بریدههایی از کتاب ازدواج شناسی؛ علم و هنر با هم ماندن!
۳٫۸
(۴)
تحقیقات نشان دادهاند افزایش مشکلات مرتبط با بدهی موجب شده زوجهایی که تازه ازدواج کردهاند زمان کمتری را با یکدیگر سپری کرده و بیشتر دعوا کنند.
هدی✌
اگر تعداد قبضهای پرداختنشدهٔ شما در یک یا دو دههٔ گذشته افزایش یافته است، شما تنها نیستید. البته تقصیری هم ندارید: متوسط درآمد خانوار در طول ۱۳ سال گذشته حدود ۴.۴ درصد رشد کرده است؛ در حالی که هزینهٔ زندگی تقریباً تا ۳۰ درصد افزایش یافته است. بنابراین، دستمزد افراد دیگر مثل گذشته کفاف همهٔ هزینههای زندگی را نمیدهد.
هدی✌
کاتلین گورنی، روانشناس و نویسندهٔ کتاب شخصیت پولی شما میگوید: «بدهی مثل یک قاتلِ خاموش اعتمادبهنفس شما را نابود میکند»
هدی✌
پسانداز خودکار یکی از روشهایی است که هم برای افراد ولخرج و هم افراد خسیس میتواند سودمند باشد. برای انجام این کار فقط کافی است از بانکی که در آن حساب دارید، بخواهید هر ماه مبلغ مشخصی را از حساب شما به یک حساب پسانداز منتقل کند؛ حسابی که قابل برداشت نباشد. این کار خصوصاً برای افرادی که امور مالی، آنها را دچار اضطراب میکند، میتواند آرامشبخش باشد
هدی✌
برای بسیاری از زوجها، وجود اندکی استقلال مالی گزینهٔ رمانتیکتری است.
هدی✌
استفاده از پول همسر بدون اجازهٔ او، سوءاستفاده یا «خشونت مالی» در نظر گرفته میشود.
هدی✌
مَگی آلدرسون از انگلیس پاسخ داد: «در سال ۱۹۷۳ هنگامی که سیزدهساله بودم، کتاب حرمسرای زنان (پُرفروشترین کتاب طرفدار حقوق زنان) را خواندم. این کتاب مرا به این فکر انداخت که ممکن است روزی مجبور باشم برای خرید یک لباس از مردی درخواست پول کنم. در آن لحظه با خودم عهد بستم که همیشه مقداری پول برای خودم داشته باشم که در آن با هیچکس شریک نباشم».
هدی✌
کاهش ازدواج در ۳۰ سال گذشته را میتوان به محدودشدن شکاف درآمد بین زنان و مردان نسبت داد.
هدی✌
زنانی که نیاز به حامی مالی ندارند، اغلب کمتر تصمیم به ازدواج میگیرند.
هدی✌
اگر افراد وضعیت مالی خوبی داشته باشند اما به اندازهای که انتظار دارند یا حداقل بهاندازهٔ همکاران، همسایگان یا همکلاسیهای سابق خود شاد و راضی نباشند، این ثروت میتواند منبع رنج و عذاب قابلتوجهی باشد. اگر علت این امر را پرسوجو کنیم، احتمالاً به همسرشان بهعنوان مظنون احتمالی اشاره میکنند.
هدی✌
«افراد مادیگرا ممکن است از تشکیل روابط صمیمی با همسران بالقوه فاصله بگیرند».
هدی✌
افرادی که بسیار مادیگرا هستند_ یعنی به کالاها و اشیاء قیمتی اهمیت میدهند_ نارضایتی بیشتری را از زندگی مشترک خود گزارش میکنند.
هدی✌
پول باعث میشود افراد احساس خودکفایی بیشتری کنند و همچنین باور داشته باشند که دیگران نیز باید خودکفا باشند.
هدی✌
مطالعات نشان دادهاند که داشتن و نداشتن پول هر دو میتواند تأثیر منفی بر احساس دوستی و همکاری افراد نسبت به یکدیگر داشته باشد.
هدی✌
۲۰ درصد افرادی که طلاق میگیرند، مسائل مالی را عامل اصلی آن میدانند.
هدی✌
تحقیقات (۷) نشان دادهاند اثرات نامطلوب روانی و جسمانی محرومیتهای اقتصادی در دوران کودکی تا بزرگسالی نیز ادامه دارند و مشکلات مالی میتوانند خاطرات ناخوشایند آنها را دوباره زنده کنند
هدی✌
همسرمان که به پول ما دسترسی دارد یا تنها منبع درآمد ما است، میتواند بهراحتی ما را نابود کند؛ این امر نگرانی زیادی را در ما ایجاد میکند.
هدی✌
واگذارکردن مدیریت پول خود به فردی دیگر تا حدودی تهدیدآمیز است.
هدی✌
زمانی که دربارهٔ تربیت فرزندانمان یا مراقبت از آنها اختلافنظر داریم، نااُمید میشویم؛
هدی✌
دعوا بر سر مسائل مالی با هر نوع دعوای دیگر متفاوت است؛ زیرا نداشتنِ پول یا حتی نشانهای کوچک مبنی بر نبودِ پولِ کافی، قویترین هیجان ما را برمیانگیزد: ترس.
هدی✌
حجم
۲۰۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۴ صفحه
حجم
۲۰۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۴ صفحه
قیمت:
۸۵,۰۰۰
تومان