بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب ستاره‌شناسی به زبان آدمیزاد | صفحه ۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب ستاره‌شناسی به زبان آدمیزاد

بریده‌هایی از کتاب ستاره‌شناسی به زبان آدمیزاد

انتشارات:نشر هیرمند
امتیاز:
۳.۸از ۴۵ رأی
۳٫۸
(۴۵)
برای دریافت نرم‌افزارهای نجومی بیش‌تر، چه رایانه‌ای و چه موبایلی و چه تحتِ وب، همراه با توضیحاتِ فارسی به این نشانی بروید: www.zavoshclub.ir/software.
هدی✌
اسکای سافاری این قابلیت را دارد که با کابل یا به‌صورت بی‌سیم به سامانهٔ گوتوِ/GoTo تلسکوپ هم متصل شود و تلسکوپ‌تان را هدایت کند. برای دانلود این نرم‌افزار در ایران باید به وبگاه‌هایی مثل www.۴shared.com مراجعه کنید و فایل اسکای سافاری را با پسوند.apk برای اندروید دانلود کنید.
هدی✌
www.۴shared.com مراجعه کنید و فایل اسکای سافاری را با پسوند.apk برای اندروید دانلود کنید.
هدی✌
NASA Meteor Counter: این اپ برای آی‌فون و آی‌پد است و با کمک آن می‌توانید در هنگام بارش‌های شهابی شهاب‌ها را بشمارید و همراه با مشخصاتی دیگر گزارشِ نهایی‌تان را برای ناسا ارسال کنید.
هدی✌
GoSatWatch: صاحبان آی‌فون و آی‌پد می‌توانند با این اپ بفهمند که ماهواره‌ها در چه مدارهایی زمین را دور می‌زنند و آیا هیچ‌کدام از ماهواره‌ها از بالای مکانِ زندگی/ رصدِ شما رد می‌شود یا نه.
هدی✌
Google Sky Map: اگر گوشی یا تبلتِ اندروید دارید، می‌توانید با استفاده از این اپِ رایگان ستاره‌های آسمان و سیاره‌ها را تشخیص بدهید یا از تماشای تصاویرِ بی‌شمار جرمِ آسمانی از منابعِ مختلفی چون ناسا بهره ببرید.
هدی✌
Galaxy Zoo: این اپِ رایگان که هم نسخهٔ اندروید دارد و هم آی‌فون و آی‌پد، ویژهٔ دانشمندان شهروندی است که با کارهای داوطلبانه به کمکِ پیشرفتِ علم می‌آیند. کاربرانِ این اپ با طبقه‌بندی شکلِ تعدادِ زیادی از کهکشان‌هایی که تلسکوپِ فضایی هابل از آن‌ها عکس گرفته، به کمک اخترفیزیک‌دانان می‌آیند تا آمارگیری بهتری در این زمینه انجام بدهند. اگر این اپ را نصب کنید به ربعِ میلیون داوطلبی می‌پیوندید که اکنون از سرتاسر جهان در این کار مشارکت می‌کنند.
هدی✌
AstroGizmo: این برنامهٔ ارزان ویژهٔ آی‌فون و آی‌پَد است و ۸۸ صورت‌فلکی (نک به فصل ۱) و سیاره‌ها را نشان می‌دهد. وقتی ابزارتان را به‌سمت آسمان بگیرید، این نرم‌افزار ستاره‌ها و سیاره‌های آن بخش از آسمان را نشان می‌دهد؛ طبعاً بنا بر موقعیتِ جغرافیایی شما و ساعت.
هدی✌
برای آشنایی با نرم‌افزارهای بیش‌تر و معرفی کوتاهی از آن‌ها به «سرویس دانلود» وبگاه مؤسسهٔ طبیعت آسمان شب بروید. نشانی کوتاه‌شدهٔ آن: tinyurl.com/۷eh۶z۷۷.
هدی✌
وبگاه www.skyandtelescope.com: نیز یک نرم‌افزار ساده و کارراه‌انداز (و البته رایگان!) در اختیارتان قرار می‌دهد. حالتِ دیفالت یا تنظیم‌شدهٔ این نرم‌افزار براساس موقعیتِ جغرافیایی گرینویچ در انگلستان است. طبعاً این قابلیت در نرم‌افزار هست که آن را بنا بر مکان خودتان و زمانی که می‌خواهید تنظیم کنید. به این نشانی بروید: skychart.skyandtelescope.com/skychart.php. برای استفاده از این نرم‌افزار باید در وبگاه عضو شوید (که رایگان است).
هدی✌
آسمان ۶/۰ (The Sky ۶.۰): آسمان‌نمایی قدرتمند است که بر روی رایانهٔ شخصی نصب می‌شود و توانِ نمایشِ آسمان در زمان‌ها و مکان‌های مختلف و پیش‌بینی و بررسی بسیاری از رویدادهای نجومی را دارد. بسیاری از رصدخانه‌های آماتوری مجازی از طریق این نرم‌افزار هدایت می‌شوند و بسیاری از منجمان آماتور در سراسر جهان با آن آشنا هستند و به‌طور روزمره با آن کار می‌کنند.
هدی✌
انجمن نجوم آماتوری ایران (که گروهی نجومی است و با شاخهٔ آماتوری انجمن نجوم ایران فرق دارد) این نرم‌افزارِ منبع‌باز را فارسی‌سازی کرده است. برای دانلود نسخهٔ فارسی این نرم‌افزار می‌توانید به این نشانی بروید: d۳mm۷۲۷/moc.lruynit.
هدی✌
استلاریوم (Stellarium): برنامهٔ آسمان‌نمای حرفه‌ای و رایگان و منبع‌باز برای بیش‌ترِ سیستم‌های عامل. به وبگاه نرم‌افزار سر بزنید ‫(www.stellarium.org) تا با ویژگی‌های آن بیش‌تر آشنا شوید و خودِ برنامه را هم دانلود کنید.
هدی✌
کتابی با نام آسمان پرستاره نیز در فروشگاه‌های عرضهٔ محصولات نجومی فروخته می‌شود که راهنمای ترجمه‌شدهٔ استفاده از استاری‌نایت است؛ نکات جالب‌توجه زیادی در حین مطالعهٔ این کتاب دربارهٔ کاربری‌های عجیب‌وغریب استاری‌نایت خواهید آموخت.
هدی✌
استاری‌نایت (Starry Night): یکی از بهترین و مشهورترین نرم‌افزارهای آسمان‌نماست و به‌ویژه در ایران طرفداران زیادی دارد. این نرم‌افزار را در ایران از طریق فروشگاه‌های نجومی و نیز مجلهٔ نجوم می‌توان خرید (بروید به nojum.ir و در بخش «بازارچه» و سپس بخش «نرم‌افزار» وبگاه)؛ چون معمولاً نسخهٔ قفل‌شکستهٔ آن را می‌فروشند با قیمتی بسیار ارزان‌تر! (زیر ده هزار تومان.) پس از نصب نرم‌افزار و اجرای آن، تصویری رنگی از آسمان روی نمایش‌گرتان می‌آید که شبیه‌سازی است، نه واقعی. اما چند تایی درخت و اشیای دیگر این‌ور و آن‌ور گذاشته‌اند تا این شبیه‌سازی طبیعی‌تر جلوه کند. اگر حالتِ شب برنامه را اجرا کنید، خواهید دید که محیطِ بیرون‌تان به چه صورت است و ستاره‌ها و سیاره‌ها و ماه و دیگر اجرام را با چشم غیرمسلح کجا می‌توانید ببینید.
هدی✌
عاقلانه‌ترین روش برای انتخاب آسمان‌نمای مناسب این است که با ستاره‌شناسانِ آماتورِ کارکشته مشورت کنید.
هدی✌
آسمان‌نماها نشان می‌دهند آسمانِ بیرونِ خانه‌تان چه‌شکلی است و کجا دنبال چه چیزی بگردید. کارشان محشر است. شک نکنید که قبل از رصد آسمان باید به آن‌ها نگاهی بیندازید. ستاره‌شناس‌ها معمولاً برای هر نوبت رصدشان از این نرم‌افزارها استفاده می‌کنند. درواقع با این برنامه‌ها چک می‌کنند که ببینند در «هر ساعتی» از شب با فلان «ابزار» (دوربین دوچشمی یا تلسکوپ) چه اجرامی می‌توانند رصد کنند تا از این رهگذر از «تاریکی شب» استفادهٔ بهینه را ببرند و وقت تلف نکنند
هدی✌
به برنامه‌ها و نرم‌افزارهایی که آسمان را در زمان‌ها و مکان‌های مختلف به کاربران نشان می‌دهند، می‌گویند «آسمان‌نما»
هدی✌
وبگاه نجومی «هفت آسمان» (www.۷skies.asia) نیز ماهنامه‌ای آنلاین به نام آسمان‌نامه منتشر می‌کند. برای دریافتِ این ماهنامه به صفحهٔ اصلی وبگاه بروید و از آن‌جا روی آیکون آسمان‌نامه کلیک کنید.
هدی✌
وبگاه طبیعت آسمان شب نیز ماهنامه‌ای آنلاین و رایگان به نام تلسکوپ منتشر می‌کند که بیش‌تر بر پدیده‌های آسمان و عکاسی و ابزارهای اخترشناسی متمرکز است. این نشریه را از این نشانی دریافت کنید: mag.telescope.ir.
هدی✌

حجم

۳٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۴۳۹ صفحه

حجم

۳٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۴۳۹ صفحه

قیمت:
۹۲,۵۰۰
۶۴,۷۵۰
۳۰%
تومان