بریدههایی از کتاب نیروی حال
۳٫۰
(۱۷)
گذشته، تنها در خاطرات است و آینده نیز تجسم ذهنی ما است.
mahdi
موفقیت نمیتواند شما را کامل کند
دستاوردها و بلندپروازی به زندگی جهت میدهند و هدفهای با ارزشی هستند. اما به گفته اِکهارت اگر فکرکنیم با موفق شدن، کامل میشویم، اشتباه است. زیرا موفقیت شدیداً بر آینده تمرکز میکند. باورمان این است که تا قبل از اینکه موفق شویم هنوز ناقصیم. ولی اگر سخت تلاش کنیم، در آینده کامل خواهیم شد که این فرضیهٔ اشتباهی است چرا که ما از ابتدا کامل هستیم.
هدف بیرونی زندگیتان میتواند هر چیزی باشد، اما هدف درونی و اصلی هر انسان، زندگی کردن در لحظه است. بهترین سبک زندگی، حاضر بودن در زمان حال میباشد. اگر این هدف را بدست آورید، هدف بیرونی و ظاهری نیز به راحتی بدست میآید. چرا که دیگر خوشبختیتان با آن گره نخورده است.
S.Amir Nazari
عشق واقعی زمانی اتفاق میافتد که نَفسمان را کنار گذاشته و از وجود واقعیمان خبردار شویم (با کل وجودمان عاشق شویم نه صرفا با جسمِمان).
Tayebeh Hosseinpour
چگونه از سطح افکارتان فراتر روید:
۱. مراقب افکارتان باشید.
۲. بگذارید افکارتان شکل بگیرند.
۳. آنها را بدون وابستگی یا قضاوت تماشا کنید.
۴. هنگامی که احساس کردید در حال غرق شدن در افکارتان هستید، به آرامی توجهتان را به زمان حال آورده و دوباره به مراقبت بپردازید.
با تکرار این فرآیندِ فکری، هر زمان که احساس گمشدن در افکار را کردید، خواهید فهمید که وجود حقیقیتان تنها به مانند تماشاگری است که دارد افکار را بر روی صحنه تماشا میکند.
امیرحسین سالاری
آگاه باشیم که ذهنمان ما را تعریف نمیکند. بلکه ما تماشاگرانِ افکارمان هستیم.
امیرحسین سالاری
اما هدف درونی و اصلی هر انسان، زندگی کردن در لحظه است. بهترین سبک زندگی، حاضر بودن در زمان حال میباشد. اگر این هدف را بدست آورید، هدف بیرونی و ظاهری نیز به راحتی بدست میآید. چرا که دیگر خوشبختیتان با آن گره نخورده است.
امیرحسین سالاری
*احساسات، واکنشهای فیزیکی به افکارمان هستند.
کاربر ۶۶۰۴۲۹۷
لازم است بدانیم هدف اصلی از روابط این است که فرصتی فراهم آورند تا ما را از وجود حقیقیمان باخبر کنند. با در نظر گرفتن این اصل، روابطمان، به روابطِ روشنگرانه تبدیل خواهد شد و به ما در پیشرفت روحی و معنویمان کمک خواهد کرد.
مرضی
هیچ وجود خارجیای نمیتواند ما را کامل کند. ما از قبل کامل، و از درون بینقص هستیم، فقط احتیاج داریم که از بینقصی وجودمان آگاه شویم.
مرضی
دو نوع ترس وجود دارد: ترسِ واقعی و ترسِ روانی. زمانی که با خطری در زمانِ حال مواجه میشویم، ترسی واقعی را تجربه میکنیم.
M Kzi
نَفس، از طریق ایجاد اختلال زنده میماند
نَفس از ایجاد اختلال تغذیه میکند. نَفس فکر میکند که دیگری میخواهد آن را نابود کند. نَفس ما نیاز به کنترل داشتن بر امور را به ما القا میکند.
M Kzi
نشستن بر روی یک صندلی و نظارت بر افکارتان، بدون قضاوت و تفسیر کردن را تمرین کنید.
M Kzi
روشنشدگی چیست؟
روشنشدگی به معنا عروج از سطح افکار است. هنگامی که تمام افکارتان را متوقف میکنید، از خودِ حقیقیتان آگاه میشوید.
M Kzi
هدف بیرونی زندگیتان میتواند هر چیزی باشد، اما هدف درونی و اصلی هر انسان، زندگی کردن در لحظه است.
امیرحسین
زمانِ روانی، در مقایسه با زمانِ ساعتی
اِکهارت دو نوع زمان را در نظر میگیرد: زمانِ ساعتی که برای زندگی در دنیای واقعی استفاده میشود. دوم، زمان روانی که برای زندگی در خاطرات گذشته و رویاهای ِآینده به کار میرود و واقعی نمیباشد.
زمانِ غیرواقعی، باعث بروز تمام احساسات منفی و رنجهای این دنیا میشود. ما اکثر وقت خود را صرف گذشته و تفکر در مورد کارهایی میکنیم که به خیال خودمان امور را بهبود خواهد داد. جنگها برای به وجود آمدن آرامش و صلح پدید میآیند، اما آیا این بهانه، دیوانگی نیست؟
امیرحسین سالاری
حجم
۲۳٫۷ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۳۰ صفحه
حجم
۲۳٫۷ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۳۰ صفحه
قیمت:
۱۲,۰۰۰
۳,۶۰۰۷۰%
تومانصفحه قبل
۱
صفحه بعد