بریدههایی از کتاب راز شاد زیستن
۴٫۴
(۴۶)
ارزش اساسی تمرین ذهنی در این است که ما را قادر به ارایهٔ الگوهایی از عملکرد کامل و بدون نقص به سلولهای مغزیمان میکند. ما در سطح تخیل، مرتکب اشتباه نمیشویم. علاوه بر آن یاد میگیریم که اگر مرتب نتایج نامطلوب را در ذهن تصویر کنیم، چیزی جز همان نتایج، نصیبمان نخواهد شد! خیلیها تمام زندگی خود را در فکر کردن به ترسها و هراسها میگذرانند و تازه تعجب میکنند که چرا همیشه گرفتار همان ترسها و هراسها هستند.
mahsa
«تخیل مهمتر از دانش است.»
اینشتین
«تخیل فرمانروای جهان است.»
دیزرائیلی
mahsa
اصل از این قرار است: «به هر چیزی که فکر کنی، به طرفش کشیده میشوی» حتی اگر به چیزهایی فکر کنیم که دلخواهمان نیستند، باز هم بهسوی همانها کشیده میشویم
mahsa
ما انسان هستیم و مانند انسانهای دیگر ممکن است کارهای احمقانه از ما سر بزند. اگر توقع شما بیعیب و نقص بودن و کمال است، به این سیاره تعلق ندارید.
mahsa
حقیقت این است که ما اغلب، مسائل را بیش از اندازه بزرگ میکنیم. بدترین اتفاقی که ممکن است روی دهد، بسیار ناراحتکننده است، اما پایان دنیا نیست.
mahsa
نگرانی امروز برای مشکلات فردا دردی از ما دوا نخواهد کرد.
mahsa
دنیا بیعیبونقص نیست. میزان ناخشنودی ما فاصلهٔ میان واقعیت و آرمان است، فاصلهٔ میان واقعیت کنونی هر چه با آنچه باید باشد. اگر ما توقع کمال نداشته باشیم، شادی آسانتر بهدست میآید.
mahsa
علت غمگینی انسان آن است که زندگی بدانگونه که او میخواسته، نیست. زندگی با آرمانهای او جور در نمیآید و درنتیجه او را غمگین و افسرده میکند.
mahsa
اغلب تعریفها و تمجیدها را نشنیده میگیریم و حرفهای ناخوشایند را مدتها در ذهن نگه میداریم.
mahsa
شاد بودن همیشه آسان نیست. شاد بودن میتواند یکی از بزرگترین مبارزات ما در صحنهٔ زندگی باشد
mahsa
شاد بودن همیشه آسان نیست. شاد بودن میتواند یکی از بزرگترین مبارزات ما در صحنهٔ زندگی باشد
mahsa
سرزنش کردن و احساس گناه، هر دو احساساتی خطرناک و مخربند. وقتی به سرزنش خود و دیگران میپردازیم، از مسئلهٔ اصلی که باید کاری در رابطه با آن انجام دهیم، غافل میشویم. انتخاب همیشه با ماست که مهار زندگی خود را به دست بگیریم و در حال زندگی کنیم، یا خود را در لجاجتها و پریشانیهای گذشته زنجیر کنیم.
mahsa
«شما سزاوار عشق و احترام هستید، تنها به این خاطر که شما، شما هستید.»
mahsa
خوددوستداری سالم ما را قادر میکند که برای خواستههای خویش و خواستههای دیگران احترام قائل باشیم. به این معنی که میتوانیم بدون آنکه به پخش خبر موفقیتهای خود نیازی داشته باشیم، دربارهٔ آنها احساس غرور کنیم و باز به این معنی که میتوانیم ضعفها و کاستیهای خود را در حالی که برای رفع آنها میکوشیم، بپذیریم.
mahsa
پیرمرد هشتادوپنجسالهای در آستانهٔ مرگ، قطعهٔ زیر را نوشته است که با موضوع این بحث ارتباط مستقیم دارد:
«اگر میتوانستم یک بار دیگر زندگی کنم، سعی میکردم اشتباهات بیشتری مرتکب شوم، آنقدرها بیعیبونقص نباشم، بیشتر استراحت میکردم و نادانتر از این میشدم. درواقع خیلی چیزها را بیشازحد جدی گرفتم؛ باید دیوانهتر میبودم. اگر یک بار دیگر به دنیا میآمدم، شانس خود را بیشتر امتحان میکردم، بیشتر به سفر میرفتم، قلههای بیشتری را فتح میکردم، در رودخانههای بیشتری شنا میکردم، به نقاط تازهتری میرفتم و بستنیهای بیشتری میخوردم. با مشکلات حقیقی روبهرو میشدم و مشکلات خیالی را کنار میگذاشتم. میدانید، من از آن آدمهایی بودم که لحظهلحظهٔ عمرم را محتاط، عاقلانه و سالم زیستم. اگر دوباره به دنیا میآمدم، تمام لحظات زندگیام را از آن خود میکردم.
mahsa
حجم
۱۶۸٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه
حجم
۱۶۸٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۱۵۰ صفحه
قیمت:
۶۹,۹۰۰
۲۰,۹۷۰۷۰%
تومان