بریدههایی از کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟
۴٫۶
(۱۸۹۹)
نماز در مرحله اول عشقبازی با خدا نیست. نماز در ابتدا سختی دادن به خود است، نه رسیدن به لذت معنوی.
s.sharifi
وقتی تنظیم روح انسان به هم میخورد، باید زود برود و روح خودش را با نماز تنظیم کند.
اگر دیدی حافظهات دارد ضعیف میشود، اگر مشکلاتی مثل افسردگی، عصبی مزاج بودن و بسیاری از این بیماریهای روحی و روانی پیدا کردهای، اول از همه نمازت را بررسی کن،
s.sharifi
علی (ع) فرمودند: «شما به عمل به آنچه میدانید محتاجترید تا به دانستن آنچه که نمیدانید.»
شادی
هر موقع در زندگیات نقصی دیدی، نقص مادی و معنوی، نقص روحی و جسمی، به عنوان اولین اقدام، نمازت را بررسی کن؛ شاید در نماز کم میگذاری.
اءظَم
میدانید مشکل جهان مسیحیت چیست؟ مشکلشان این است که خدای آنها عظمت ندارد، فقط مهربان است. تنها کاری که خدایشان بلد است انجام دهد، این است که ببخشد. خدایی که انسان از او حساب نبرد، عاشق او هم نمیتواند بشود.
امیرحسین
نماز در مرحله اول عشقبازی با خدا نیست. نماز در ابتدا سختی دادن به خود است، نه رسیدن به لذت معنوی
امیرحسین
گو مؤذن برکشد فریاد را
تیشهای ده تیشهای فرهاد را
این دل قاسی چو کوهی سنگ شد
در فراقت در هزاران رنگ شد
این اذان است یا صدای پای یار؟
این نسیم است یا نوای جویبار؟
پر کنید از گوشههایش گوشتان
تا کند با نغمهای مدهوشتان
گر نوایش بر لب داود بود
از سماعش عالمی نابود بود
امیرحسین
«بدان که تمام اعمالت تابعی از نمازت است (سایر اعمالت به نسبت قبولی نمازت ارزش پیدا میکند) پس کسی که نماز خود را ضایع کند، سایر اعمال خود را ضایعتر خواهد کرد.»
امیرحسین
چه چیز مانع میشود که هر گاه بر یکی از شما غم و اندوه دنیایی رسید، وضو بگیرد و به سجدهگاه خود برود و دو رکعت نماز بگزارد و در آن دعا کند؟ مگر نشنیدهای که خداوند میفرماید: "از صبر و نماز کمک بگیرید"؟»
امیرحسین
امام باقر (ع) فرمود: «مَنْ کسِلَ عَنْ أَمْرِ دُنْیاهُ فَهُوَ عَنْ أَمْرِ آخِرَتِهِ أَکسَل؛ هرکس در امور زندگیاش بیحال باشد و سرزنده نباشد در امور اخروی و معنویاش بیحالتر و کسلتر است»
امیرحسین
همیشه عاشقها، باادب بودهاند. اگر خواستی به عشق برسی، باید از ادب شروع کنی.
مهدی نادریان
باید ترکیبی کار کردن و جمع اضداد بودن را یاد بگیری. مثلاً باید یاد بگیری که وقتی دلت گرفته لبخند بزنی. جمع اضداد بودن است که آدم را رشد میدهد.
مهدی نادریان
کسی که بیادب شد، از آدمیت خارج میشود.
مهدی نادریان
فقط کافی است مدتی پای فیلمهای هالیوودی بنشینی؛ خواهی دید که چقدر راحت بیادب میشوی!
مهدی نادریان
با «دلم میخواهدِ» خودتان مخالفت کنید، تا از زندگیتان لذت ببرید و عیشتان مکدر نشود. هر کس بیشتر خودش را کنترل کند، بیشتر لذت میبرد.
مهدی نادریان
امیرالمؤمنین (ع) میفرماید: «طَلَبْتُ الْعَیشَ فَمَاوَجَدْتُ إِلَّا بِتَرْک الْهَوَی فَاتْرُکوا الْهَوَی لِیطِیبَ عَیشُکم؛ زندگی خوش را جستم اما آن را جز در فرو گذاشتن هوا و هوس نیافتم. پس، از هوا و هوس دست بر دارید، تا زندگیتان خوش و خرّم شود.»
مهدی نادریان
امام صادق (ع) میفرماید: «إِنَّ الْعَبْدَ إِذَا عَجَّلَ فَقَامَ لِحَاجَتِهِ یقُولُ اللهُ تَبَارَک وَ تَعَالَی أَمَا یعْلَمُ عَبْدِی أَنِّی أَنَا اللهُ الَّذِی أَقْضِی الْحَوَائِج؛ اگر بندهای عجله کند و (از درِ خانۀ خدا زود بلند شود) تا به دنبال حاجتش برود، خداوند میگوید: آیا بندهام نمیداند که من باید حوایج را بر آورده کنم؟!»
zahra HadiA
اگر بخواهیم نماز در وجود ما تأثیرگذارتر باشد، غیر از رعایت احکام و آداب در کل نماز، قسمتی از نماز که باید آن را با طول دادن و توجه بیشتر اجرا کنیم «سجده» است.
zahra HadiA
مام رضا (ع) در پاسخ به سؤال یکی از اصحاب که از علّت نماز پرسیده بود، در نامهای برای او چنین مرقوم فرمودند: «نماز، اقرار به ربوبیت خداوند عزّ و جلّ است و نفی شریک از او و ایستادن در برابر خداوند جبّار، جلّ جلاله، با خواری و مسکنت و خضوع و اعتراف [به عظمت او] و طلب بخشش گناهانِ گذشته، و روزی پنج بار پیشانی بر خاک نهادن برای تعظیم خداوند عزّ و جلّ است. نماز موجب میشود که بنده به یاد خدا باشد و او را فراموش نکند و به ناسپاسی و گردنکشی دچار نشود و خاشع و فروتن باشد و راغب و طالبِ زیادتی در دین و دنیا باشد. علاوه بر اینها، نماز موجب میشود که انسان از گناه باز ایستد و شب و روز پیوسته به یاد خداوند عزّ و جلّ باشد، تا این که مبادا انسان، سَروَر و مدبّر و آفریننده خودش را فراموش کند و بر اثر آن، به گردنکشی و طغیان و نافرمانی روی بیاورد. یاد کردن بنده از پروردگارش و ایستادنش در آستان او، وی را از معاصی باز میدارد و از هرگونه فساد جلوگیری میکند.»
zahra HadiA
امام صادق (ع): «کونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَیرِ أَلْسِنَتِکمْ لِیرَوْا مِنْکمُ الْوَرَعَ وَ الِاجْتِهَادَ وَ الصَّلَاةَ وَ الْخَیرَ فَإِنَّ ذَلِک دَاعِیة؛ دعوت کننده مردم به غیر از زبانهایتان باشید، تا مردم از شما تقوا و کوشش و نماز و کارهای خیر ببینند و همین دعوت کننده است.»(کافی/ج ۲/ص ۷۸).
Bahar Abdalvand
حجم
۱۲۸٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۲۰ صفحه
حجم
۱۲۸٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۲۲۰ صفحه
قیمت:
۲۷,۰۰۰
۱۳,۵۰۰۵۰%
تومان