بریدههایی از کتاب جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان (ع)
۴٫۶
(۳۰)
از رسول خدا (ص) نقل شده که فرمودند:
«بیشک، قبل از قیام قائم، مدّت یک سال، مردم به گرسنگی مبتلا شده و ترس شدید از کشته شدن و کمبود اموال و نفوس و محصولات کشاورزی آنان را فرا میگیرد...»
حمیدرضا فیاضی
ربا در جاهلیت معاصر، حلال گردیده و ما مشاهده میکنیم که مردم آن را حلال تلقّی مینمایند. معنای این سخن آن نیست که مردم میگویند ربا حلال است، بلکه بعضی از فقها در آیندهای نزدیک به حلال نمودن برخی معاملات ربوی و گذاردن نامهای مشخّص بر آن اقدام خواهند نمود، در حالی که معاملات یاد شده، چیزی جز ربا نیست.
حمیدرضا فیاضی
عصر جاهلیت دوم، شاهد مردمی هستیم که آن چنان به امور دنیا و نگرانیهای ناشی از آن مشغولند، که موضوع امام مهدی (ع) و بلکه تفکر نسبت به نزدیکی قیام ایشان و ظهور حکومتشان را در میان نیروهای عظیمی که ما را احاطه کردهاند، به بوتۀ فراموشی سپردهاند، امّا اهل کتاب بیشترین اهتمام و انتظار را نسبت به قیام شریف ایشان و آمادگی برای رویارویی با آن را از خود نشان میدهند.
حمیدرضا فیاضی
امروزه ما شاهد وجود چنین واقعیت تلخی در عصر جاهلیت دوم، یعنی ترس شدید مردم از داخل یا خارج کشور میباشیم و این یکی از نشانههای قریبالوقوع بودن قیام مقدّس صاحب العصر و الزّمان (ع) است. از امام باقر (ع) روایت شده است که:
«قائم قیام نمیکند، مگر در هنگام ابتلای مردم به ترس شدید و شداید روزگار و فتنه و بلا... .»
حمیدرضا فیاضی
در روایت دیگری از امیرمؤمنان، علی بن ابیطالب (ع) نقل شده است که فرمودند:
«زمانی بر مردم خواهد آمد... و در ورای آن مرگ سریع است که مردم را به شدّت میفرماید به گونهای که شخص صبح سالم است و شب دفن میگردد و شب زنده است و صبح از دنیا میرود...»
حمیدرضا فیاضی
«امّت من به زودی به هفتاد و سه فرقه تقسیم میگردند که یکی از آنها نجات یابنده است و آن فرقهای است که از وصی من (او با دست به پشت علی بن ابیطالب (ع) زد)، تبعیت مینمایند.»
حمیدرضا فیاضی
در روزگار فعلی ما، جاهلیت جدیدی، در قالب انتشار منکرات و ایجاد فساد در جوامع، حتّی جوامع مسلمانان، پا به عرصۀ وجود گذاشته است و این موضوعی است که روایات شریف و از جملۀ این روایت رسول خدا (ص) بر آن تأکید نموده است:
«حال شما چگونه خواهد بود، هنگامی که زنانتان فاسد و جوانانتان فاسق شوند...»
حمیدرضا فیاضی
امروزه ما شاهد این هستیم که مسلمانان به جاهلیت دوم بازگشته و به تمامی اعمال فوق مبادرت مینمایند و این از نشانههای آشکار آخرالزّمان است
حمیدرضا فیاضی
اکنون در عصر جاهلیت دومی که ما زندگی میکنیم، شاهد غنای علنی و لهو و آوازهخوانی و نواختن آلات طرب و خرید و فروش آنها در عین حرمتشان میباشیم. رسول خدا (ص) فرمودند:
«آلات آوازهخوانی و خرید و فروش و بها و تجارت آن حرام است.»
حمیدرضا فیاضی
در روزگار فعلی ما که همان عصر جاهلیت دوم است، قمار دوباره بازگشته و برای آن مکانها و جایگاههای خاصّی در منظر عام در نظر گرفته شده است و این از نشانههای آخرالزّمان است.
حمیدرضا فیاضی
در روایت دیگری میفرمایند:
«گروهی از امّت من خمر مینوشند و نام دیگری بر آن میگذارند.»
هماکنون ما در جوامع خود شاهد این هستیم که بر خمر، اسامی مختلف دیگری همچون آب انگور و دیگر نامهای معروف را میگذارند، گویا در روزگار ما عدم نامگذاری شراب به خمر، از کارهای معروف است.
حمیدرضا فیاضی
اهل جاهلیت برای تحیت فرستادن به افراد، از عبارت صبحبخیر و عصربخیر و از این قبیل عبارات استفاده میکردند، در حالی که در روایات وارد شده از ناحیۀ اهل بیت (ع)، این گونه آمده است که:
هنگامی که اصحاب پیامبر (ص) به نزد وی میآمدند، میگفتند: صبح بخیر یا عصر بخیر، در حالی که این از تحیتهای اهل جاهلیت بوده است.
آنگاه خداوند این آیه را نازل فرمود:
«وَإِذَا جَاؤُوک حَیوْک بِمَا لَمْ یحَیک بِهِ الله؛
هنگامی که به نزد تو میآیند به گونهای تو را تحیت میگویند که خدا نگفته است.»
آنگاه رسول خدا (ص) به آنان گفت: «خداوند به جای این تحیت، تحیتی بهتر برای ما آورد و آن تحیت اهل بهشت؛ یعنی «السّلام علیک» است.»
حمیدرضا فیاضی
دلیل بر وجود مظاهر جاهلیت در این زمان، این است که اهل بیت (ع) از وقوع چنین اعمالی در آخرالزّمان خبر دادهاند و آن را از نشانههای ظهور مقدّس حضرت مهدی (ع) بر شمردهاند: «همسایه به همسایهاش ستم روا میدارد و قطع رحم مینماید و رحمت و شفقت بزرگان از بین میرود و حیای کوچکترها کاستی میپذیرد.»
حمیدرضا فیاضی
حدیث شریفی از پیامبر (ص) آمده است که: «علی با حق و حق با علی است، حق در جایی است که علی در آنجا است.»
حمیدرضا فیاضی
«إِنَّ الدِّینَ عِندَ اللهِ الإِسْلاَمُ؛ همانا دین در نزد خدا، فقط اسلام است.»
حمیدرضا فیاضی
«به زودی روزگاری بر مردم فرا میرسد که از قرآن جز خط و از اسلام جز نام باقی نخواهد ماند.»
حمیدرضا فیاضی
«اسلام غریبانه آغاز شد و به زودی به غربت بازخواهد گشت، پس خوش به حال غریبان.»
حمیدرضا فیاضی
حسب روایات رسیده، در سالهای سخت ظهور و قیام، امام عصر (عج) و همراهانش، با لشکریان ابلیس، جنود غیر انسانی ابلیس؛ یعنی جنیان شیطانی نیز درگیر میشوند. همراهی جبرئیل، میکائیل و اسرافیل و جنود رحمانی ملائک و ارواح در کار وارد میشوند تا در رکاب امام، با همۀ جنود شیطان بجنگند و صحن زمین را از وجود آنان پاک کنند تا بشر، خلاص از این همه، روی به حیات طیبه بیاورد و در دولت کریمۀ امام آرام گیرد.
حمیدرضا فیاضی
صورت معماری هم عوض شد، هیچ مهندسی از حکمت پشت معماری نپرسید و در چشم بر هم زدنی، بناهای مثلثی و هرمی، شهرها را در محاصرۀ خود گرفتند، بناهایی که جاذب نیروهای منفی منتشر پیرامون زمین و انسانها بودند.
حمیدرضا فیاضی
ـ همه گیر شدن گناه و نافرمانی از حق، لایه به لایه، بشر را بیپناه میسازد، همۀ دیوارهای محافظ را از بین میبرد تا آنکه انسان، مدافع حق و اهل حق نمیماند؛ بلکه در اردوگاه جنود ابلیس درمیآید و از لشکریان او میشود.
حمیدرضا فیاضی
حجم
۳۷۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
حجم
۳۷۰٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۸
تعداد صفحهها
۳۲۰ صفحه
قیمت:
۷,۰۰۰
تومان