بریدههایی از کتاب جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
۴٫۶
(۳۰)
پیروزی در هر جنگی بدون حمایت رسانهها، امری مشکل و شاید غیرممکن است.
حمیدرضا فیاضی
کودکان به دلیل آنکه به عنوان خریداران بالقوّه به راحتی تأثیر پذیرند، هدف مطلوبی برای شرکتهای فراملّیتی محسوب میشوند؛ برای مثال، برخی مؤسّسات تولید کنندۀ نوشابههای غیر الکلی در «آمریکای لاتین و مرکزی» در مقابل فروش مستقیم محصولات خود در مدارس به هنگام برگزاری جشنها، نوشابه و یخچال را به طور رایگان در اختیار این مدارس قرار میدهند. شرکتهای دیگر نظیر جنرال فودز در «مکزیک» با گذاردن مجسّمههایی کوچک، نظیر شخصیتهای کارتونی والت دیسنی در بسته بندیها، برای محصولات خود بازاریابی میکنند.
حمیدرضا فیاضی
درصددند تا فراوردههای خود را جایگزین کالاهای سنّتی کنند
حمیدرضا فیاضی
علی (ع) خود و حکومت خود را منزّه از چنین دغلکاریهای سیاسی میداند و هیچ توجیهی نمیتواند وی را قانع سازد که از اصول ارزشی و چارچوب مقرّر شریعت، برای حفظ و تقویت حاکمیت خویش فاصله گیرد؛ حتّی اگر متّهم به ضعفیا بیسیاستی شود؛ در حالی که تربیت جامعه به گونهای بوده که بیشتر مردم چنین روشی را میپذیرفتند و حتّی به وی نیز آن را توصیه میکردند. این روش سیاستمداری علی (ع) بود. راهش پر رهرو باد!
حمیدرضا فیاضی
«اگر شب را بر خار سر تیز بیدار بگذرانم، یا دست و پا بسته در غل و زنجیر کشیده شوم، دوست داشتنیتر از این است که به دیدار خدا و پیامبرش در روز قیامت بروم؛ در حالی که به برخی از بندگان ستم کرده باشم و چیزی از مال دنیا را به ناحق برده باشم»
حمیدرضا فیاضی
و آن کسی که با گناه پیروز میشود، پیروز نیست و آن کس که با شرارت غلبه مییابد، مغلوب است»
حمیدرضا فیاضی
یکی از بارزترین مشخّصههای حکومت علوی در نگاه هر ناظری که تنها مروری کوتاه بر تاریخ آن داشته باشد، اصولگرایی، راستمداری و درستکرداری امیرمؤمنان (ع) در دستیابی به اهداف است.
حمیدرضا فیاضی
در جوامع ماقبل مدرن، ستمکشی زنان، عمدهترین مشکل اجتماعیشان است، ولی در جوامع مدرن، به نظر میرسد که برای تخفیف ستمکشی، قدمهایی برداشته شده، ولی بهرهکشی از زنان افزایش یافته است.
حمیدرضا فیاضی
ولی این هم واقعیت دارد که آگهیها به این باور و این پیشداوری تداوم میبخشند که، زنان شیئی بیش نیستند؛
حمیدرضا فیاضی
فرهنگ مصرفی به بازاری نیاز دارد که مردانش خواهان یک شیء هستند و زنانی که برای شیء بودن آمادگی دارند.
حمیدرضا فیاضی
گاهی مردان نیز گرفتار همین فرهنگ مصرفی میشوند و آنگاه همسران خود را با یک ایده آل دست نیافتنی مقایسه میکنند که نتیجهاش افسردگی هر دو سوی این رابطۀ انسانی است. برخلاف باورعامیانه، تبلیغات مبلّغ مناسبات جنسی آزاد بین زن و مرد، بلکه در حقیقت مبلّغ نارضایتی جنسی بین آنهاست. نارضایتی جنسی هم هیزمی است که تنور این فرهنگ مصرفی را تشدید میکند. این بدنهای ایده آل ولی دست نیافتنی که در این آگهیها عرضه میشوند، عمدهترین دلیل زنان و مردان برای مصرف این کالاهاست.
حمیدرضا فیاضی
به سخن دیگر، هدف و انگیزۀ اصلی تبلیغات این است که همگان را از آنچه که هستند و از شیوهای که زندگی میکنند، ناراضی نمایند. انگیزۀ این کار هم روشن است. مصرف کنندگان راضی، منبع سود زیادی نخواهند بود.
حمیدرضا فیاضی
یکی از پیامدهای آن، این است که از زنان، تصاویر کاملاً غیرواقعی ساخته میشود. زنان آگهیهای تجارتی را در هیچ کجا پیدا نمیکنید. به عوض با تزریق ناامنی و غیر کامل بودن زنان و به ندرت مردان، پیام اصلی این آگهیها این است که اگر کالاهای مورد نظر را مصرف نمایید، هر کمبودی ـ واقعی یا خیالی ـ برطرف میشوند.
حمیدرضا فیاضی
از سال ۱۹۲۵ م. این شیوۀ تبلیغات تغییر کرد. شرکتها به این نتیجه رسیدند که نگرش متفاوتی لازم است تا بتوان کالای بیشتری فروخت. از آن تاریخ به بعد، آگهیهای تجارتی کوشید کالا را به خواستهها و احساسات انسانی گره بزند. یکی از ابتداییترین خواستههای بشری هم تمایلات جنسی است و از اینجاست که بهرهگیری ـ به واقع سوءاستفاده ـ از زنان در تبلیغات آغاز میشود.
حمیدرضا فیاضی
فمینیسم غایت یک انقلاب در ارزشهای فرهنگی و اخلاقی است ... هدف هر اصلاحات فمینیستی، از سقط جنین قانونی گرفته تا برنامههای مراقبت از کودک، تحلیل بردن ارزشهای سنّتی خانوادگی است.
حمیدرضا فیاضی
فمینیسم که تحت عنوان حقوق زنان تعبیر میشود، در واقع یک جنبش همجنسبازی زنانه است. این جنبش، زنان را به طرف این اعتقاد میراند که این جامعه است که غرایز زنانه را به آنها میآموزد و این غرایز، شیطانی هستند. این جنبش به آنها میآموزد که از مردان بترسند و با آنها رقابت کنند و رضایت را به جای خانواده، در اشتغال بجویند.
حمیدرضا فیاضی
در سال ۱۹۷۰ م. فردریک جف، نایب رئیس سازمان فرزنددار شدن برنامهریزی شده، که حامی مالی آن راکفر است، اعلام کرد که چگونه عوامل اجتماعی برای دستیابی به کنترل باروری، باید مورد استفاده قرار گیرد.
این عوامل شامل تشویق افزایش همجنسگرایی، تغییر تصویر خانوادۀ ایدهآل و تشویق زنان به کار، در بیرون خانه میشد.
حمیدرضا فیاضی
فمینیستها از ابتدا با دامن زدن به آموزههای دروغینی چون بینیازی زنان از مردان، در برآوردن نیازهای جنسی خود و ترویج استقلال زنان از طریق اشتغال و تقدّم کار بر خانه و خانواده، همواره بر آتش همجنسگرایی دمیدهاند.
حمیدرضا فیاضی
بیتردید یکی از دلایل رواج همجنسگرایی، ترویج آموزههای فمینیستی در تمام سطوح جامعه و به ویژه در بین زنان جوان است. فمینیسم که از همان ابتدا، مورد حمایتهای مالی گستردۀ بنیادهای مختلف و نیز سیاستگذاران فمینیست و همجنسگرا قرار داشت، توانست خود را به عنوان پدیدهای طبیعی مطرح کند و خواستار کسب به اصطلاح، حقوقی شود که از آنها محروم بوده است.
حمیدرضا فیاضی
در این جنگ، آنان تلاش میکنند با صدور بیماریهای مسری و ویرانگر از طریق حشرهکشهای آلوده، به طور قاچاق و نیز از طریق خطرناکترین بیماری قرن، ایدز، جوانان، نوجوانان و کودکان این کشورها را که سرمایههای آیندۀ کشور محسوب میشوند، آلوده سازند.
حمیدرضا فیاضی
حجم
۳۷۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
حجم
۳۷۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
قیمت:
۷,۰۰۰
تومان