نظرات کاربران درباره کتاب منم ملاله
نویسنده:کریستینا لمب، ملاله یوسف زی
مترجم:صداقت حیاتی
انتشارات:انتشارات نگاه
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۶۴ رأی
۴٫۰
(۱۶۴)
کاربر 8629533
سلام خیلی به دلم نشست ولی پول نداشتم بخرم لطفا کمک کن بخرم بخونم انشاالله عالی بودمطمعنم عالی بود
mina
قبل از خواندن این کتاب تصورم از ملاله فقط دختری بود که در راه مدرسه گلوله خورده و نجات پیدا کرده و سوالم همیشه این بود که به غیر از این به چه دلیل و یا دستاوردی معروف شده که بعد از خواندن این کتاب تازه متوجه شدم چه دختر شجاع و جسور و فعالی در زمینه مبارزه برای آموزش کودکان به ویژه دختران هست با خوندن این کتاب بیشتر از قبل با کشور پاکستان و شرایط سیاسی حاکم بر این کشور هم آشنا شدم خوندن این کتاب رو به شدت توصیه میکنم به خصوص به کسانی که دغدغه عدالت و برابری دارند
Darya Vahab
من ملاله رو نمیشناختم وقتی کتاب رو خوندم باهاش آشنا شدم داستان شجاعت ملاله واقعن تحسین برانگیز بود و گاهی چه قدر یاد ایران میفتادم. به همه دختران سرزمینم این کتاب رو توصیه میکنم
Chica
قبلا درمورد دختری که برای تحصیل زنان در پاکستان مبارزه کرده بود شنیده بودم اما هیچ شناختی ازش نداشتم تا اینکه برای چالش کتابخوانی طاقچه با این کتاب آشنا شدم و تصمیم به خوندنش گرفتم.
کتابی که زندگی ملاله یوسف زی دختری که با وجود سن کمش با شجاعت مبارزه می کنه تا دختران حق تحصیل داشته باشند و بتونن تو اجتماع فعالیت کنن تا حدی که طالبان تصمیم می گیرن ترورش کنن و به سرش شلیک می کنن.
شجاعت و فداکاری این دختر و پدرش بی نظیر بود و واقعا من رو به وجد می آورد که چطور ممکنه آدما اینقدر بتونن برای دیگران تلاش کنن و حتی از مرگ هم نترسن.
چیزی که این کتاب برام خیلی پررنگ ترش کرد این بود که آدم باید برای اصلاح جامعه اش مبارزه کنه. حتی اگه تنها باشه حتی اگه در خطر باشه چون تا یکی شروعش نکنه جامعه هیچوقت اصلاح نمیشه و روش اشتباه، فرهنگ و باور اشتباه تا ابد ادامه پیدا می کنه.
از خوبی های کتاب این بود که تقریبا هم دوره با ما بود و اتفاقاتش خیلی هم دور نبود. در مورد فرهنگشون و زبانشون صحبت می کرد شعر ها و ضرب المثل های جالبی رو هم به کار می برد که خیلی به دلم نشست و اینکه در عین حال که داستان ملاله و پدرش رو تعریف می کرد یه تصوری از پاکستان و تاریخش هم بهت میداد که بیشتر بتونی ارتباط بگیری.
از نکات منفی اش باید بگم که یه کم بیشتر از حدی که باید طولانی بود (ولی نه خیلی که نشه خوندش)
یه جاهایی انگار پرش زمانی وجود داشت و کمی خواننده رو گیج می کرد که دقیقا درمورد چه زمانی داره صحبت می کنه (نظم بیشتری می شد به نوشته داد). و اینکه یه کم اسامی خیلی زیاد بود و من اصلا نمی تونستم از هم تشخیصشون بدم و یه جاهایی واقعا برام گیج کننده بود.
متاسفانه ترجمه کتاب چندان جالب نبود و من نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و کمی درمورد مطالعه ی کتاب مرددم کرد.
اما در کل کتاب قشنگی بود و ارزش وقت گذاشتن رو داشت. توصیه می کنم بخونیدش مخصوصا به دخترها که خیلی بیشتر معنی محدودیت جنسیتی رو می فهمن...
#چالش_کتابخوانی_۱۴۰۳
انار
ترجمه و ویرایش این کتاب خوب و قابلقبول است. خواندن این کتاب را به همه توصیه میکنم. به خصوص به پدران و برادرانی که برای انسانیت و برای دختران و خواهران خود ارزش قائلند.
اگر پدر ملاله از او حمایت نمیکرد، اگر نگاه و نگرش درستی نسبت به زنان نداشت، ملاله مانند بسیاری از زنان پاکستان قربانی تبعیض جنسیت میشد.
این که به زنان یا مردان اجازهی تحصیل، حق انتخاب نوع پوشش، حق شرکت در فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی خاص، و ... داده نشود، حتی در هزار سال پیش، مایهی تاسف است.
در فصل "بچههای کوه زباله"، نوشته شده که طالبان مجسمههای بودا را منفجر کردن. این مطلب مرا به یاد قسمتی از کتاب "هزار خورشید تابان" انداخت:
"یک ماه پیش لیلا شنیده بود که طالبان در شکافهای مجسمههای عظیم بودا در بامیان تیانتی کار گذاشته و منفجرشان کردهاند.چون آنها را اشیای متعلق به بتپرستی و گناه میدانستهاند. در سراسر جهان از ایالات متحد تا چین فریاد اعتراض بلند شد. دولتها، تاریخنویسان و باستانشناسان از تمام کرهی زمین نامههایی نوشتند و از طالبان خواستند آن دو اثر هنری تاریخی عظیم را نابود نکنند. اما طالبان به کار خود ادامه دادند و مواد منفجرهای را که در درون بوداهای دوهزار ساله جاسازی کرده بودند، منفجر کردند و با هر انفجاری فریاد الله اکبر سر میدادند و هربار که مجسمهها در میان ابری از گردوخاک و آوار دستی یا پایی را از دست میدادند، فریاد شادی میکشیدند."
(هزار خورشید تابان، خالد حسینی، مهدی غبرائی، نشر ثالث، فصل۴۲،ص۳۲۸)
همانگونه که در همهی جوامع، جهل علت اصلی بدبختیهاست، در این کتاب هم این مسئله به درستی به تصویر کشیده شده. در فصل آخر کتاب آمده:
"بیایید کتابها و قلمهایمان را برداریم. اینها قدرتمندترین سلاحهای ما هستند. یک کودک، یک معلم، یک کتاب و یک قلم میتواند دنیا را تغییر دهد."
#چالش_کتابخوانی_۱۴۰۳
Fateme
بسیار جالب و تامل برانگیز بود
طالبان با ترور ملاله هزار ملاله دیگر رو بیدار کرد.
امیدوارم هیچ ملاله ای در هیچ جای دنیا از اموختن محروم نشود.
اسماعیل محمدزاده
کتاب، شما را با فضای فرهنگی پاکستان و تفکر بسته طالبان آشنا می کند. تفکری که اجازه تحصیل به دختران نمی دهد و آنها را صرفاً پرده نشین می داند و می خواهد.
جعفر سلمان نژاد
جالبه که یه سری از افراد که گرایشهای قوم گرایانه دارن در توجیه خواستههاشون پاکستان رو مثال میزنن و از دموکراسی! و دولت غیر متمرکز پاکستان دفاع میکنند ولی نمیگن که پاکستان مرکز اصلی فعالیتهای تکفیری و تروریستی هست و دولت توان دفاع از حقوق شهروندان خودش رو نداره
mahdi fazl
عالی بود! البته باید توجه داشت که این کتاب را یک دختر نوجوان نوشته و از دریچه چشم خودش به دنیا نگاه کرده است...
فهیمه
ترجمه و ویراستاری فوق العاده ضعیف هست،جوری که همون دو صفحه ی اول دوست داری کتاب رو ببندی!!!
farzaneh barani
بسیار کتاب پر محتوایی است خیلی داستان زیبا از کشورش و سبک زندگی خودش به عنوان نمونه به زبان شیرین بیان کرده و در حالت واقعی و غم انگیز تا در مورد چیزی تحقیق نکردیم ویا اطلاعات عمومی کافی نداریم گاهی مردم افغان وسایر اقلیت ها را قضاوت نکنیم در کل الان در جامعه ایرانی افغان حضور دارد
Elina.♡
عالی ♥😢👥
کاربر ۵۲۷۲۴۹۹
کتاب کاملا جانبدارانه نوشته شده
A_kh5839
این کتاب فوق العاده هست حتما برای یکبارم شده این کتاب بخونید
کاربر ۲۵۷۵۸۷۴
این کتاب زندگی یک دختر نوجوان در پاکستان را روایت میکند.
من حرص میخورم و ناراحت میشم که طالبان چنین رفتاری با زنان و دختران دارند.
اما ملاله را الگوی خودم قرار میدهم حاوی خشونت هم هست، البته کامل نخواندم.
و واقعا در عجبم که چرا ؟
چرا مردان فکر میکنند برترند ؟
و زنان ... .
تاثیر گذاری ملاله مدلی است که در قلب آدم هک میشود.
این داستان زیبا و غم انگیز است.
mona
کتاب از زبان دختری اهل پاکستان هست که بخاطر فعالیت هایی برای داشتن حق تحصیل دختران در پاکستان و تمام دنیا تلاش کرده و سخنرانی های متعددی در فضای بسته ی کشورش انجام داده;
البته حمایت های خانواده مخصوصا پدرش که فرهنگی و سخنران بوده هم تاثیرگذار بوده،و همینطور اطلاعات مختصری درباره عملکرد طالبان در پاکستان و نحوه ی برخورد ارتش و مقامات با طالبان داره و خب این دختر مسلمان سنی مذهب و پشتون هست که بخشی از کتاب هم اختصاص داده به سنت ها و روش زندگی مردم منطقه ...
به طور کلی برای من که اطلاعاتم زیادی از کشور همسایه یعنی پاکستان نداشتم کتاب خوبی بود...
Ghaasedak E
در این کتاب که ظاهرا خاطرات ساده یک دختر هست به مانشون میده که چطور دارن کشورهای اسلامی را بوسیله دین خودشون وبا کمک جهل مردم و خرافات به نابودی میکشونن. واقعا باید به خود بیاییم و عمیقتر به دین نگاه کنیم و چهره زیبای قرآن و اسلام را از این خرافاتی که به اسم دین اجرا میکنیم پاک کنیم. و در این راستا زنها نقش مهمتری دارن چون اونها هستن که نسل بعدی را تربیت میکنن و تخریبگرها هم این را میدونن و به همین دلیل بیشتر سعی کردن و این بخش جامعه را به سمت خرافات سوق دادن و از آموزش دور نگه داشتن، البته با بهانههای مذهبی که ردی در قرآن و سنت نداره.
Marzieh Ahmadi
باید همه مخصوصا جوانترها این کتاب را بخوانند و بدانند در همسایگی ما چه شرایطی برای آموزش مخصوصا آموزش دخترها وجود دارد. البته که نقش بیگانه در به وجود آوردن این شرایط و بعد خود را دوست جلوه دادن باید حتما مد نظر قرار گیرد
کاربر ۱۰۶۸۲۱۸
ملاله، دختری که برای تحصیل جنگید،
درون مایه کلی کتاب ، همین جمله هست
ترجمه در مجموع بد نبود
اگه کمی خلاصه تر بود و جزئیات بی تاثیر در روند داستان مطرح نمیشد بهتر بود
امان از جهل
امان از تعصب و امان از فقر
مرضیه
خب این کتاب رو من در موقعی خواندم و تمام کردم که طالبان در افغانستان به قدرت رسیده و زمزمه هایی شنیده میشه مبنی بر تغییر و تحول اونها.با خواندن این کتاب و پیگیری سخنان شخصیت اصلی یعنی ملاله،توسط رسانه و پیج شخصی ایشان میشه به این نتیجه رسید توبه گرگ مرگه...واقعا باورکردنی نیست بسیاری از وقایعی که توسط طالبان رخ داده.تاریخ طالبان به خون آغشته هست.امیدوارم ملاله بتونه به هدفی که بسیار والا و مهم هست برسه و خیلی زود به سوات برگرده.اگر میخواهید با اراده های قوی در برابر متعصب ترین،خشک ترین و سیاه ترین افکار آشنا بشید این کتاب رو بخوانید .ملاله خیلی روان و ساده همه چیز رو گفته حتا برای خودش هم چیزی کم نگذاشته از خوبی و بدی همه رو گفته و صداقت کاملا مشهوده.
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۶۴ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۳
تعداد صفحهها
۳۶۴ صفحه
قیمت:
۶۷,۰۰۰
۴۶,۹۰۰۳۰%
تومان