بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب کار عمیق | صفحه ۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب کار عمیق

بریده‌هایی از کتاب کار عمیق

۳٫۵
(۸۳)
برای اینکه در اقتصاد به‌دردبخور باشید، باید بی‌درنگ مهارتِ «فراگیریِ سریعِ چیزهای پیچیده» را بیاموزید. این کار مستلزم عمیق کار کردن است.
امیرمحمد الماسی
. به‌بیان دیگر، ارادهٔ شما محصول شخصیتِ آهنین و قویِ شما نیست که بتوانید بی‌پایان از آن بهره ببرید، بلکه بیشتر شبیه یک ماهیچه است که مثل هر عضله‌ای خسته می‌شود. به‌خاطر همین است که سوژه‌های آزمایشِ هافمن و باومایستر به‌سختی می‌توانستد بر تکانه‌های امیال غلبه کنند. به‌تدریج، تکانه‌های تمرکززدای امیالِ آن‌ها مخزنِ محدودِ اراده‌شان را تخلیه می‌کرد، تاجایی‌که دیگر توان مقابله با امیال را نداشتند. فارغ از نیت هر شخص، این اتفاق برای هرکسی ازجمله شما هم می‌افتد؛ مگر اینکه حواستان به عادت‌هایتان باشد.
Nazgol
«متمرکز زندگی خواهم کرد، چراکه زندگیِ متمرکز بهترین نوعِ زندگی است.»
sarah_khani
(البته رغبت به بهره‌برداری از دفاتر باز دلایل دیگری ازجمله افزایش کنترل روی کارمندان و کاهش هزینه هم دارد که کمتر از آن‌ها صحبت می‌شود).
sarah_khani
کلید توسعهٔ مهارت‌های کار عمیق گذر از صرفاً نیات خوب و رفتن به‌سمت اضافه‌کردنِ عادت‌هایی به زندگیِ حرفه‌ای‌تان است؛ به‌نحوی که مجبور نباشید برای متمرکزشدن (یا متمرکزماندن)، به‌دفعات، از مخزنِ محدودِ نیروی اراده‌تان استفاده کنید.
sarah_khani
پربسامدترین امیالِ تمرکززدا شامل خوردن و خوابیدن و افکار جنسی‌اند، که خیلی هم جای تعجب ندارد؛ ولی ادامهٔ این فهرست جالب‌توجه است: میل به قطع‌کردن کار «دشوارِ» فعلی، چک‌کردن ایمیل و شبکه‌های اجتماعی، وب‌گردی، گوش‌کردن به موسیقی و تماشای تلویزیون
sarah_khani
«یودایمونیا» (وضعیت روانی‌ای که در آن تمام پتانسیل یک فرد بالفعل می‌شود)
sarah_khani
وقتی شما از کار الف می‌پرید به کار ب، ذهنتان درجا قضیه را دنبال نمی‌کند و ته‌مانده‌ای از توجهتان همچنان سرِ آن کارِ اصلی باقی می‌ماند؛ به‌خصوص وقتی کار روی مورد الف سروتهش باز و شدت آن کم باشد. اما حتی اگر قبل‌از پریدن روی کار بعدی کار الف را به پایان برسانید، ذهنتان تا مدتی چندشاخه می‌شود.
sarah_khani
دو مهارت بسیار مهم جهت ترقی در اقتصاد نوین: ۱. یادگیری زود و سریع چیزهای سخت؛ ۲. یادگیری تولید محصولِ سطح بالا، چه به‌لحاظ کیفیت و چه به‌لحاظ سرعت.
sarah_khani
در فرهنگ حرفه‌ایِ امروزی، تأکید زیادی بر مفهوم شرح شغلی وجود دارد. این توصیهٔ رایج که «برو دنبال کاری که واقعاً عاشقشی» بر این تفکر غلط بنا شده است که معنا به مشخصاتِ آن کار ربط دارد. در این طرز فکر، فقط برخی مشاغل خاص وجود دارند که می‌توانند منشأِ رضایت باشند و سایر مشاغلْ بی‌روح و بی‌فایده‌اند. طرز فکر دریفوس و کلی به ما کمک می‌کند در دام چنین طرز فکری نیفتیم. در تمام تاریخ بشر، نه آهنگری و نه چوب‌سازی مشاغل فاخری نبوده‌اند، ولی این اصلاً مهم نیست، چون اصولاً مشخصات آن کار مهم نیست. اصولاً لذت نهفته در این کارها، نه به‌خاطر نتایج آن کارها، که به‌خاطر مهارت و لذتِ ذاتیِ استادکاری است. یعنی، در مثال چرخ‌ساز، خود چرخ رضایتی ایجاد نمی‌کند: این فرایند چرخ‌سازی است که رضایتمندی ایجاد می‌کند. این موضوعْ قابل‌تعمیم به مشاغل دانش‌بنیان هم هست. نباید به‌دنبال شغلی خاص باشیم، باید به‌دنبال رویکردی خاص به شغلمان باشیم.
Mohammad Roostania
اگر از یک مدیرعامل بخواهیم چهار ساعتِ تمام فکروذکرش را صَرف حل مشکلی خاص کند، عملاً داریم مهارتی را هدر می‌دهیم که مایهٔ ارزشمندکردنِ اوست. بهتر این است که از سه نفرِ دیگر با مرتبه‌ای پایین‌تر بخواهیم خیلی خوب درمورد مشکل فکر کنند و بعد، راه‌حل‌های پیشنهادی‌شان را برای مدیران ببریم تا تصمیمِ نهایی اتخاذ شود.
Mohammad Roostania
در مقایسه با وب‌گردیِ نیمه‌هوشیارِ بی‌هدف در ساعت‌های بیکاری‌تان، اگر برای ذهنتان کاری معنادار تعریف کنید، حتی اگر کل روز طول بکشد، روز را با احساسِ دستاوردِ بیشتر تمام می‌کنید و روز بعد را با بهروزیِ بیشتر شروع می‌کنید.
H.1477
اگر محتوایی را که به‌طور معمول در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود در یک وبلاگ یا مجله یا برنامهٔ تلویزیونی بگنجانیم، هیچ مخاطبی را جذب نخواهد کرد؛ ولی همان محتوا وقتی در یکی از شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود، کلی لایک و کامنت می‌گیرد.
H.1477
یک روزِ کاریِ مبتنی‌بر سطحی‌گری، از منظر عصب‌شناختی، حتی اگر بر موضوعاتِ سطحیِ ظاهراً شاد یا بی‌ضرر متمرکز بوده باشید، روز جان‌کاه و ناراحت‌کننده‌ای خواهد بود.
کاربر... :)
صندوق ایمیل جای خوبی برای زندگی‌کردن نیست.
کاربر... :)
نیروی اراده محدود است و هرچه ابزارها اغواکننده‌تر باشند، حفظ تمرکز روی کارهای عمیق را سخت‌تر خواهند کرد؛ بنابراین برای اعتلای کار عمیق، باید یک بار در نحوهٔ بهره‌برداری از این ابزارها و نحوهٔ گذراندن وقتتان بازنگری کنید.
Narjes
نکتهٔ اصلیِ این راهبرد، نه این مثال‌ها، این ایدهٔ کلیدی است که تقویت تمرکز فقط درگروِ تعهدتان به تمرین و ممارست در تقویت آن است.
Narjes
سازوکار اصلیِ جالب‌توجهِ این نظریه برای مقاصد ما این است که متوقف‌کردنِ کاری که به‌لحاظ ذهنی پرمصرف است و پرداختن به کاری که ذاتاً جذاب است باعث می‌شود سازوکارهای بازسازیِ توجه وارد عمل شوند و ذخایر توجهِ هدایت‌شده را پس‌از مدتی به حالت طبیعیِ آن برگردانند.
Narjes
نظریهٔ «بازسازیِ ذهنی» را تأیید می‌کند. ادعای اصلیِ این نظریه این است که وقت‌گذراندن در طبیعت قوای ذهنیِ شما را بازسازی می‌کند.
Narjes
طبق این نظریه، ذهنِ خودآگاهِ شما مثل رایانه‌ای خانگی است که می‌توانید روی آن برای حل دستهٔ محدودی از مسائل برنامه‌های رایانه‌ایِ ساده‌ای بنویسید، ولی ذهن ناخودآگاه شما مثل مرکز دادهٔ گوگل هزاران ترابایت داده را با ظرفیت بسیار بالاتر و براساسِ الگوریتم‌های آماریِ پیچیده پردازش می‌کند و نتایج را خیلی خلاصه در اختیارتان می‌گذارد
Narjes

حجم

۲۵۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۲ صفحه

حجم

۲۵۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۲ صفحه

قیمت:
۵۹,۰۰۰
۱۷,۷۰۰
۷۰%
تومان