل و خرافات برویم و کشورمان را به جایگاهی که سزاوار آن است، برسانیم.
مهرداد بیات
مریم کریم زاده
ای کاش غایت و مراد رشد فرهنگ باشد نه جهان اولی شدن
سعیده زنگنه
جهان اول ؟!
مرحوم نجف دریابندری معتقد بود که ایرانیان ملت ادبیات شفاهی و سینه به سینه هستند و دلیل پایین بودن میزان مطالعه همین قوی بودن فرهنگ شفاهی و نقالی است.
هرچند که از اهمیت مطالعه مکتوبات نیز نباید غفلت کرد
Alireza Nakhaei Amroodi
کاملا گفته ها نویسنده رو لمس میکردم ولی حیف که جا داشت بیشتر به موضوع میپرداخت.
Vahid.A
مطالب خیلی مفید و آموزنده ای نداشت ولی نسبت به حجم کمش از خوندنش پشیمون نیستم
امیر
خیلی کوتاه و جامع و مفید تو زمانی کمی این میکروبوک و تموم کردم وبه بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم از این کتاب استفاده کنن
الهام حمیدی
یک میکروکتاب مفید در مورد کتابخوانی و مطالعه ست ، در واقع با معرفی یک میزگرد مجازی که توی یک اتاق فکر برای پاسخ یابی و هم فکری در مورد مسائلی مثل کتابخوانی ه شما رو به تفکر بیشتر و پویندگی فکری و عملی سازنده تری دعوت می کنه . بنظرم حتماً
مطالعه کنین ، نهایتاً کندخوان هم باشین نیم ساعت هم طول نمیکشه، خوشتون میاد 🙂
saeid_vtpr
مطالعه در وقت اضافهس
Mohammad Farmanara
اصلا جالب نبود
وقت تلف کردنه
سروش
حیف وقت مطلب بدرد بخور نداشت
حجم
۱۰۹٫۴ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۵۱ صفحه
حجم
۱۰۹٫۴ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۵۱ صفحه
قیمت:
رایگان
صفحه قبل
۱
صفحه بعد