بریدههایی از کتاب هر برند یک قصه است
۳٫۴
(۴۶)
میتوانید برندنامهٔ استوریبرند خود را بهصورت رایگان و بدون دردسر در وبسایت mystorybrand.com بسازید.
مهسا
اصل هفتم استوریبرند: هرگز فکر نکنید که مردم میدانند برند شما چگونه زندگیشان را عوض میکند. خودتان به آنها بگویید.
مهسا
دعوت به اقدام، به معنای مطلع کردن مشتری از گامی روشن و مستقیم است که میتواند برای غلبه بر مشکلش بر دارد و به زندگیِ آرام خودش بر گردد.
مهسا
اصل دوم استوریبرند: شرکتها میخواهند برای مشکلات بیرونی و روزمره راه حل بفروشند، اما مشتریها برای حل مشکلات و ضعفهای درونیشان پول خرج میکنند.
مهسا
بعد از شناخت مشتریان، باید از خودمان بپرسیم که چه میخواهند و نیازهایشان چه ارتباطی با برند ما دارد.
مهسا
اصل اول استوریبرند: قهرمانِ قصه مشتری است، نه برند شما.
مهسا
بازاریابی تغییر کرده است. کسبوکارهایی رشد میکنند که قصهای قهرمانمحور برای مشتریهایشان بسازند. شرکتهایی که این روش را در پیش نگیرند از یادها خواهند رفت. بهترین پاداش را وقتی دریافت میکنیم که قصههای مخاطبانمان را مهمتر از قصههای خودمان بدانیم.
zahra.n
عصارهٔ برندسازی، ایجاد پیامهایی ساده و مناسب است که بتوان بارها و بارها تکرارشان کرد تا خودمان را در خودآگاه عمومی به «برند» تبدیل کنیم.
مهسا
قصه بهترین سلاحی است که برای مبارزه با همهمه در اختیار داریم، چون قصه اطلاعات را طوری سامان میدهد که آدمها جذب شنیدنش میشوند.
مهسا
همهمه بیش از مالیات، رکود، شکایتهای حقوقی، افزایش نرخ بهره و حتی طراحی نامرغوب محصول، ایدهها و محصولات و خدمات را نابود کرده است.
مهسا
همهٔ قصههای بزرگ دربارهٔ بقا هستند؛ بقای فیزیکی، عاطفی، ارتباطی یا معنوی. قصههایی که دربارهٔ این موضوعها نباشند توجه مخاطب را جلب نمیکنند.
مهسا
اولین اشتباه برندها این است که بر آن جنبههایی از محصولشان که به مردم برای بقا و رشد کمک میکند، تمرکز نمیکنند.
مهسا
مشتریها معمولاً اهمیتی به داستان شما نمیدهند؛ مهم داستان خودشان است. قهرمان داستان باید مخاطبتان باشد، نه برندتان.
مهسا
در طول پنج ثانیهای که به وبسایت یا تبلیغات بازاریابی ما نگاه میکنند، به این سؤالها پاسخ بدهند:
۱. چه چیزی عرضه میکنید؟
۲. چگونه زندگیام را بهتر میکند؟
۳. برای خریدن آن باید چکار کنم؟
ما اسم اینها را «قبولی در آزمون زمزمه» گذاشتهایم.
kianosh
قصه هم شبیه موسیقی است. قصهٔ خوب، سلسلهای از رویدادهای تصادفی را جمع میکند و آنها را به گوهری تبدیل میکند که همهٔ چیزهای مهم را در خود دارد.
kianosh
آنچه فکر میکنیم داریم به مخاطبها میگوییم و آنچه آنها واقعاً میشنوند دو مقولهٔ متفاوتاند. مشتریها نه بر اساس گفتههای ما، که بر اساس شنیدههایشان تصمیم به خرید میگیرند.
Mahdy
اگر محصولات و خدمات شما به بقا، بالیدن، پذیرفته شدن، یافتن عشق، کسب هویت آرمانی یا پیوند با اجتماعی که از نظر فیزیکی و اجتماعی از افراد دفاع میکند کمک نکند، بعید است موفق شوید چیزی بفروشید.
Mahdy
واقعیت این است که رقابت فقط بر سر رساندن محصول به بازار نیست؛ ما باید برای توضیح این نکته به مشتری که چرا به این محصول نیاز دارد هم رقابت کنیم. حتی اگر بهترین محصول را در بازار داشته باشیم،
Abolfazl Hosseinzadeh
سالانه هزاران شرکت تعطیل میشوند، نه به این دلیل که محصول خوبی ندارند، بلکه چون مشتریان بالقوه نمیدانند آن محصول چطور زندگیشان را بهتر خواهد کرد
امیرحسینم
دومین اشتباه برندها این است که مشتریهایشان را مجبور میکنند برای شناخت محصولاتشان بیش از حد کالری بسوزانند. ولی وقتی افراد مجبور شوند اطلاعات بیربط زیادی را پردازش کنند، کمکم منبع آن اطلاعات بیفایده را نادیده میگیرند تا کالریشان را ذخیره کنند. به عبارت دیگر، در مغز مخاطبهایمان سازوکار بقایی وجود دارد که باعث میشود هر وقت آنها را سردرگم میکنیم، ما را نادیده بگیرند و به حرفمان توجه نکنند.
امیرحسینم
حجم
۵۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۳۵ صفحه
حجم
۵۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۱۳۵ صفحه
قیمت:
۸۵,۰۰۰
۶۸,۰۰۰۲۰%
تومان